Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ώστε να με βοηθήσει όποιος γνωρίζει. Έχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις με ειδικότητα νοσοκόμος καταδρομών από έξτρα διπλώματα και πτυχία έχω επαγγελματικό δίπλωμα λεωφορείου, προφισενσι, και πτυχίο πανεπιστημίου τεφαα. Εκτός από το απολυτηρίου λυκείου και το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης πού ζητάει η ειδικότητα μου νοσοκόμος καταδρομών πρέπει να προσθέσω το προφισενσι επαγγελματικό δίπλωμα και το πτυχίο του πανεπιστημίου; Θέλω να πω ότι έξτρα έχεις από αυτά πού ζητάει που γράφει κάτω η προκήρυξη ότι σου δίνει έξτρα μόρια πχ διπλώματα πτυχία ΙΕΚ-ΤΕΙ-ΑΕΙ κλπ τα προσθέτεις και αυτά για έξτρα μοριοδοτηση ή δεν χρειάζονται καθώς θέλει μόνο αυτά πού ζητάει ή κάθε ειδικότητα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Εξετασεις μπορεις να κανεις οποτε θελεις αν εχεις καταθεσει την αιτηση. Απλα πρεπει να τις εχεις στις ΠΚΤ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 5
Oppi astynomia έγραψε:Θα μου απαντήσει κάποιος εμένα πότε πρέπει να κάνουμε της υγειονομικές εξετάσεις. Και επισεις κάνε ετησει εκεί που έχεις το πτυχίο που ζητάει και αν έχεις κ Προυπηρεσια κ αυτήν αλιως κάνε κάπου αλου να διαβάσεις προσεκτικά τι ζητάει η κάθε ειδικότητα. Κανενας δεν ξέρει που είναι καλύτερα αυτά στο τέλος τα βλέπουμε
Τις υγειονομικές εξετάσεις μπορείς να τις κάνεις από τη στιγμή που οριστικοποιείς την αίτηση σου μέχρι και την ημέρα που παρουσιάζεσαι στις επιτροπές αν κληθείς. Στην ουσία έχεις περίπου ένα δίμηνο, ίσως και παραπάνω, με βάση τα περσινά δεδομένα, να τις κάνεις. Μην αγχώνεσαι. Τώρα για το άλλο που λες, δες τις ειδικότητες. Αν έχεις συγκεκριμένο πτυχίο που το ζητάει σε κάποια ειδικότητα, αξίζει να κάνεις εκεί κατ'εμέ. Ειδάλλως, σε ειδικότητα με απολυτήριο λυκείου καλύτερα να δηλώσεις εκεί που ήσουν σαν στρατιώτης, γιατί θα έχεις περισσότερα μόρια προϋπηρεσίας. Ζύγισε τα και αποφάσισε
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
https://www.kranosgr.com/%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%cf%89%cf%84%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/?fbclid=IwAR0i3ccTWMeIx9egdvIrG6VPred0ocOd1WcqojGPxkTXB2MUgWcMOr06XSA Να το δούμε και να μη το πιστέψουμε.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
svetlana έγραψε: https://www.kranosgr.com/%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%cf%89%cf%84%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/?fbclid=IwAR0i3ccTWMeIx9egdvIrG6VPred0ocOd1WcqojGPxkTXB2MUgWcMOr06XSA Να το δούμε και να μη το πιστέψουμε.
Τέλεια. Θα βλέπουμε ενστάσεις απο ατομα με 50 μορια και ατομα που δεν ξέρουν να μετράνε τα μορια τους. Και ατομα που δεν ξέρουν να κανουν μια απλή αίτηση γυμνασιου
Καλησπέρα. Το απολυτήριο λυκείου που έχεις είναι συναφή με την ειδικότητα του νοσηλευτή; Δηλαδή τελείωσες ΕΠΑΛ με υγειονομική ειδικότητα;Green-Dragon99 έγραψε:Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ώστε να με βοηθήσει όποιος γνωρίζει. Έχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις με ειδικότητα νοσοκόμος καταδρομών από έξτρα διπλώματα και πτυχία έχω επαγγελματικό δίπλωμα λεωφορείου, προφισενσι, και πτυχίο πανεπιστημίου τεφαα. Εκτός από το απολυτηρίου λυκείου και το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης πού ζητάει η ειδικότητα μου νοσοκόμος καταδρομών πρέπει να προσθέσω το προφισενσι επαγγελματικό δίπλωμα και το πτυχίο του πανεπιστημίου; Θέλω να πω ότι έξτρα έχεις από αυτά πού ζητάει που γράφει κάτω η προκήρυξη ότι σου δίνει έξτρα μόρια πχ διπλώματα πτυχία ΙΕΚ-ΤΕΙ-ΑΕΙ κλπ τα προσθέτεις και αυτά για έξτρα μοριοδοτηση ή δεν χρειάζονται καθώς θέλει μόνο αυτά πού ζητάει ή κάθε ειδικότητα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Αν όχι ... Δεν μπορείς να δηλώσεις αυτή την ειδικότητα
Θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω...
https://www.inewsgr.com/421/proslipseis-epop-oskar-anaxiokratias-kai-adiafaneias-poioi-to-kerdizoun.htm
Γνωρίζετε αν ακόμη γίνονται διαφορά "μαγειρέματα" στην διαδικασία και τα σχετικά περί βυσμάτων; Ρωτάω διότι έχω ακούσει, διαβάσει διαφορά...
https://www.inewsgr.com/421/proslipseis-epop-oskar-anaxiokratias-kai-adiafaneias-poioi-to-kerdizoun.htm
Γνωρίζετε αν ακόμη γίνονται διαφορά "μαγειρέματα" στην διαδικασία και τα σχετικά περί βυσμάτων; Ρωτάω διότι έχω ακούσει, διαβάσει διαφορά...
Γιατί τι πειράζει αμα κανείς τις υγειονομικές πριν οριστικοποιησεις την αίτηση. Απλά πας στους γιατρούς μετά τον πίνακα μαζί με την γνωμάτευση που σου έχουν δώσει πιο μπροστά και στον υπογραφούν.
Καλησπέρα είμαι οβα ηλεκτρολόγος υπάρχει ειδικότητα που μπορώ να πάρω μόρια προϋπηρεσία
-
sagiorgos έγραψε:Γιατί τι πειράζει αμα κανείς τις υγειονομικές πριν οριστικοποιησεις την αίτηση. Απλά πας στους γιατρούς μετά τον πίνακα μαζί με την γνωμάτευση που σου έχουν δώσει πιο μπροστά και στον υπογραφούν.
Που είναι ο ρε πάτε καλά ρε να το δει να κλάψει απο τα νεύρα... !
Φιλέ μου! Για να κανεις τα υγειονομικά πρεπε πρώτα να ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ για να σου στείλουν μια καρτέλα με τα υγειονομικά! Αμα δεν σε κάλυψα τοτε παραδινομαι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Str vpv έγραψε:sagiorgos έγραψε:Γιατί τι πειράζει αμα κανείς τις υγειονομικές πριν οριστικοποιησεις την αίτηση. Απλά πας στους γιατρούς μετά τον πίνακα μαζί με την γνωμάτευση που σου έχουν δώσει πιο μπροστά και στον υπογραφούν.
Που είναι ο ρε πάτε καλά ρε να το δει να κλάψει απο τα νεύρα... !
Φιλέ μου! Για να κανεις τα υγειονομικά πρεπε πρώτα να ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ για να σου στείλουν μια καρτέλα με τα υγειονομικά! Αμα δεν σε κάλυψα τοτε παραδινομαι
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τα βλέπω αλλά έχω παραδοθεί
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
ALTS έγραψε:Θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω...
Δεν είναι όπως τα λέει, μαγειρέματα γίνονται κατά κόρον στα αθλήματα Και συγκεκριμένα σε αθλήματα τύπου μήκος σφαίρα, αμα μετράνε κάθε προσπάθεια και απλά δεν έχουν ένα σημάδι στα 3.60 και στα 4.50 μέτρα, τώρα για μόρια Και τέτοια πέρυσι σίγουρα έγιναν μαγειρέματα αλλά βάση Γνωστόν μου που είχαν και τα μόρια και επέτυχαν στις ΠΚΕ περάσανε δεν τους έφαγε κάποιος την θέση, το παράδειγμα στο άρθρο είναι ακραίο απο 35 μόρια δεν στα πάνε 835 αλλά ναι Απο 735 στα πάνε 750-800
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Απρ 02, 2022 8:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Green-Dragon99 έγραψε:Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ώστε να με βοηθήσει όποιος γνωρίζει. Έχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις με ειδικότητα νοσοκόμος καταδρομών από έξτρα διπλώματα και πτυχία έχω επαγγελματικό δίπλωμα λεωφορείου, προφισενσι, και πτυχίο πανεπιστημίου τεφαα. Εκτός από το απολυτηρίου λυκείου και το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης πού ζητάει η ειδικότητα μου νοσοκόμος καταδρομών πρέπει να προσθέσω το προφισενσι επαγγελματικό δίπλωμα και το πτυχίο του πανεπιστημίου; Θέλω να πω ότι έξτρα έχεις από αυτά πού ζητάει που γράφει κάτω η προκήρυξη ότι σου δίνει έξτρα μόρια πχ διπλώματα πτυχία ΙΕΚ-ΤΕΙ-ΑΕΙ κλπ τα προσθέτεις και αυτά για έξτρα μοριοδοτηση ή δεν χρειάζονται καθώς θέλει μόνο αυτά πού ζητάει ή κάθε ειδικότητα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Διάβασε την προκήρυξη γιατί πας καρφί για κουβά
-
re pate kala re έγραψε:ALTS έγραψε:Θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω...
Δεν είναι όπως τα λέει, μαγειρέματα γίνονται κατά κόρον στα αθλήματα Και συγκεκριμένα σε αθλήματα τύπου μήκος σφαίρα, αμα μετράνε κάθε προσπάθεια και απλά δεν έχουν ένα σημάδι στα 3.60 και στα 4.50 μέτρα, τώρα για μόρια Και τέτοια πέρυσι σίγουρα έγιναν μαγειρέματα αλλά βάση Γνωστόν μου που είχαν και τα μόρια και επέτυχαν στις ΠΚΕ περάσανε δεν τους έφαγε κάποιος την θέση, το παράδειγμα στο άρθρο είναι ακραίο απο 35 μόρια δεν στα πάνε 835 αλλά ναι Απο 735 στα πάνε 750-800
Αυτό με τα μορια ισχυει. Τα 200 δεν γίνονται ουτε 400. Γενικά στα μορια δεν χωράει τιποτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης