οχι εννοουσα 3 μηνες απο οταν εκαναν την αιτηση! Αλλα δε θα μου εκανε εντυπωση να παρει λιγο καιρο μιας και το υπουργειο παιζει να χει κανει πολλες πατατες που θα βρηκε ο ΑΣΕΠ στις ενστασεις!
Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)
Θέμα ημερών είναι να βγουν οι πίνακες οι πολλες πατάτες έγιναν από τους υποψηφίους. Πολλά λάθη στις αιτήσεις έλα όμως που με την ένταση δεν διορθώνεται τίποτα
Έχω πληροφορία από Δευτέρα Τρίτη αλλά δεν είναι έγκυρη, απλώς φήμες. Έχετε ακούσει κάτι?
λαθη στις αιτησεις σιγουρα εγιναν αλλα θα δεις οτι μετα τον ελεγχο του ΑΣΕΠ θα αλλαξουν αρκετα οι πινακες.
Ρε παιδιά μήπως ο ΑΣΕΠ εννοούσε εργάσιμες 20;
20 ημερολογιακές λογικά από Δευτέρα θα βγουν μέχρι Παρασκευή
Οι πίνακες δεν θα αλλάξουν γιατί πολύ απλά δεν έγινε λάθος από την επιτροπή. Πίνακες άλλοι δε θα βγούνε και θα πάμε με αυτούς για τα αθλήματα στο τελος θα βγεί ο οριστικός που θα λέει τους διοριστεους
Οι τελικοι πινακες οριστικων ναι θα αλλαξουν σε σχεση με τους προσωρινους καποιοι δεν θα παρουσιαστουν καποιοι θα κοπουν υγειονομικα αθληματα κτλ. Τωρα οι πινακες μετα τις ενστασεις δεν θα εχουν αλλαγες δλδ εσεις που κανατε ενσταση περιμενετε να μπειτε στους πινακες δυσκολα. Καλη επιτυχια στις επομενες προκυρηξεις!
Όλοι εμπειρογνώμονες είστε βλέπω.
οχι εγω δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος αλλα με τη λογικη η επιτροπη του υπουργειου που εβγαλε τα μορια το κανει αυτο πρωτη φορα. Αυτοι στον ΑΣΕΠ το κανουν συνεχεια οποτε λογικα θα εχουν γινει λαθη που θα βρει ο ΑΣΕΠ και για να το παω κι ενα βημα παραπερα μπορει να μην ειναι και τοσο λαθη μπορει να εγιναν και λιγο επιτηδες τα λαθη αυτα... Γιατι αυτη η επιτροπη δεν ηταν ΑΣΕΠ το τονιζω!
Οι πίνακες βγήκαν μερικοί δεν μπορειτε να το καταλαβετε αυτό και έρχεστε εδώ και γράφετε ότι να ναι οι επόμενοι πίνακες θα ναι επιτυχόντες με επιλαχόντες και θα κληθούν υγειονομικά αθληματα ψυχομετρικα.
Γνωρίζει κάποιος πότε θα μας καλέσουν για ΠΚΕ; Κάποια πληροφόρηση για ημερομηνίες εννοώ.
Από σήμερα λογικά πρέπει να περιμένουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες