Επιλαχόντες ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Πολεμικό ναυτικό
- Επάγγελμα: Φοιτητής
Επιτυχον Επιλαχών ΠΝ τεχνικός ηλεκτρονικών συστημάτων Διευθύνσεων βολής ή τεχνικός ηλεκτρονικών συστημάτων Συννενόησης δεν ξέρω ακόμα δεν εχει έρθει email με ποια ειδικότητα είμαι επιτυχων.Αυτήν την Πέμπτη παρουσιαζουμαι.
Ο οποιοσδηποτε ξέρει το οτιδήποτε για την εκπαίδευση φέτος θα ήθελα να με ενημερώσει... Πόση γυμναστική, διάβασμα, καψωνι, τρέξιμο έχει. Τι πρόγραμμα εκπαίδευσης έχουν
Ο οποιοσδηποτε ξέρει το οτιδήποτε για την εκπαίδευση φέτος θα ήθελα να με ενημερώσει... Πόση γυμναστική, διάβασμα, καψωνι, τρέξιμο έχει. Τι πρόγραμμα εκπαίδευσης έχουν
massey ferguson 65
Παιδιά, καλέστηκα και εγωΣυγχαρητήρια σε όσους καλέστηκαν. Στους υπόλοιπους τίποτα δεν τελείωσε, θα ξαναπαρουν πολύ σύντομα.
Jjj
Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να λάβω μια ερώτηση. Είμαι Επιλαχουσα 2η θεση στο Π. Ν πόσες πιθανότητες Έχω για να μπω;
Προς Ζωή, Σταύρο, κ. Λ. Π. Που μπαίνουν μέσα, συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία, ηθικό ακμαίο, κοιτάτε μη κιοτέψετε και φύγετε βρε, η πατρίδα σας έχει ανάγκη, όλα καλά, και η Παναγιά μαζί σας.
Styga
Τι ειδικοτητα;
Καλουν ατομα ακομη;
Επιτυχών Στην ειδικότητα τεχνικός μηχανολογικών συστημάτων παρουσιάζομαι την Πέμπτη 3
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Συνταγματάρχης σ
Εισαι μέσα και δεν το ξέρεις... Θα καλέσουν πολύ κόσμο και άτομα που δεν έχουν καλέσει για ΠΚΕRose έγραψε: Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να λάβω μια ερώτηση. Είμαι Επιλαχουσα 2η θεση στο Π. Ν πόσες πιθανότητες Έχω για να μπω;
Ναιι αλλά η ειδικότητα Μου ζητούσε 3 θέσεις. Μόνο και με έχει πιάσει ένα άγχος.
Καλα ναι ας καλεσουν τους 500 επιλαχοντες που μαστε κι ας καλεσουν και τη γιαγια μου μετα...
Ειδικοτητα;Rose έγραψε: Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να λάβω μια ερώτηση. Είμαι Επιλαχουσα 2η θεση στο Π. Ν πόσες πιθανότητες Έχω για να μπω;
Κι εγω το ιδιο κι υποτιθεται εχει φυγει ατομο κι ο 1ος επιλαχων ηταν πεζικο οποτε εσενα θα σε καλεσουν
Άρη σου έγραψα β. Φαρμακοποιου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες