Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μεγαλε δεν θα μπω στον κοπο καν να σου απαντησω γιατι απλα δεν ενδιαφερομαι!
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Eleonora »

Και εγώ, εύχομαι να μπούν άτομα συνειδητοποιημένα, που το γουστάρουν, και που δεν θα γίνουν ριψάσπιδες, με την πρώτη δυσκολία. Άλλωστε, πέρα από την επαγγελματική αποκατάσταση, νάστε σίγουροι πως η ελληνική κοινωνία και η πατρίδα, εκτιμούν και αναγνωρίζουν την προσφορά του Π. Ν. Και αυτό, είναι κάτι που θα σας συνοδεύει! Καλή επιτυχία, σε όλους σας!
Styga
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από niasimas »

Θα υπάρξουν και άτομα, που άλλα περιμένουν και άλλα θα δουν και ίσως θα παραιτηθούν. Αυτό είναι σίγουρο! Ότι και να λέμε, ότι και να λένε οι ΕΠΟΠ, που παραιτήθηκαν, ο καθένας θα κρίνει τι μπορεί να αντέξει και τι όχι. Να είστε σίγουροι, ότι θα υπάρξουν παραιτήσεις και από αυτή την σειρά. Γι'αυτό υπάρχουν και οι λίστες επιλαχώντων.
Επισκέπτης

Eleonora έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 7:40 pm Και εγώ, εύχομαι να μπούν άτομα συνειδητοποιημένα, που το γουστάρουν, και που δεν θα γίνουν ριψάσπιδες, με την πρώτη δυσκολία. Άλλωστε, πέρα από την επαγγελματική αποκατάσταση, νάστε σίγουροι πως η ελληνική κοινωνία και η πατρίδα, εκτιμούν και αναγνωρίζουν την προσφορά του Π. Ν. Και αυτό, είναι κάτι που θα σας συνοδεύει! Καλή επιτυχία, σε όλους σας!
Οπως τα λετε!
gxmam
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από gxmam »

Καλή επιτυχία σε ολους και σε ολες... Ξέρει κανείς πόσες τελικά αιτήσεις εγιναν;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 6:21 pm Τι έρευνα έχεις κάνει εσυ δηλαδή για να μπεις ρε φίλε ένα χρόνο ρώτησε κάτι ένα παιδί υποτίθεται γιαυτο υπάρχει το φόρουμ και όχι για κατάκριση εφόσον απαντήθηκε ότι οι γιατροί του πίνακα β όταν σας καλέσουν κτλπ κτλπ εσυ τι κρίνεις και κανείς προετοιμασία και κανείς το ένα το άλλο διευκρινίσεις ζητάνε κάποιοι νταξει είσαι γαματος εσυ και η Ειρήνη το πιέζεται τέλειοι βέβαια η Ειρήνη θα μπει θα κανεί και κανα παιδάκι με το καλό θα είναι μάχιμη από το γραφείο εσυ θα βγάζεις πολεμικές σελφι στην κλίμακα του πλοίου και θα είσαι τουρκοφαγος και θα κρίνεις τους ναυταρες παίζοντας τον υπαξιωματικό αααα ρε φίλε και το ξέρω σίγουρα ότι θα γίνει έτσι γτ είμαι μέσα ήδη στο ναυτικο και βλέπω πολλά άτομα πως κάνουν από παραγωγική σχολή είμαι για να σε προλάβω ηρεμήστε και κάντε αυτό που πρέπει βοηθήστε ο ένας τον άλλον καλή συνέχεια

Κυριε συναδελφε μιας κι εγω στο στρατευμα ειμαι και γυναικα. Ολως τυχεως επειδη εχω ξαναδει σχολιο απο καποιον κυριο αν δεν ειστε κι ο ιδιος του τυπου "γυναικα στο γραφειο επειδη εκανε παιδι". Να σας ενημερωσω πως το να γεννησει μια γυναικα μιας και προφανως την βλεπετε σαν κατωτερο ον ειναι κατι φυσιολογικο. Εχω δει και αντρες να μην ειναι σωστοι μεσα στο στρατευμα καθως ναι και γυναικες οποτε μην κρινουμε απο το φιλο. Τελος θα σας ελεγα να μην κρινετε καποιον απο την αποψη του πιθανων επειδη εχει αγανακτησει να βλεπει ατομα να παραιτουνται κι εκεινος-η προσπαθει 2 χρονια να μπει. Το να λεγονται τα δικαια δεν ειναι κατι προσβλητικο ουτε οτι δεν βοηθαει καποιος σε ερωτησεις που με απλη αναζητηση μπορουν εαν ενδιαφερονται να βρουν οι ιδιοι. Ελπιζω να μην ξαναγινουν σε αυτο το νημα αναλογες αναρμοστες επιθεσεις σε μελλοντικες γυναικες συναδελφους που εννοουν εν μεσως πλην σαφως "οτι εσυ θα μπεις και δεν θα κανεις τιποτα"μιας και δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα ουτε και σε μελλοντικους αντρες συναδελφους. Με τη σειρα μου θα ευχηθω καλη επιτυχια και να μπουν ατομα που θα εχουν τσαγανο να ανταπεξελθουν.(ανεξαρτητως φυλου)
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 10, 2023 9:15 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 6:21 pm Τι έρευνα έχεις κάνει εσυ δηλαδή για να μπεις ρε φίλε ένα χρόνο ρώτησε κάτι ένα παιδί υποτίθεται γιαυτο υπάρχει το φόρουμ και όχι για κατάκριση εφόσον απαντήθηκε ότι οι γιατροί του πίνακα β όταν σας καλέσουν κτλπ κτλπ εσυ τι κρίνεις και κανείς προετοιμασία και κανείς το ένα το άλλο διευκρινίσεις ζητάνε κάποιοι νταξει είσαι γαματος εσυ και η Ειρήνη το πιέζεται τέλειοι βέβαια η Ειρήνη θα μπει θα κανεί και κανα παιδάκι με το καλό θα είναι μάχιμη από το γραφείο εσυ θα βγάζεις πολεμικές σελφι στην κλίμακα του πλοίου και θα είσαι τουρκοφαγος και θα κρίνεις τους ναυταρες παίζοντας τον υπαξιωματικό αααα ρε φίλε και το ξέρω σίγουρα ότι θα γίνει έτσι γτ είμαι μέσα ήδη στο ναυτικο και βλέπω πολλά άτομα πως κάνουν από παραγωγική σχολή είμαι για να σε προλάβω ηρεμήστε και κάντε αυτό που πρέπει βοηθήστε ο ένας τον άλλον καλή συνέχεια

Κυριε συναδελφε μιας κι εγω στο στρατευμα ειμαι και γυναικα. Ολως τυχεως επειδη εχω ξαναδει σχολιο απο καποιον κυριο αν δεν ειστε κι ο ιδιος του τυπου "γυναικα στο γραφειο επειδη εκανε παιδι". Να σας ενημερωσω πως το να γεννησει μια γυναικα μιας και προφανως την βλεπετε σαν κατωτερο ον ειναι κατι φυσιολογικο. Εχω δει και αντρες να μην ειναι σωστοι μεσα στο στρατευμα καθως ναι και γυναικες οποτε μην κρινουμε απο το **φυλο. Τελος θα σας ελεγα να μην κρινετε καποιον απο την αποψη του πιθανων επειδη εχει αγανακτησει να βλεπει ατομα να παραιτουνται κι εκεινος-η προσπαθει 2 χρονια να μπει. Το να λεγονται τα δικαια δεν ειναι κατι προσβλητικο ουτε οτι δεν βοηθαει καποιος σε ερωτησεις που με απλη αναζητηση μπορουν εαν ενδιαφερονται να βρουν οι ιδιοι. Ελπιζω να μην ξαναγινουν σε αυτο το νημα αναλογες αναρμοστες επιθεσεις σε μελλοντικες γυναικες συναδελφους που εννοουν εν μεσως πλην σαφως "οτι εσυ θα μπεις και δεν θα κανεις τιποτα"μιας και δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα ουτε και σε μελλοντικους αντρες συναδελφους. Με τη σειρα μου θα ευχηθω καλη επιτυχια και να μπουν ατομα που θα εχουν τσαγανο να ανταπεξελθουν.(ανεξαρτητως φυλου)
Stamatis2022

Δημοσίευση από Stamatis2022 »

Επιλαχόντες 2022 ΕΠΟΠ:(δώστε βάση στα κάτωθι κι ο θεός βοηθός) λόγια πραγματικά από τον φίλο αδελφό μου κι στήριγμα μου:
Τελευταίο πόστ μου στο φόρουμ και σας χαιρετάω.
Θα σας πω ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα στο ΠΝ
Σήμερα μίλησα με ναύαρχο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! Στόχος μου πριν μπω στο ΠΝ ήταν κατευθείαν το 198 σχολείο των ΟΥΚ.
όποτε είχαμε κανονίσει μια καλή μετάθεση σε αρματαγωγό η πετρελαιοφόρο για εμένα μιας και έχουν λίγες πλευσιμες ώστε να μην μου επηρεάσουν την προετοιμασία και να πάω κατευθείαν στο σχολείο. Σήμερα λοιπόν με πηρε ο ναύαρχος τηλέφωνο και μου είπε τα εξής δύο πράγματα:
1) Όλοι θα πάνε σε φρεγάτα. ΟΛΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ!3 ΧΡΟΝΙΑ αμεταθετα τουλάχιστον. Φρεγάτα σημαίνει 240 μέρες το χρόνο ταξίδι.
2) για να δηλώσω στο σχολείο θα πρέπει να έχω κάνει δύο χρόνια στόλο. Που σημαίνει ότι στα 29 μου θα δήλωνα μιας και είμαι 27. Μόνο που το σχολείο έχει όριο ηλικίας τα 28 έτη.
Όποτε το σχολείο το χάνω. Αύριο πάω να παραιτηθω συνεπώς. Γνώμη μου: Για 850 Ε εγώ παιδιά να θυσιάσω τη ζωή μου στα καραβια μιας και οι ΕΠΟΠ για πλάκα θα έχουν μια 15ετια καράβι δεν υπάρχει περίπτωση. Δίνω την θέση μου στον επόμενο. Καλή σταδιοδρομία σε όλους και καλή τύχη!
Ελπίζω να έγινα όσο πιο κατανοητός γίνεται η ζωή είναι μικρή κι οι αποφάσεις μας πρέπει να είναι σωστές δυστυχώς!
Επισκέπτης

Αρα στα λεγομενα μου που εχω αναφερει και παλι... Καποιοι ηλπιζαν οτι με βυσμα θα εχουν ευνοια τυπου"γραφειο, στερια η κανα 2 μερες ταξιδι". Αρα λαθος ερευνα η ακομη χειροτερα εξυπναδα του τυπου εγω εχω βυσμα αρα θα μαι σε καλυτερη μοιρα; ΟΧΙ αγαπητοι. ΠΝ σημαινει καραβι οπως ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ παραμεθωριο! Με τα καλα και τα κακα του. Μην πατε να αποτρεψετε ατομα τα οποια γνωριζουν τα υπερ και τα κατα παρολαυτα τα χουν ζυγισει και θελουν. Οσοι εχουν δευτερες σκεψεις και δεν γνωριζουν που παν η ζουν σε συννεφακια οτι δεν θα μπουν ποτε σε καραβι ενω επελεξαν πν η οτι σιγα μην παω εγω Εβρο η νησι ενω ειμαι πεζικο. Λοιπον οι προκυρηξεις βγηκαν για να καλυψουν τις αναγκες στα καραβια στο πν και την παραμεθωριο στον σξ. Οποιος νομιζει αλλα η οτι θα του κανουν στρατοπεδο εξω απο το σπιτι του για να βολευει ας το ψαξει καλυτερα. Οι ενοπλες δυναμεις θελουν ψυχη και καποιοι την εχουν καλως η κακως δεν ειναι τα πολλα λεφτα. Καλη συνεχεια. Καλα μυαλα.
Stamatis2022

Δημοσίευση από Stamatis2022 »

Ακριβώς όπως τα λες φίλε μου
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Eirini_k »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 10, 2023 11:15 am Αρα στα λεγομενα μου που εχω αναφερει και παλι... Καποιοι ηλπιζαν οτι με βυσμα θα εχουν ευνοια τυπου"γραφειο, στερια η κανα 2 μερες ταξιδι". Αρα λαθος ερευνα η ακομη χειροτερα εξυπναδα του τυπου εγω εχω βυσμα αρα θα μαι σε καλυτερη μοιρα; ΟΧΙ αγαπητοι. ΠΝ σημαινει καραβι οπως ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ παραμεθωριο! Με τα καλα και τα κακα του. Μην πατε να αποτρεψετε ατομα τα οποια γνωριζουν τα υπερ και τα κατα παρολαυτα τα χουν ζυγισει και θελουν. Οσοι εχουν δευτερες σκεψεις και δεν γνωριζουν που παν η ζουν σε συννεφακια οτι δεν θα μπουν ποτε σε καραβι ενω επελεξαν πν η οτι σιγα μην παω εγω Εβρο η νησι ενω ειμαι πεζικο. Λοιπον οι προκυρηξεις βγηκαν για να καλυψουν τις αναγκες στα καραβια στο πν και την παραμεθωριο στον σξ. Οποιος νομιζει αλλα η οτι θα του κανουν στρατοπεδο εξω απο το σπιτι του για να βολευει ας το ψαξει καλυτερα. Οι ενοπλες δυναμεις θελουν ψυχη και καποιοι την εχουν καλως η κακως δεν ειναι τα πολλα λεφτα. Καλη συνεχεια. Καλα μυαλα.
Αυτο ισχύει και για τον στρατο ξηρας και πολεμικό ναυτικό και αεροπορία για μεταθέσεις και τα σχετικά, οπότε πρέπει κάποιος να το σκεφτει καλά πριν κάνει μπει γιατί οντως μεταθέσεις οτι και να γίνει θα έχεις αυτό δεν αλλάζει ανεξάρτητα την ειδικότητα η το σώμα που θα είσαι, δεν το λεω για κακό αυτο γνώμη μου είναι
Επισκέπτης

Οταν ανακοινωθηκαν οι μεταθεσεις περσυ επεσαν οι περισσοτερες παραιτησεις. Διοτι κι αυτος που πχ μενει Εβρο δεν παει να πει οτι θα παρει μεταθεση εκει. Μπορει πχ να τον στειλουν Β. Αιγαιο. Οποτε ο εκαστοτε υπολογιζε οτι αα ειμαι ηδη απο παραμεθωριο οποτε εκει θα με στειλουν, υπολογιζε οτι θα μενει πχ στο πατρικο του κι οτι τα χρηματα που θα περνει θα ναι οκ. Και τελικα θα βρεθει αλλου εχοντας να πληρωσει ενοικια, εξοδα μετακινησης κτλ. Συν οτι τα ενοικια σε πολλα μερη ειναι πανακριβα για γκαρσονιερα 1 δωματιου! Λοιπον πρεπει ο καθενας να κατσει να σκεφτει και τα χειροτερα ενδεχομενα πριν μπει εαν μπορει να ανταπεξελθει πχ να ναι 7 χρονια μακρυα απο τον τοπο του κι αλλα πολλα.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Με κάτι τέτοια, βλέπω στις καινούργιες φρεγάτες, να βάζουν τον Δένδια για να μπογιαντίζει το κατάστρωμα! Αν δεν έχει φύγει και αυτός, μέχρι τότε απο το υπουργείο!
gxmam
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από gxmam »

Θα σας πω το προγραμμα περσινου ΕΠΟΠ σε φρεγατα... Καταρχην ο μισθος ειναι 840 €... Ορκιστηκε 9 Δεκεμβρη 2022... Τους εδωσαν αδεια μεχρι τις 20 του μηνος... Πηγε στο καραβι (φρεγατα).
Χωριστηκαν σε 2 γκρουπ για τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ -ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ... Οσοι ηταν Χριστουγεννα μεσα εκαναν τη βαρδια τους και μετα σπιτι τους... Οσοι ηταν εξω ηταν σπιτι τους... Το ιδιο και τη Πρωτοχρονια... 17 Ιανουαριου εφυγαν ταξιδι για 3 μηνες Ιταλια Κρητη... Εξοδοι στα λιμανια ... Στην Ιταλια επαιρναν 50€ στο χερι για καθε μερα που ηταν σε λιμανι... Γυρισαν αρχες Απριλιου. Μεχρι το Πασχα εξοδοι και βαρδιες ... Περιπου 5 βαρδιες το μηνα. Οταν λεμε βαρδια ειμαστε ολη μερα μεσα στο καραβι ... Τις αλλες μερες παμε το πρωι και φευγουμε το μεσημερι... Το Πασχα παλι χωριστηκαν σε 2 γκρουπ... Τον Μαιο πηγανε ενα ταξιδι περιπου 10 μερες... Στην εξοφληση Μαιου πηρε 6500€ χωρια τον μισθο ... Για το ταξιδι το τριμηνο... Τον Ιουνιο παλι ενα ταξιδι περιπου 10 μερες... Τον Ιουλιο περασαν το σχολειο ειδικοτητας στον Κανελλοπουλο... Μεχρι τις 14 Αυγουστου... Το καραβι ειχε φυγει και τους εστειλαν με εξοδα του Ναυτικου να το βρουν στη Καρυστο ... (συνηθως εκει πηγαινουν ταξιδι) ... Τον Σεμτεμβρη εφυγε τωρα για 10 μερες... Γενικα εφευγε 10 μερες το μηνα ... Εκτος απο το τριμηνο.(που θα το εχει καθε χρονο) ... Ο μισθος εφτανε 1000€ με 1100€... Αναλογως το ταξιδι... Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και ο καθενας κρινει και αποφασιζει για τον εαυτο του...
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Υπολογίστε και τι θα γίνει, αν πέσει εμπλοκή! Για πόσο καιρό θα είσαι καράβι, χωρίς να δεις στεριά!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες