Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Hellas24

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Hellas24 »

Όχι ρε γαμωτο
Μπήκα να δω για προσλήψεις αστυνομία
Λέει για 500 νέους αστυνομικούς
Το ανακοίνωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης
Αλλά μετά είδα ότι λέει Λεμεσού 😂
Και ενθουσιάστηκα γαμωτο
Είπα και εγώ
Τόσο γρήγορα;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγώ πήρα εχτές τηλέφωνο το συγκεκριμένο φίλο μου από οππι και τον ρώτησα πόσο καιρό πριν είχε ανακοινωθεί ότι θα βγάλει προκήρυξη και μου είπε... Πάνω από ένα χρόνο πριν... Δεν έχει σχέση με το κόμμα αυτό όποιο κόμμα και να έβγαινε η προκήρυξη θα γινόταν... Το θέμα είναι η διαδικασία δεν μπορεί να βγάλει προκήρυξη σήμερα και να σου πει Δευτέρα αιτήσεις... Πότε θα κάνουμε χαρτιά πότε θα προετοιμαστούμε για αθλήματα ποτέ το ένα ποτέ το άλλο... Όλες οι προκηρύξεις άμα δεις ανακοινώνεται και βγαίνουν με καθυστέρηση σκέψου ότι δικαστική και δημοτική ήταν για πέρυσι και βγήκαν τώρα... Υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό για να μαζεύονται υποψήφιοι και να υπάρχει συμμετοχή... Αλλιώς πως θα γίνει προκήρυξη... Να σκεφτόμαστε και λίγο με τη λογική όχι μόνο με το συναίσθημα... Κι εγώ θέλω να βγάλει φέτος αλλά δεν θα βγάλει φέτος... Του χρόνου θα βγάλει
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Ακόμα είμαστε στις αρχές του 2024. Υπομονή, ίσως κάτι να γίνει στην πορεία.
Επισκέπτης

Kwlotoumpas έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 3:38 pm Ακόμα είμαστε στις αρχές του 2024. Υπομονή, ίσως κάτι να γίνει στην πορεία.
ναι σε αυτο δε διαφωνω απλα δεν προλαβαινει για φετος αυτο λεω... Καποια στιγμη μεσα στο 24 θα το ανακοινωσει αλλαθα δεις οτι θα βγει ενα χρονο μετα!
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Αν το ανακοίνωνε όντως το 24 και έπαιρνε το 25 θα βόλευε πολύ κάποιον ο οποίος είναι εντός ηλικιακού ορίου πάντα, εγώ προσωπικά για ένα χρόνο το χάνω μόνο οι 97 και μικρότεροι μπορούν. Αλλά εγώ θεωρώ ότι ίσως κάνει κάποιο μπαμ και πάρει μια σειρά μέχρι το καλοκαίρι να κλείσει τις τρύπες που υπάρχουν το έχει πολύ ανάγκη το σώμα άλλωστε. Το θέμα είναι από πού θα κόψουν για να πάρει έστω μια 800αρα ή 1000αρα ακόμα καλύτερα.
Επισκέπτης

Turbo96 έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 5:34 pm Αν το ανακοίνωνε όντως το 24 και έπαιρνε το 25 θα βόλευε πολύ κάποιον ο οποίος είναι εντός ηλικιακού ορίου πάντα, εγώ προσωπικά για ένα χρόνο το χάνω μόνο οι 97 και μικρότεροι μπορούν. Αλλά εγώ θεωρώ ότι ίσως κάνει κάποιο μπαμ και πάρει μια σειρά μέχρι το καλοκαίρι να κλείσει τις τρύπες που υπάρχουν το έχει πολύ ανάγκη το σώμα άλλωστε. Το θέμα είναι από πού θα κόψουν για να πάρει έστω μια 800αρα ή 1000αρα ακόμα καλύτερα.
ειναι πολυ μεγαλο το νουμερο που λες και πραγματικα ειναι οινομικα αδυνατο... Στο λεω 100% αυτο 400 θα ειναι βια 600! Και ειλικρινα δεν προλαβαινει... Θα ηθελε σιγουρα! Αλλα τωρα μιλαμε για το ελλαντα! Εδω βλεπεις οτι προκηρυξεις που εχουν προγραμματιστει απο χρονια με λεφτα κρατημενα και παλι εχουν τεραστιες καθηστερησεις! Παμε με τη λογικη... Οτι υπαρχουν τρυπες υπαρχουν αλλα με αερα δεν μπορεις να τις κλεισεις! Ακομα και τα λεφτα να ειχε βλεπεις πχ η δημοτικη ακομα βγαινει! Και δε στη δικαστικη ακομα λεγανε απο μερα σε μερα και παμε για φλεβαρη... Μερικοι ελεγαν φλεβαρη θα ειμαστε στη σχολη και βλεπεις οτι ουτε αθληματα δεν εχουν δωσει! Θελω να πω οτι ο κρατικος μας μηχανισμος δεν ειναι ουτε γρηγορος ουτε αξιοπιστος ποσο μαλλον αν δεν υπαρχουν λεφτα για αυτο το σκοπο και τα ψαχνουν... Εγω πιστευω οτι η προκηρυξη σιγουρα θα ερθει... 100% το πιστευω αλλα φετος απλα δεν γινεται! Μακαρι να γινει αλλα ειναι αδυνατο οικονομικα και τεχνικα!
Επισκέπτης

Αυτο που θα ηταν πραγματικα καλο να γινει ειναι αυτο που φημολογηται οτι θα ανεβασει τα ορια ηλικιας γιατι μπαινουν πολλοι και μετα παραιτουνται οποτε το συγκεκριμενο οριο ηλικιας πραγματικα δεν εχει κανενα νοημα... Ευχομαι να παρασυρθει απο δικαστικη και δημοτικη να παει 35 οπως στην ευρωπη και να μπουν ανθρωποι που θα μεινουν στο σωμα και δε θα φυγουν μετα απο 3 χρονια και δεν πειραζει ας ειναι λιγο πιο μεγαλοι... Γιατι συμβαινει δυστηχως αυτο το φαινομενο μπαινουν πρωτα και μετα απο 5 χρονια εχει μεινει 50% της σειρας στο σωμα και παει τσαμπα η προκηρυξη! Η αληθεια ειναι αν και ειμαι κατα γηρασμενου σωματος οτι καποιος που μπαινει 30 χρονων ειναι πολυ πιο ωριμος και ξερει τι θελει και τι θα βρει μπροστα του... Μπαινει συνειδητα και ειναι πολυ πιο πιθανο να μεινει και να κανει τη δουλεια! Πολυ σημαντικο ! Βεβαια δεχομαι και την αντιθετη αποψη οτι το σωμα πρεπει να εχει νιατα... Αλλα αν περασει τις αθλητικες δοκιμασιες 30+ γιατι οχι μπραβο του!
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 6:25 pm Αυτο που θα ηταν πραγματικα καλο να γινει ειναι αυτο που φημολογηται οτι θα ανεβασει τα ορια ηλικιας γιατι μπαινουν πολλοι και μετα παραιτουνται οποτε το συγκεκριμενο οριο ηλικιας πραγματικα δεν εχει κανενα νοημα... Ευχομαι να παρασυρθει απο δικαστικη και δημοτικη να παει 35 οπως στην ευρωπη και να μπουν ανθρωποι που θα μεινουν στο σωμα και δε θα φυγουν μετα απο 3 χρονια και δεν πειραζει ας ειναι λιγο πιο μεγαλοι... Γιατι συμβαινει δυστηχως αυτο το φαινομενο μπαινουν πρωτα και μετα απο 5 χρονια εχει μεινει 50% της σειρας στο σωμα και παει τσαμπα η προκηρυξη! Η αληθεια ειναι αν και ειμαι κατα γηρασμενου σωματος οτι καποιος που μπαινει 30 χρονων ειναι πολυ πιο ωριμος και ξερει τι θελει και τι θα βρει μπροστα του... Μπαινει συνειδητα και ειναι πολυ πιο πιθανο να μεινει και να κανει τη δουλεια! Πολυ σημαντικο ! Βεβαια δεχομαι και την αντιθετη αποψη οτι το σωμα πρεπει να εχει νιατα... Αλλα αν περασει τις αθλητικες δοκιμασιες 30+ γιατι οχι μπραβο του!
Κοιτα καλό θα ήταν να ανέβη το όριο ηλικία μέχρι τα 30 το πολυ αλλά θα πρέπει να πειράξει και τα αλλά Σώματα δηλαδή λιμενικό στρατό και λοιπά όποτε είναι δύσκολο οι άνω τον 28 κυνηγήστε καλύτερα Για δημοτική αστυνομία η Δικαστική που σίγουρα θα ξαναπάρει στο μελλον
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει και στον στρατό το ηλιακό όριο. Στις πανελλήνιες επίσης το όριο ηλικίας για τον στρατό είναι στα 21 ενώ στην αστυνομία στα 24. Επίσης το να περιμένουν κάποιοι μια δεύτερη προκήρυξη της ΔΑ ή της δημοτικής, της οποίας δημοτικής δεν έχουμε δει ακόμα, είναι άτοπο. Οι επιτυχόντες της δημοτικής θα μπουν μετά από 1 χρόνο, αν όχι παραπάνω, άρα κάποιος που είναι 30 πχ αυτόματα γίνεται 31. Αν δεν είναι μέσα στους επιτυχόντες, ποιος του εγγυάται ότι σε 4 χρόνια, που θα είναι 35 ότι θα έχει ευκαιρία ξανά για τέτοιου είδους προκήρυξη; Κανένας. Ούτε η ηλικία μέχρι ένα όριο αλλά ούτε το ύψος παίζουν ρόλο στην αντίληψη και στην ικανότητα ενός αστυνομικού. Ίσα ίσα που ένας 20 χρονών, ακόμα και 25, δεν έχει ακόμα την ωριμότητα να καταλάβει. Μέχρι τότε για εκείνον η ΔΙΑΣ είναι μηχανές, δράση, όπλο και να είχαμε να λέγαμε. Δεν είναι αυτό όμως.
Επισκέπτης

Markus έγραψε: Τετ Ιαν 24, 2024 2:11 pm Δεν θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει και στον στρατό το ηλιακό όριο. Στις πανελλήνιες επίσης το όριο ηλικίας για τον στρατό είναι στα 21 ενώ στην αστυνομία στα 24. Επίσης το να περιμένουν κάποιοι μια δεύτερη προκήρυξη της ΔΑ ή της δημοτικής, της οποίας δημοτικής δεν έχουμε δει ακόμα, είναι άτοπο. Οι επιτυχόντες της δημοτικής θα μπουν μετά από 1 χρόνο, αν όχι παραπάνω, άρα κάποιος που είναι 30 πχ αυτόματα γίνεται 31. Αν δεν είναι μέσα στους επιτυχόντες, ποιος του εγγυάται ότι σε 4 χρόνια, που θα είναι 35 ότι θα έχει ευκαιρία ξανά για τέτοιου είδους προκήρυξη; Κανένας. Ούτε η ηλικία μέχρι ένα όριο αλλά ούτε το ύψος παίζουν ρόλο στην αντίληψη και στην ικανότητα ενός αστυνομικού. Ίσα ίσα που ένας 20 χρονών, ακόμα και 25, δεν έχει ακόμα την ωριμότητα να καταλάβει. Μέχρι τότε για εκείνον η ΔΙΑΣ είναι μηχανές, δράση, όπλο και να είχαμε να λέγαμε. Δεν είναι αυτό όμως.
τα ορια ηλικιας παιδια ειναι μονο για να μην τσακωνονται για τις μεταθεσεις και να πηγαινουν οι παλιοτεροι εκει που θελουν και να χωνουν τους πιτσιρικαδες εκει που δε θελει να παει κανεις... Ειναι ωρα να ξεβολευτουμε ομως και να παψουμε να αντιμετοπιζουμε την αστυνομια ως δημοσιουπαλληλικι για να βολευτουμε και νομιζω οτι ηρθε η ωρα που θα δουμε αυξηση οριου ηλικιας! Η αστυνομια ειναι λειτουργημα οχι βολεμα...
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Καθίστε να δούμε τι θα κάνει με Δικαστική και Δημοτική και μετά να δούμε τι θα κάνει με τους ΕΦ Αν θα πάρει φέτος πόσους και τα λοιπά οποίος έχει πληροφορίες σχετικά με ΕΦ να ενημερωνει
Sam179
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Sam179 »

Στο μεταξύ βγήκε και μίλησε στην ΕΡΤ ο Χρυσοχοΐδης και δεν αναφέρθηκε τίποτα περί προσλήψεων και ο Κουβαράς (δημοσιογράφος) του έκανε 20 ερωτήσεις και σε καμία δεν ανέφερε την έλλειψη προσωπικού στα τμήματα η κάποια έστω μελλοντική προκήρυξη. Συνεχίζουμε στην αναμονή...
kwlotoumpas

Δημοσίευση από kwlotoumpas »

Sam179 έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 3:03 am Στο μεταξύ βγήκε και μίλησε στην ΕΡΤ ο Χρυσοχοΐδης και δεν αναφέρθηκε τίποτα περί προσλήψεων και ο Κουβαράς (δημοσιογράφος) του έκανε 20 ερωτήσεις και σε καμία δεν ανέφερε την έλλειψη προσωπικού στα τμήματα η κάποια έστω μελλοντική προκήρυξη. Συνεχίζουμε στην αναμονή...
Ναι κι εγώ διάβαζα μήπως δω να αναφέρει κάτι αλλά τζίφος. Θέλω να πιστεύω ότι θα ακούσουμε τίποτα τους επόμενους μήνες.
Επισκέπτης

kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 3:07 am
Sam179 έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 3:03 am Στο μεταξύ βγήκε και μίλησε στην ΕΡΤ ο Χρυσοχοΐδης και δεν αναφέρθηκε τίποτα περί προσλήψεων και ο Κουβαράς (δημοσιογράφος) του έκανε 20 ερωτήσεις και σε καμία δεν ανέφερε την έλλειψη προσωπικού στα τμήματα η κάποια έστω μελλοντική προκήρυξη. Συνεχίζουμε στην αναμονή...
Ναι κι εγώ διάβαζα μήπως δω να αναφέρει κάτι αλλά τζίφος. Θέλω να πιστεύω ότι θα ακούσουμε τίποτα τους επόμενους μήνες.
δεν προκειται να ακουσουμε τιποτα μαγκες... Ειναι δυνατον να πει δημοσια την αληθεια; Η οποια ειναι "θελουμε παρα πολυ να βγαλουμε μια προκηρυξη 1500 η εστω 1000 η εστω 500 ειδικους φρουρους αλλα δεν εχουμε λεφτα ουτε για 100" ειναι ταπεινοτικο οποτε δεν προκειται να αναφερθει καθολου στο θεμα μεχρι να εχει τα λεφτα!
Hellas24

Δημοσίευση από Hellas24 »

Κανένας δεν ξέρει αν έχει τα λεφτά ή όχι
Κ-Α- Ν-Ε-Ν-Α-Σ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες