Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)
Και εγώ έτσι ξέρω μετά τον 15αυγουστο
Οι πινακες με τους επιτυχων και τους επιλαχων με βαση τα μορια τους για της ΠΚΕ θ αργησουν αρκετα αυτο μου ειπαν σημερα χωρις ομως να μου πουν ημερομηνια
Δεν ξέρω αν αργήσουν αλλά θέλουν να κάνουν τα ψυχοτεχνικά και τα αθλήματα μετά της 15 Αυγούστου λόγο αδειών...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 47
OTI NA NE έγραψε:Οι πινακες με τους επιτυχων και τους επιλαχων με βαση τα μορια τους για της ΠΚΕ θ αργησουν αρκετα αυτο μου ειπαν σημερα χωρις ομως να μου πουν ημερομηνια
Πολύ πιθανών γιατί φέτος υπάρχουν ενστάσεις και στον πίνακα κατάλληλων-ακατάλληλων και στον πίνακα μορίων
Στην αεροπορία σήμερα ενημέρωσαν ότι οι πίνακες είναι έτοιμοι και ότι περιμένουν τα τελευταία δικαιολογητικά για να ολοκληρώσουν! Από βδομάδα θα βγουν παιδιά! 22-29 Αυγούστου έχει ΠΚΕ για τα παιδιά πανελληνίων από Έλληνες του εξωτερικού.
Πολύ δύσκολο να δώσουμε μαζί τους. Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσουμε εκείνες τις ημερομηνίες. Εγώ πάντως πιστεύω ότι ίσως ΠΚΕ θα έχουμε τη πρώτη βδομάδα Αυγούστου.
Πολύ δύσκολο να δώσουμε μαζί τους. Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσουμε εκείνες τις ημερομηνίες. Εγώ πάντως πιστεύω ότι ίσως ΠΚΕ θα έχουμε τη πρώτη βδομάδα Αυγούστου.
Ζωή ποιοι ενημέρωσαν και που; Έχεις κάποιον γνωστό που σε ενημέρωσε γι αυτό?
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 47
zoikasa έγραψε:Στην αεροπορία σήμερα ενημέρωσαν ότι οι πίνακες είναι έτοιμοι και ότι περιμένουν τα τελευταία δικαιολογητικά για να ολοκληρώσουν! Από βδομάδα θα βγουν παιδιά!22-29 Αυγούστου έχει ΠΚΕ για τα παιδιά πανελληνίων από Έλληνες του εξωτερικού.
Οι Έλληνες του εξωτερικού αν δεν κάνω λάθος δίνουν Σε μία επιτροπή ανεξαρτήτου Κλάδου σχολής αεροπορία - στρατό - ναυτικό
Παιδια συγνωμη που επεμβαινω αλλα επειδη περασα απο αυτην την διαδικασια δεν υπαρχει καποιος πινακας καταλληλων και ακαταλληλων, τα πραγματα εχουν ως εξης : Πρωτα βγαινει για τα δικαιολογητικα αν υπαρχουν ελλειψεις οταν περασουν οι 3 μερες για τις ενστασεις βγαινει αν εισαι καταλληλος ακαταλληλος (αυτο το βλεπεις με τους κωδικους ταξις) με διορια αλλες 3 μερες για ενσταση μετα απο αυτο βγαινουν τα μορια παλι με 3 μερες διορια για ενσταση και τελος βγαινει η ημερομηνια παρουσιασης για πκε και αφου περασουν οι πκε βγαινουν οι πινακες επιτυχοντων επιλαχοντων.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 24
Μολις βγουν τα μόρια βγαινει και το προγραμμα των πκε μαζι πανε αυτα
anonymous19970 έγραψε:Μολις βγουν τα μόρια βγαινει και το προγραμμα των πκε μαζι πανε αυτα
Αφού περάσουν 3 μέρες για να κάνεις ένσταση για τα μόρια
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Οπως τα λες renia25 ! Βγαινουν τα μορια, εχεις δικαιωμα για ενσταση 3 ημερων και μετα βγαινει το προγραμμα. Εκτος κι αν θελησουν να τα βγαλουν μπαμ μπαμ και βγαλει καταλληλους και μορια ιδια μερα, δικαιωμα ενστασης 3 ημερων για να γλιτωσουν 3 μερες και τις βαλουν στις πκε!
Καλά παιδιά το πήγαμε πολύ το θέμα, ας βγουν πρώτα με το καλό κατάλληλοι/μη κατάλληλοι υπάρχει δρόμος ακόμα για προσωρινή μοριοδότηση πιθανών έως τέλος του μήνα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 24
Οπως ειπα θα βγουν μορια και προγραμμα πκε για τον καθενα την ιδια μερα, εχουν διορια 3 μερες να κανουν ένσταση οσοι εχουν αδικηθει σε μορια και σε περιπτωση που δικαιωθουν θα δωσουν με την τελευταία ομαδα για πκε
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Τι εννοεις ακριβως; Δε γινεται να ξεκινησουν πκε για τους μισους.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 43
espapadaki έγραψε:Τι εννοεις ακριβως; Δε γινεται να ξεκινησουν πκε για τους μισους.
Δεν περνάνε ΠΚΕ όλοι μαζί την ίδια μέρα. Με την ανακοίνωση των ημερομηνιών των ΠΚΕ θα αναγράφονται και ποια άτομα περνάνε τις τάδε ημερομηνίες. Π. Χ από τον αριθμό Χ έως τον αριθμό Υ στις τάδε του μηνός και πάει λέγοντας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες