Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)
Fylakes Kassandras δεν είπα ότι είναι όλα ρόδινα. Είπα ότι γίνεται δουλειά στα ΙΕΚ. Ένα στέλεχος έχει εξειδίκευση. Δεν μειώνω προς Θεού κανέναν που δεν έχει το ΙΕΚ. Εξηγούσα στο φίλο sam_wise ότι το ΙΕΚ σου δίνει την κατάλληλη κατάρτιση για προκηρύξεις που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια. Όταν γράφει ο άλλο όμως ότι "ούτε ΙΕΚ, ούτε ΕΔ, ούτε τίποτα, μόνο αστυνομία στρατού" δεν γίνεται να μην απαντήσω. Εύχομαι να μπουν αυτοί που το θέλουν πραγματικά, είτε έχουν ΙΕΚ είτε όχι.DYK σόρρυ για το off-topic.
Mak Marine έγραψε:Είχα συνολικά 32 μήνες ΙΚΑ (που τις αναγνώρισαν) + 42 μήνες με τιμολόγια παροχής υπηρεσιών τα οποία έπρεπε να θεωρηθούν για το γνήσιο απο δικηγόρο (κάτι που δεν έκανε και τα απόρριψαν) Τώρα στην 9Κ έβαλα 116 μήνες και ολα θεωρημένα (πιάνονται νομιζω μέχρι 84) αλλά ειμαι και επιλαχών της 6Κ ΥΓ: Ξέρω θέλετε ... Να περάσω στην 6Κ για να αδειάσει μια θέση στην 9Κ...PetG έγραψε:
Τι εννοείς δεν σου αναγνώρισαν επιπλέον 42 μήνες; Δεν σου έβαλε την προϋπηρεσία η και σου έβαλε πχ 1 μήνα;
Ούτε καν... Δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο... Απλά είναι απαράδεκτο κάποια άτομα που έχουνε περάσει στην 6Κ να κάνουν τα χαρτιά σε αυτήν για να μπούνε εκεί που θέλουν... Πχ δεν μπήκανε εξωτερικοί αλλά εσωτερικοί και κάνουν τα χαρτιά για εξωτερικούς σε αυτήν την προκήρυξη... Εσύ είσαι επιλαχών... Δεν ξέρεις εάν θα είσαι μέσα στα οριστικά ή όχι...
Mak Marine έγραψε:Είχα συνολικά 32 μήνες ΙΚΑ (που τις αναγνώρισαν) + 42 μήνες με τιμολόγια παροχής υπηρεσιών τα οποία έπρεπε να θεωρηθούν για το γνήσιο απο δικηγόρο (κάτι που δεν έκανε και τα απόρριψαν) Τώρα στην 9Κ έβαλα 116 μήνες και ολα θεωρημένα (πιάνονται νομιζω μέχρι 84) αλλά ειμαι και επιλαχών της 6Κ ΥΓ: Ξέρω θέλετε ... Να περάσω στην 6Κ για να αδειάσει μια θέση στην 9Κ...PetG έγραψε:
Τι εννοείς δεν σου αναγνώρισαν επιπλέον 42 μήνες; Δεν σου έβαλε την προϋπηρεσία η και σου έβαλε πχ 1 μήνα;
Εγώ φιλαράκι μου θα στο πω στα ίσα μακάρι να περάσεις στην 6κ ! Χωρίς παρεξήγηση πάντα!
φιλε ο καθενας κοιταει την παρτυ του ουτε εμενα ουτε εσενα... Και γω το ιδιο θα εκανα αν πιστευα οτι ειναι καλυτεροPetG έγραψε:Mak Marine έγραψε:Είχα συνολικά 32 μήνες ΙΚΑ (που τις αναγνώρισαν) + 42 μήνες με τιμολόγια παροχής υπηρεσιών τα οποία έπρεπε να θεωρηθούν για το γνήσιο απο δικηγόρο (κάτι που δεν έκανε και τα απόρριψαν) Τώρα στην 9Κ έβαλα 116 μήνες και ολα θεωρημένα (πιάνονται νομιζω μέχρι 84) αλλά ειμαι και επιλαχών της 6Κ ΥΓ: Ξέρω θέλετε ... Να περάσω στην 6Κ για να αδειάσει μια θέση στην 9Κ...PetG έγραψε:
Ούτε καν... Δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο... Απλά είναι απαράδεκτο κάποια άτομα που έχουνε περάσει στην 6Κ να κάνουν τα χαρτιά σε αυτήν για να μπούνε εκεί που θέλουν... Πχ δεν μπήκανε εξωτερικοί αλλά εσωτερικοί και κάνουν τα χαρτιά για εξωτερικούς σε αυτήν την προκήρυξη... Εσύ είσαι επιλαχών... Δεν ξέρεις εάν θα είσαι μέσα στα οριστικά ή όχι...
Απαραδεκτο δεν ειναι, ολοι θα θελαμε να διορθωσουμε τη θεση μας αμα εβγαινε αλλη προκηρυξη. Ο ασεπ ευθυνεται που τους δινει το δικαιωμα να ξανακανουν αιτηση ενω πανε για διορισμο με 6κ, οχι οι υποψηφιοι.
Το ξερετε οτι τα 256 νεα ατομα που θελει να παρει στις φυλακες θα ειναι επιλαχοντες απο την 9κ; Δε θα βγει νεα προκηρυξη διοτι δε συμπεριλαμβανονται οι θεσεις σε αυτες με τους γραπτους διαγωνισμους του 22.Δηλαδη θα μπουν μεταγενεστερα 256 επιλαχοντες με λιγοτερα μορια απο μας, στις πρωτες επιλογες μας, ενω εμεις μπορει να μην εχουμε μπει στη 1η μας επιλογη.
Μπορει δηλαδη εγω τωρα με ιεκ να μη μπω στη 1η επιλογη μου Κορυδαλλο εξωτερικος και να μπει καποιος με β επικουρια απο τους 256 που θα παρει μετα!
Θα κονομησει ο Αγγελακης παλι!
Μπορει δηλαδη εγω τωρα με ιεκ να μη μπω στη 1η επιλογη μου Κορυδαλλο εξωτερικος και να μπει καποιος με β επικουρια απο τους 256 που θα παρει μετα!
Player7 έγραψε:Το ξερετε οτι τα 256 νεα ατομα που θελει να παρει στις φυλακες θα ειναι επιλαχοντες απο την 9κ; Δε θα βγει νεα προκηρυξη διοτι δε συμπεριλαμβανονται οι θεσεις σε αυτες με τους γραπτους διαγωνισμους του 22.Δηλαδη θα μπουν μεταγενεστερα 256 επιλαχοντες με λιγοτερα μορια απο μας, στις πρωτες επιλογες μας, ενω εμεις μπορει να μην εχουμε μπει στη 1η μας επιλογη.
Φίλε μου κλείδωσε κάτι και το λες ή υποθέτεις;
Εφοσον δε συμπεριλαμβανονται οι 256 θεσεις μεσα στους διαγωνισμους του ασεπ με τα γραπτα, σημαινει οτι θα τους παρει απο επιλαχοντες της τελευταιας προκηρυξης, δηλαδη 9κ! Αλλιως τι; Απο που; Εκτος και αν το Προ. Πο βγαλει τη προκηρυξη εκτος ασεπ που δε νομιζω!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Εάν γίνει αυτό είναι κρίμα για εμάς γιατί θα μπούνε άτομα με λιγότερα μόρια στις επιλογές που θέλουν βέβαια ίσως πιάσουν κ εκεί αλλά, ποιός ξέρει ίσως μπούνε μέσω γραπτού διαγωνισμού, νομίζω το Σεπτέμβρη του 2022 θα γίνει.
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Αυτό για τις 256 θέσεις που θα πάρουν από τους επιλαχοντες τις 9κ είναι 100% σίγουρο; Ρωτάω για να ξέρουμε κάποιοι πως θα κινηθούμε στα αθλήματα με προπονήσεις κλπ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ασχέτως προκηρύξης κάντε προπονήσεις πρώτα απ' όλα για εσάς.
Player7 έγραψε:Απαραδεκτο δεν ειναι, ολοι θα θελαμε να διορθωσουμε τη θεση μας αμα εβγαινε αλλη προκηρυξη. Ο ασεπ ευθυνεται που τους δινει το δικαιωμα να ξανακανουν αιτηση ενω πανε για διορισμο με 6κ, οχι οι υποψηφιοι.
Για τον ΑΣΕΠ μιλάω ότι είναι απαράδεκτο αλλά δεν είναι να διορθώσεις την θέση σου... Είχες επιλογές στο τι θα βάλεις και που... Τώρα εάν έβαλες εσωτερικός και δεν θες να πας δικό σου θέμα είναι γι'αυτό και υπάρχει η επιλογή... Το καλό θα ήτανε ο ΑΣΕΠ να τους το απαγορεύσει πράγμα που δεν το έκανε... Κάτι τέτοιο ισχύει για τον στρατό... Άμα τα κάνεις αεροπορία δεν μπορείς να τα κάνεις στρατό ξηράς κλπ... Τουλάχιστον έτσι ήτανε παλιά. Τωρα δεν ξέρω πως είναι
μπορει να εξερεθει αυτη η προκυρηξη απο τον γραπτο διαγωνισμο, λογω πκεPlayer7 έγραψε:Το ξερετε οτι τα 256 νεα ατομα που θελει να παρει στις φυλακες θα ειναι επιλαχοντες απο την 9κ; Δε θα βγει νεα προκηρυξη διοτι δε συμπεριλαμβανονται οι θεσεις σε αυτες με τους γραπτους διαγωνισμους του 22.Δηλαδη θα μπουν μεταγενεστερα 256 επιλαχοντες με λιγοτερα μορια απο μας, στις πρωτες επιλογες μας, ενω εμεις μπορει να μην εχουμε μπει στη 1η μας επιλογη.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Θα δούμε στη πορεία, μπορεί και να δώσουν κανονικά γραπτές εξετάσεις.Και φυσικά να μπορούμε κ εμείς να συμμετέχουμε.
Ο ΑΣΕΠ δεν είναι έτοιμος ακόμη για τον γραπτό διαγωνισμό. Το φθινόπωρο του 22 θα είναι έτοιμος. Μέχρι τότε έχω την εντύπωση είπε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ ότι θα βγούνε κανονικά κάποιες προκηρύξεις όπως έβγαιναν μέχρι τώρα. Προσωπική άποψη Ότι θα βγαλει καινούργια προκηρηξη για φυλακές προς το καλοκαίρι του 22 ή θα την εντάξει κι αυτή στο γραπτό του φθινοπώρου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες