Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Ναι πηραμε καποιες επιστροφες... Φορολογικες.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Legion έγραψε:Ναι πηραμε καποιες επιστροφες... Φορολογικες.

οτι μπαινει στο σακουλι, καλο ειναι.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από illy »

dn24 έγραψε:
Legion έγραψε:Ναι πηραμε καποιες επιστροφες... Φορολογικες.
οτι μπαινει στο σακουλι, καλο ειναι.

ετσι ειναι! Δουλεια να υπαρχει στον κοσμο, τα χρηματα σας εστω κ μειωμενα κ ολα γινονται:-)
Dum spiro spero
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

illy έγραψε: Ετσι ειναι! Δουλεια να υπαρχει στον κοσμο, τα χρηματα σας εστω κ μειωμενα κ ολα γινονται:-)

εγω καλη μου φιλη, ειμαι υπερευχαριστημενος με τον μισθο μου. Παρολο που υπαρχουν φορες που κανουμε πραγματα που αξιζουν πολυ περ/ρα απο τον μισθο που παιρνουμε. Καποια πραγματα δεν πληρωνονται. Οπως η ψυχικη ηρεμια, κ το αγχος. Κ το αγχος του στρατου, σε καρκινιαζει πριν την ωρα σου. Αυτη η "ειδικη ψυχολογια" που εχει. Αλλα ενταξει, υπαρχουν σαφως κ χειροταιρα. Παντα υπαρχουν χειροταιρα.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από illy »

Εχετε ιδεα τι θα γινει με το ενιαιο μισθολογιο; Γιατι θαρρω οτι θα ειναι πιο ευνοικα για ενοπλεςδυναμεις κ για τα σωματα ασφαλειας; Οτι θα αυξηθει λιγακι ο βασικος; Κ ευελπιστω να αρχιζουν να σας δινουν το επιδομα σπουδων/πτυχιων τελος παντων... Το καλο ειναι οτι δεν σας εχουν κοψει τα παραμεθοριου... Εδω θα ειμαστε να μας τα πειτε! Κανονικα ουτε ευρουλακι δεν επρεπε να σας κοψουν διοτι ειστε χαμηλομισθοι, τελος παντων!
Dum spiro spero
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

illy έγραψε:Εχετε ιδεα τι θα γινει με το ενιαιο μισθολογιο; Γιατι θαρρω οτι θα ειναι πιο ευνοικα για ενοπλεςδυναμεις κ για τα σωματα ασφαλειας; Οτι θα αυξηθει λιγακι ο βασικος; Κ ευελπιστω να αρχιζουν να σας δινουν το επιδομα σπουδων/πτυχιων τελος παντων... Το καλο ειναι οτι δεν σας εχουν κοψει τα παραμεθοριου... Εδω θα ειμαστε να μας τα πειτε! Κανονικα ουτε ευρουλακι δεν επρεπε να σας κοψουν διοτι ειστε χαμηλομισθοι, τελος παντων!

δεν θα μας ενταξουν κατα πασα πιθανοτητα στο ενιαιο μισθολογιο, κ ναι οντως θα ειναι ευνοικοτερα τα πραγματα για εμας, να αυξηθει ο βασικος δεν νομιζω (με τι χρηματα); Εδω κοβουν απο παντου. Αν θα αυξηθει θα ειναι μονο αν μας ενταξουν στο ενιαιο μισθολογιο κ αυτο δεν θα ειναι επιπλεον αυξηση, απλως αναγκαστικη διοτι θα ενσωματωθουν σε αυτον τα επιδοματα (καλο αυτο). Οσον αφορα τα παραμεθωριου, για κοψιμο το πανε για ενα μεγαλο μερος απο αυτο. Βεβαιως κ ειμαστε χαμηλομισθοι.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Greek_Army έγραψε:Στο ενιαίο μισθολόγιο έχουνε μπει εδώ και 1 μήνα τα σώματα ασφαλείας.

απο που το βρηκες αυτο; Δεν αντιλεγω στο οτι απο 01/01 ενδεχομενως να μπουν, αλλα εγω επικοινωνησα με τους συναδερφους μου για το θεμα της αυξησης που συζηταγαμε παραπανω, κ τους ρωτησα που μπηκε η αυξηση στο τελευταιο φυλλο μισθοδοσιας, κ μου ειπαν οτι κοιταξαν τα επιδοματα κ δεν ειχε μπει εκει, οποτε αφου τα επιδοματα υπαρχουν ακομη, πως μας ενταξαν εδω κ 1 μηνα στο ενιαιο μισθολογιο; Δεν εχει ςφαρμοστει ακομη αυτο, απο 01/01 εχει εξαγγειλει η κυβερνηση, κ το πιθανοτερο να ενταχθουν σε αυτο αλλα ζημιογονα υπουργεια.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Greek_Army »

dn24 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Στο ενιαίο μισθολόγιο έχουνε μπει εδώ και 1 μήνα τα σώματα ασφαλείας.
απο που το βρηκες αυτο; Δεν αντιλεγω στο οτι απο 01/01 ενδεχομενως να μπουν, αλλα εγω επικοινωνησα με τους συναδερφους μου για το θεμα της αυξησης που συζηταγαμε παραπανω, κ τους ρωτησα που μπηκε η αυξηση στο τελευταιο φυλλο μισθοδοσιας, κ μου ειπαν οτι κοιταξαν τα επιδοματα κ δεν ειχε μπει εκει, οποτε αφου τα επιδοματα υπαρχουν ακομη, πως μας ενταξαν εδω κ 1 μηνα στο ενιαιο μισθολογιο; Δεν εχει ςφαρμοστει ακομη αυτο, απο 01/01 εχει εξαγγειλει η κυβερνηση, κ το πιθανοτερο να ενταχθουν σε αυτο αλλα ζημιογονα υπουργεια.

δεν το βρήκα κάπου απλά μου το είπανε άτομα που είναι στα σώματα ασφαλείας.
...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Εγω πηρα +50? κ για πρωτη φορα μαζι με το παραμεθωριου ξεπερασα τα 1,300?.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Greek_Army »

dn24 έγραψε:Εγω πηρα +50? κ για πρωτη φορα μαζι με το παραμεθωριου ξεπερασα τα 1,300?.

το παιδί που σου λεώ που πήρε τώρα 1150 ποτέ δεν είχε ξεπεράσει τα 950.
...
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

dn24 έγραψε:

Το ενιαιο μισθολογιο απο το 2ο εξαμηνο του 2011 θα ειναι ετοιμο...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Legion έγραψε:

Το ενιαιο μισθολογιο απο το 2ο εξαμηνο του 2011 θα ειναι ετοιμο...

μα κ εγω το θεωρησα αδυνατο.

Άβαταρ μέλους
rudxai
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Sports,Computers,Movies
Επάγγελμα: Programmer

Δημοσίευση από rudxai »

Επ. οπ ειδικών δυνάμεων έχει μεγαλύτερο μισθό απο επ. οπ πεζικού;
αν μπορείτε γράψτε τιποτα νούμερα πάνω-κάτω να ξέρουμε..
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από evi85 »

rudxai έγραψε:Επ. οπ ειδικών δυνάμεων έχει μεγαλύτερο μισθό απο επ. οπ πεζικού;
αν μπορείτε γράψτε τιποτα νούμερα πάνω-κάτω να ξέρουμε..

κοιτα να δεις φίλε μου, παίρνεις παραπάνω γιατί έχεις περισσότερες ασκήσεις(πχ ανταρτοπόλεμο, την 50αρα κτλ ανάλογα τη μονάδα) επίσης είναι και η συντήρηση για τους αλεξιπτωτιστές που πάει στα 1500 ευρώ παραπάνω το εξάμηνο...

ΥΓ για μένα οι ειδικές δυνάμεις αξίζπουν μόνο για τα αλεξίπτωτα(μιλάω καθαρά για οικονομικούς λόγους), γιατί η 50αρα πχ είναι μόνο 15 ευρώ...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimitris mak »

Δλδ παιρνεις επιδοματα και για ασκησεις κλπ?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες