ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Τουλάχιστον να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης τον Δεκέμβριο όπως ορίζει η προκήρυξη όπως έλεγχος γνησιότητας πτυχίων, ποινικό μητρώο κτλπ.
Γιατί εάν καθυστερήσουν και ξεκινήσουν αυτά από Γενάρη μας βλέπω για Φλεβάρη σχολή.
Η λογική πάντως λέει ότι από 20/12 θα περιμένουμε οριστικούς πίνακες.
Γιατί εάν καθυστερήσουν και ξεκινήσουν αυτά από Γενάρη μας βλέπω για Φλεβάρη σχολή.
Η λογική πάντως λέει ότι από 20/12 θα περιμένουμε οριστικούς πίνακες.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
GPAPI έγραψε:Έφθασε από το 480 στο 590 άρα σίγουρα κόπηκαν η δεν πήγαν 110. Αρα πάμε 430 από και και πάνω θα δούμεKostasdim έγραψε:Ξερει καποιος ποσα ατομα μεχρι στιγμης δεν εμφανιστηκαν στις πκε;
Λογικά αυτά είναι τα άτομα που δεν εμφανίστηκαν. Δηλαδή δεν θα εμφανίστηκαν 60+ άτομα.
Αφού όλοι οι κομμένοι στα αθληματα ξαναδινουν 3η φορά στις 15/12 από ότι ακούστηκε. Επομένως βλέπουμε από 20/12 εάν βγουν οριστικοί πίνακες ή Πκε με νέους επιλαχόντες.
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Καλησπέρα γνωρίζουμε στην Β κατηγορία που βρίσκονται οι θέσεις; Πιστεύετε θα ξεπεράσουν τους 120-140 επιλαχοντες που θα πάρουν από τα 80 άτομα;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Κανείς δεν ξέρει. Να κοιτάς στο σάιτ της αστυνομίας μήπως ξαναπάρουν άτομα εάν δεν πάνε ή κοπούν αυτά που θα πάνε. Θα βγάλουν ανακοίνωση και θα σας πάρουν τηλέφωνο εαν είναι για να πάρετε καρτέλες
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Νοημοσύνη έγραψε:Κανείς δεν ξέρει. Να κοιτάς στο σάιτ της αστυνομίας μήπως ξαναπάρουν άτομα εάν δεν πάνε ή κοπούν αυτά που θα πάνε. Θα βγάλουν ανακοίνωση και θα σας πάρουν τηλέφωνο εαν είναι για να πάρετε καρτέλες
Για αυτό που λες θα το ξέρουμε λογικά μετά της 17 του μηνός...
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Το κακό είναι ότι αν μας καλέσουν και δεν είμαστε έτοιμοι έχουμε πολλές πιθανότητες να κοπουμε. Λογικά αν καλέσουμε στην αστυνομία θα μας πουν τι και πως. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπανω ας με βοηθήσει... Ευχαριστώ
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
George13G έγραψε:Το κακό είναι ότι αν μας καλέσουν και δεν είμαστε έτοιμοι έχουμε πολλές πιθανότητες να κοπουμε. Λογικά αν καλέσουμε στην αστυνομία θα μας πουν τι και πως. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπανω ας με βοηθήσει... Ευχαριστώ
Κάνε λίγη προπόνηση δεν κάνει κακό ανάλογα και σε τι θέση βρίσκεσαι
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Το έχω ξαναπεί και άλλες φορές, τα αθλήματα δεν είναι για αθλητές. Εάν έχεις τυπική φυσική κατάσταση και δεν είσαι παχύσαρκος, είναι εύκολα. Να καταλάβεις εγώ πρώτη φορά έκανα άλμα ύψος, σκάμα και σφαιροβολία στα πκε. Τα υπόλοιπα τα έκανα σε δρόμο και όχι σε στάδιο λόγω ανύπαρκτων υποδομών.
Εάν έχεις υποδομές, Καντά σε στάδιο να σου φύγει το άγχος.
Το πιο δύσκολο είναι το χιλιαρι γιατί πρέπει να έχεις τυπική φυσική κατάσταση και αντοχη. Ο χρόνος είναι για τζοκινκ αλλά μερικά άτομα δεν μπορούν ούτε αυτό για τους λόγους που ανέφερα.
Εάν έχεις υποδομές, Καντά σε στάδιο να σου φύγει το άγχος.
Το πιο δύσκολο είναι το χιλιαρι γιατί πρέπει να έχεις τυπική φυσική κατάσταση και αντοχη. Ο χρόνος είναι για τζοκινκ αλλά μερικά άτομα δεν μπορούν ούτε αυτό για τους λόγους που ανέφερα.
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Κάνω προπόνηση διότι παίζω ποδόσφαιρο απλά το θέμα είναι ότι θα βρεθούμε στα αθλήματα απροετοιμαστοι γιατί μόνο το τρέξιμο δεν φτάνει. Θέλω να κοπούν οι μισοί και από τους επόμενους 600 αν πάρουν στην Β κατηγορία για να με καλέσουν. Άρα καταλαβαίνεις είμαι 300-350 θέση. Πως το βλέπεις;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Άμα παίζεις ποδόσφαιρο και δεν είσαι παχύσαρκος τότε είσαι κομπλέ.
Δεν γνωρίζω εάν θα καλέσουν άλλους. Εξαρτάται εάν θα κοπούν- εμφανιστούν ή όχι. Πρέπει να δώσουν Πκε πρώτα.
Δεν γνωρίζω εάν θα καλέσουν άλλους. Εξαρτάται εάν θα κοπούν- εμφανιστούν ή όχι. Πρέπει να δώσουν Πκε πρώτα.
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Ναι στα αθλήματα δεν έχω θέμα. Το θέμα είναι να κοπούν οι μισοί για να ελπίζω. Δύσκολο αλλά με λίγο τύχη πιστεύω θα γίνει δουλειά. Τα αθλήματα πάντως δεν είναι εύκολα όσο φαίνονται, θέλουν δουλειά και προπόνηση
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Και να μην σε καλέσουν τώρα, μην χάνεις ελπίδες. Πιστεύω εκεί κοντά στο καλοκαίρι θα ζητήσουν και τους υπόλοιπους 600. Αλλά καταλαβαίνω ότι καλύτερα να μπεις τώρα παρά μέτα.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Στην ουσία μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο κατά της 20 Δεκεμβρίου και να μας πούνε ετοιμαστείτε έχετε προθεσμία ως 8 Γενάρη... 

- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Καλημέρα Κώστα τι θέση είσαι εσύ πάνω κάτω; Εγώ πιστεύω από τους 200 στην Β κατηγορία πάντως ότι μπορεί να καλέσουν μέχρι την 350 θέση...
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
George13G έγραψε:Καλημέρα Κώστα τι θέση είσαι εσύ πάνω κάτω; Εγώ πιστεύω από τους 200 στην Β κατηγορία πάντως ότι μπορεί να καλέσουν μέχρι την 350 θέση...
Βρίσκομαι κοντά στην 610+ θέση α κατηγορία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 15 επισκέπτες