Ναι εσυ με αυτα τα μυαλα πηγαινε στα ψυχοτεχνικα και θα σου πω εγω αν θα κοπεις.
Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Χαλάρωσε μάγκα με ότι μυαλά γουστάρω θα πάω το κατάλαβες;
Ελα ρε κομμενε αι τραβα να παιξεις με τις κουκλες σου. Βλακα.
Θα θέλες μωρη λουγκρα να μαι κομμένος παίξε με τις μπάλες μ ελα
Σιγά μην πάμε Κ φροντιστήριο για ψυχοτεχνικα μόνο που θα σε δουν εσένα θα σε κόψουν Κ θα σου πουν είσαι για μέσα όχι για δουλειά όμως χαχαχα
Παιδιά αν θέλετε να συνεχίσει να είναι ενεργό το νήμα σταματήστε να τσακώνεστε. Αλλα ανάλογα νήματα τα έκλεισαν λογω τσακωμού... 0
Επίσης προφανως και κόβονται ατομα στα ψυχοτεχνικα. Εχω γνωστό που κοπηκε στην εν λόγω προκυρηξη και ειναι τέρμα φυσιολογικός... Απλα ατυχώς απάντησε κάποιες λάθος απαντήσεις είστε στα προφορικά ειτε στα γραπτά.
Νταξει Κ εγώ έχω γνωστούς που έχουν δώσει Κ Μ είπαν εύκολα ήταν. Ότι είναι να γίνει ας γίνει ο καθένας λέει την άποψη του δε χρειάζονται όλα τα άλλα για μένα το δύσκολο κομμάτι ήταν τα αθλήματα
Αποδεδειγμένα κοβεραι πολύ μικρότερος αριθμός στα ψυχοτεχνικα. Αλλα αν εισαι απρόσεκτος κοβεσαι... Οποτε προσοχή θέλει και εδώ... Ειναι κριμα αν βγάλεις τα αθληματα να κοπεις στα ψυχουεχνικα...
Έτσι όπως τα λες είναι, δεν είπα πάμε τουρίστες Κ αδιάφοροι αλλά δεν είναι όπως τα αθλήματα διαβάζεις και το βιβλίο Κ συγκεντρωμένος θα πας καλά
Ρε παιδια τι κανεις στα ψυχοτεχνικα?
Υπάρχει βιβλίο για τα ψυχομετρικά ;
Και αν υπάρχει πιο είναι ;
Και αν υπάρχει πιο είναι ;
Στην αρχη δίνετε γραπτές εξετάσεις με ερωτήσεις όπως αν παίζετε τζογο, αν προχωράτε στο πεζοδρόμιο πατώντας μονο στο κέντρο από τα πλακάκια (δηλαδή αν εισαι ψυχαναγκαστικος) και έπειτα περνάτε μια συνέντευξη που μοιάζει πολύ σαν συνέντευξη για δουλεια. Απλα συνομιλεις μαζί τους λέγοντας προσωπικές πληροφορίες για τη ζωή σου και αυτοί ρωτάνε πάνω σε αυτά που τους λες διάφορες ερωτήσεις.
Γνωρίζουμε πόσες ερωτήσεις είναι και σε τι χρόνο πρέπει να απαντηθούν; Κάτι άκουσα για 500 σε 3 ώρες.
Για την πυροσβεστική πάντως ήταν 3 ώρες 500 ερωτησεις αλλά μπορούσες να κάνεις ψυχοτεχνικα στην πόλη σου και να στείλεις την απάντηση που την σφράγιζε ψυχίατρος νοσοκομείου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες