Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Ναι πηραμε καποιες επιστροφες... Φορολογικες.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
- Επικοινωνία:
Legion έγραψε:Ναι πηραμε καποιες επιστροφες... Φορολογικες.
οτι μπαινει στο σακουλι, καλο ειναι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
ετσι ειναι! Δουλεια να υπαρχει στον κοσμο, τα χρηματα σας εστω κ μειωμενα κ ολα γινονται:-)dn24 έγραψε:οτι μπαινει στο σακουλι, καλο ειναι.Legion έγραψε:Ναι πηραμε καποιες επιστροφες... Φορολογικες.
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
illy έγραψε: Ετσι ειναι! Δουλεια να υπαρχει στον κοσμο, τα χρηματα σας εστω κ μειωμενα κ ολα γινονται:-)
εγω καλη μου φιλη, ειμαι υπερευχαριστημενος με τον μισθο μου. Παρολο που υπαρχουν φορες που κανουμε πραγματα που αξιζουν πολυ περ/ρα απο τον μισθο που παιρνουμε. Καποια πραγματα δεν πληρωνονται. Οπως η ψυχικη ηρεμια, κ το αγχος. Κ το αγχος του στρατου, σε καρκινιαζει πριν την ωρα σου. Αυτη η "ειδικη ψυχολογια" που εχει. Αλλα ενταξει, υπαρχουν σαφως κ χειροταιρα. Παντα υπαρχουν χειροταιρα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
Εχετε ιδεα τι θα γινει με το ενιαιο μισθολογιο; Γιατι θαρρω οτι θα ειναι πιο ευνοικα για ενοπλεςδυναμεις κ για τα σωματα ασφαλειας; Οτι θα αυξηθει λιγακι ο βασικος; Κ ευελπιστω να αρχιζουν να σας δινουν το επιδομα σπουδων/πτυχιων τελος παντων... Το καλο ειναι οτι δεν σας εχουν κοψει τα παραμεθοριου... Εδω θα ειμαστε να μας τα πειτε! Κανονικα ουτε ευρουλακι δεν επρεπε να σας κοψουν διοτι ειστε χαμηλομισθοι, τελος παντων!
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
illy έγραψε:Εχετε ιδεα τι θα γινει με το ενιαιο μισθολογιο; Γιατι θαρρω οτι θα ειναι πιο ευνοικα για ενοπλεςδυναμεις κ για τα σωματα ασφαλειας; Οτι θα αυξηθει λιγακι ο βασικος; Κ ευελπιστω να αρχιζουν να σας δινουν το επιδομα σπουδων/πτυχιων τελος παντων... Το καλο ειναι οτι δεν σας εχουν κοψει τα παραμεθοριου... Εδω θα ειμαστε να μας τα πειτε! Κανονικα ουτε ευρουλακι δεν επρεπε να σας κοψουν διοτι ειστε χαμηλομισθοι, τελος παντων!
δεν θα μας ενταξουν κατα πασα πιθανοτητα στο ενιαιο μισθολογιο, κ ναι οντως θα ειναι ευνοικοτερα τα πραγματα για εμας, να αυξηθει ο βασικος δεν νομιζω (με τι χρηματα); Εδω κοβουν απο παντου. Αν θα αυξηθει θα ειναι μονο αν μας ενταξουν στο ενιαιο μισθολογιο κ αυτο δεν θα ειναι επιπλεον αυξηση, απλως αναγκαστικη διοτι θα ενσωματωθουν σε αυτον τα επιδοματα (καλο αυτο). Οσον αφορα τα παραμεθωριου, για κοψιμο το πανε για ενα μεγαλο μερος απο αυτο. Βεβαιως κ ειμαστε χαμηλομισθοι.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Greek_Army έγραψε:Στο ενιαίο μισθολόγιο έχουνε μπει εδώ και 1 μήνα τα σώματα ασφαλείας.
απο που το βρηκες αυτο; Δεν αντιλεγω στο οτι απο 01/01 ενδεχομενως να μπουν, αλλα εγω επικοινωνησα με τους συναδερφους μου για το θεμα της αυξησης που συζηταγαμε παραπανω, κ τους ρωτησα που μπηκε η αυξηση στο τελευταιο φυλλο μισθοδοσιας, κ μου ειπαν οτι κοιταξαν τα επιδοματα κ δεν ειχε μπει εκει, οποτε αφου τα επιδοματα υπαρχουν ακομη, πως μας ενταξαν εδω κ 1 μηνα στο ενιαιο μισθολογιο; Δεν εχει ςφαρμοστει ακομη αυτο, απο 01/01 εχει εξαγγειλει η κυβερνηση, κ το πιθανοτερο να ενταχθουν σε αυτο αλλα ζημιογονα υπουργεια.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
dn24 έγραψε:απο που το βρηκες αυτο; Δεν αντιλεγω στο οτι απο 01/01 ενδεχομενως να μπουν, αλλα εγω επικοινωνησα με τους συναδερφους μου για το θεμα της αυξησης που συζηταγαμε παραπανω, κ τους ρωτησα που μπηκε η αυξηση στο τελευταιο φυλλο μισθοδοσιας, κ μου ειπαν οτι κοιταξαν τα επιδοματα κ δεν ειχε μπει εκει, οποτε αφου τα επιδοματα υπαρχουν ακομη, πως μας ενταξαν εδω κ 1 μηνα στο ενιαιο μισθολογιο; Δεν εχει ςφαρμοστει ακομη αυτο, απο 01/01 εχει εξαγγειλει η κυβερνηση, κ το πιθανοτερο να ενταχθουν σε αυτο αλλα ζημιογονα υπουργεια.Greek_Army έγραψε:Στο ενιαίο μισθολόγιο έχουνε μπει εδώ και 1 μήνα τα σώματα ασφαλείας.
δεν το βρήκα κάπου απλά μου το είπανε άτομα που είναι στα σώματα ασφαλείας.
...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Εγω πηρα +50? κ για πρωτη φορα μαζι με το παραμεθωριου ξεπερασα τα 1,300?.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
dn24 έγραψε:Εγω πηρα +50? κ για πρωτη φορα μαζι με το παραμεθωριου ξεπερασα τα 1,300?.
το παιδί που σου λεώ που πήρε τώρα 1150 ποτέ δεν είχε ξεπεράσει τα 950.
...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
dn24 έγραψε:απο που το βρηκες αυτο; Δεν αντιλεγω στο οτι απο 01/01 ενδεχομενως να μπουν, αλλα εγω επικοινωνησα με τους συναδερφους μου για το θεμα της αυξησης που συζηταγαμε παραπανω, κ τους ρωτησα που μπηκε η αυξηση στο τελευταιο φυλλο μισθοδοσιας, κ μου ειπαν οτι κοιταξαν τα επιδοματα κ δεν ειχε μπει εκει, οποτε αφου τα επιδοματα υπαρχουν ακομη, πως μας ενταξαν εδω κ 1 μηνα στο ενιαιο μισθολογιο; Δεν εχει ςφαρμοστει ακομη αυτο, απο 01/01 εχει εξαγγειλει η κυβερνηση, κ το πιθανοτερο να ενταχθουν σε αυτο αλλα ζημιογονα υπουργεια.Greek_Army έγραψε:Στο ενιαίο μισθολόγιο έχουνε μπει εδώ και 1 μήνα τα σώματα ασφαλείας.
Το ενιαιο μισθολογιο απο το 2ο εξαμηνο του 2011 θα ειναι ετοιμο...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Legion έγραψε:
Το ενιαιο μισθολογιο απο το 2ο εξαμηνο του 2011 θα ειναι ετοιμο...
μα κ εγω το θεωρησα αδυνατο.
- rudxai
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Sports,Computers,Movies
- Επάγγελμα: Programmer
Επ. οπ ειδικών δυνάμεων έχει μεγαλύτερο μισθό απο επ. οπ πεζικού;
αν μπορείτε γράψτε τιποτα νούμερα πάνω-κάτω να ξέρουμε..
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 2
rudxai έγραψε:Επ. οπ ειδικών δυνάμεων έχει μεγαλύτερο μισθό απο επ. οπ πεζικού;
κοιτα να δεις φίλε μου, παίρνεις παραπάνω γιατί έχεις περισσότερες ασκήσεις(πχ ανταρτοπόλεμο, την 50αρα κτλ ανάλογα τη μονάδα) επίσης είναι και η συντήρηση για τους αλεξιπτωτιστές που πάει στα 1500 ευρώ παραπάνω το εξάμηνο...
ΥΓ για μένα οι ειδικές δυνάμεις αξίζπουν μόνο για τα αλεξίπτωτα(μιλάω καθαρά για οικονομικούς λόγους), γιατί η 50αρα πχ είναι μόνο 15 ευρώ...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Δλδ παιρνεις επιδοματα και για ασκησεις κλπ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες