Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Mikelangelo ιδρώνεις πονάς και φταίει ο Χαρδαλιας!
Anestis1278
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Anestis1278 »

Selby23 έγραψε: Ανοιχτεί για ολους θα είναι αν είναι για μόνιμους τέλος ! Θα έχουν το αβαντάζ μοριοδοτήσεις δικαιως οι εποχικοί και μπράβο τους. Δεν έχουμε πρόβλημα εμείς οι πολίτες μ αυτο. Γιατί είναι το δίκαιο.Γιατι αν το πάμε και αλλιώς τότε οι εθελοντές 10 χρόνων τώρα να μην τους απορρόφησοι να τους κάνει μονιμους που έχουν μερικοί μεγαλύτερη εμπειρία από εποχικούς ;

Λοιπόν αφήστε τα παραμύθια.

Είπαμε 3000 θέσεις ανοιχτεί για ολους.

Με αυτα που γραφετε εδω καποιοι και να μπαινατε που δε προκειται να μπειτε, θα σας εκοβε ο ψυχιατρος
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από mikeangel »

EcoMike έγραψε:Mikelangelo ιδρώνεις πονάς και φταίει ο Χαρδαλιας!
χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαζχχα Α α
Nikandros
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Nikandros »

Kwnstantinos k έγραψε:
Nikandros έγραψε:Να προσθέσω και κατι ακομα στο γιατι να μην πάρει 3000 πολίτες, γιατι πολυ απλά οι εποχικοί συμφέρουν καλύτερα! Οι εποχικοί πληρώνονται για 6 μηνες + το ταμείο ανεργίας το χειμώνα και αν τους κάνει 12μηνο π. Π. Υ ή οτι άλλο πούνε το κοστος θα είναι ελάχιστο απο το να κάνει 3000 καινούργιες προσληψεις και να εχει και το κόστος των εποχικών αφού δεν θα τους εχει παρει και εχουν υπογράψει εως 5 χρονια!
Νικανδρε είσαι τι επαγγελεσαι; Είσαι ήδη στο σώμα;

Ναι φιλε μού είμαι ήδη στο σώμα! Έχω περάσει απο ολα τα στάδια εποχικος, Π. Π. Υ και 725 μόνιμος!

baltas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από baltas »

Γνωστος μου στο αρχηγειο μου ειπε οτι οι εποχικοι 2019-2020 θα απορροφηθούν ολοι για 7ετια με εσωτερικες εξετάσεις στους κατα τοπους σταθμους... Για τους πολιτες δυστυχώς τα πραματα θα ειναι δυσκολα. Λιγες θεσεις, μεγαλη δυσκολία σε αθληματα κ γραπτα κ πολλες θέσεις πιασμενες ηδη απο μεγαλοβισματα...
Nikandros
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Nikandros »

Όποιος θέλει να καταλάβει κάποια πράγματα για το πως πανε τα πράγματα εχει καλώς, οποιος δε μπορεί να καταλάβει δε μπορω να κανω κατι για αυτό! Δεν ηταν ο σκοπός μου να έρθω σε αντιπαράθεση με κανενα ουτε να δημιουργήσω νεο κύκλο συζητήσεων, είπα αυτά που εχω ζήσει ολα αυτα τα χρόνια πριν και μετα που μπήκα στο σώμα!

Σειρά μονίμων 3000 άτομα δε έχει γινει ποτε μέχρι τωρα στο Π. ς, η μοναδική προκυρηξη ήταν των 4000 Π. Π. Υ και σε αυτους οι 3400 απο κατηγορια εποχικών, αλλα θελετε να παίζετε με τις λεξεις και νομίζετε οτι Π. Π. Υ και Μονιμος έχουν διαφορες ως το ωραριο και την αντικείμενο δουλειάς!

Και για να Σκεφτείτε λιγο παραπάνω, απο που βγήκε ρε παιδιά το θέμα οτι θα βγεί προκυρηξη τέλος σεζόν αρχές του χρόνου, για 7ετης κ. Τ. Λ, μηπως απο κανενα σωματείο πολιτών; Οχι δεν βγήκε απο σωματείο πολιτών βγηκε το θεμα απο σωματείο εποχικών που τι σημαίνει αυτο για όποιον ξέρει, οτι πολυ απλα γίνονται ήδη συζητήσεις για το πως θα βγει κατι να απορροφησει όλους ή καποιο αριθμό εποχικών για αρχή!

Δεν νομίζω να γίνονται συζητήσεις μεταξύ υπουργείου, αρχηγείου και ομοσπονδίας εποχικών και σωματείων εποχικών για το πως θα παρουν 3000 πολιτες και να μείνουν οι εποχικοι απ έξω!

Αλλα και παλι εγω οτι κι αν σας ειπα, τα είπα μηπως βοηθήσω την κατάσταση και σταματήσει ολη η φασαρία μέχρι να βγεί η προκυρηξη η οποια μπορεί και να με βγάλει λάθος δεν ειμαι απόλυτος, αλλα πιστεύω στα γεγονότα που εχω ζήσει απο πρώτο χέρι οτι θα ξανασυμβουν!

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

Nikandros έγραψε:Όποιος θέλει να καταλάβει κάποια πράγματα για το πως πανε τα πράγματα εχει καλώς, οποιος δε μπορεί να καταλάβει δε μπορω να κανω κατι για αυτό! Δεν ηταν ο σκοπός μου να έρθω σε αντιπαράθεση με κανενα ουτε να δημιουργήσω νεο κύκλο συζητήσεων, είπα αυτά που εχω ζήσει ολα αυτα τα χρόνια πριν και μετα που μπήκα στο σώμα!

Σειρά μονίμων 3000 άτομα δε έχει γινει ποτε μέχρι τωρα στο Π. ς, η μοναδική προκυρηξη ήταν των 4000 Π. Π. Υ και σε αυτους οι 3400 απο κατηγορια εποχικών, αλλα θελετε να παίζετε με τις λεξεις και νομίζετε οτι Π. Π. Υ και Μονιμος έχουν διαφορες ως το ωραριο και την αντικείμενο δουλειάς!

Και για να Σκεφτείτε λιγο παραπάνω, απο που βγήκε ρε παιδιά το θέμα οτι θα βγεί προκυρηξη τέλος σεζόν αρχές του χρόνου, για 7ετης κ. Τ. Λ, μηπως απο κανενα σωματείο πολιτών; Οχι δεν βγήκε απο σωματείο πολιτών βγηκε το θεμα απο σωματείο εποχικών που τι σημαίνει αυτο για όποιον ξέρει, οτι πολυ απλα γίνονται ήδη συζητήσεις για το πως θα βγει κατι να απορροφησει όλους ή καποιο αριθμό εποχικών για αρχή!

Δεν νομίζω να γίνονται συζητήσεις μεταξύ υπουργείου, αρχηγείου και ομοσπονδίας εποχικών και σωματείων εποχικών για το πως θα παρουν 3000 πολιτες και να μείνουν οι εποχικοι απ έξω!

Αλλα και παλι εγω οτι κι αν σας ειπα, τα είπα μηπως βοηθήσω την κατάσταση και σταματήσει ολη η φασαρία μέχρι να βγεί η προκυρηξη η οποια μπορεί και να με βγάλει λάθος δεν ειμαι απόλυτος, αλλα πιστεύω στα γεγονότα που εχω ζήσει απο πρώτο χέρι οτι θα ξανασυμβουν!

Πολύ σούρτα φέρτα . αν είσαι όντως μόνιμος πλεον στο σώμα (άσε με να έχω αμφιβολίες) θα ήξερες ότι καθε σύμβαση που υπογράφει κάποιος διαφέρει διαφέρει. Από μια λέξη αλλάζουν όλα. Επίσης αν μπήκες, μπήκες με όρους και νοοτροπία πριν τα μνημόνια και τα «λεφτά υπάρχουν» πάλι έπρεπε να ήξερες ότι αλλάξαν πολλά τόσα χρόνια. Και δεν εχει πάρει μόνιμους 10 χρόνια τώρα, οσο λες ότι υπηρέτης (αν ισχυει πάντα) . Επίσης ειναι απορίας άξιο ότι Κόπτεσαι για κάτι που δεν σε ενδιαφέρει και δεν σου επηρεάζει την ζωή. Δλδ μπήκες εδώ να μας κανείς τον ρέφερι για να υπερασπιστής εποχικούς βέβαια.

Aston Martin
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Aston Martin »

Η νέα προκήρυξη θα είναι ανοικτή για όλους. Μακάρι να βγάλει πενταετούς πυροσβέστες για απορροφήσει όλους όσους είναι εποχικοί.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Diasostis31 »

baltas έγραψε:Γνωστος μου στο αρχηγειο μου ειπε οτι οι εποχικοι 2019-2020 θα απορροφηθούν ολοι για 7ετια με εσωτερικες εξετάσεις στους κατα τοπους σταθμους... Για τους πολιτες δυστυχώς τα πραματα θα ειναι δυσκολα. Λιγες θεσεις, μεγαλη δυσκολία σε αθληματα κ γραπτα κ πολλες θέσεις πιασμενες ηδη απο μεγαλοβισματα...

Και μετά ξύπνησε πες του.

Αυτοι οι 3000, αν δε το χετε καταλάβει, είναι για να στελεχώσουν αεροδρόμια, νησιά και Αττική.

Ο νόμος μεταθέσεων στην πυροσβεστικη άλλαξε από πέρυσι.

Καθε 2 χρόνια θα πηγαίνουν και αλλού αυτοι για 10-15 χρόνια, εγώ έχω γνωστό μόνιμο ΕΜΑΚ και έφαγε μεταθεσουλα σε αεροδρόμιο σε νησί με 13 χρόνια υπηρεσίας.

Γι αυτό αλλάζει ο θεσμός, κανένας εποχικος δε θα παραμείνει εκεί που είναι (εκτός Αττικής και νησιών).

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Διασωστη31 Δειξε μας κ μας το νομο που λεει καθε 2 χρονια αλλου για 10-15 χρονια.

Και που ξερεις εσυ το καθεστος των ειδικων πυροσβεστων που ακουγεται οτι θα φτιαξουν τι θα ισχυει περι μεταθεσεων...

Ακομα δεν μπηκατε μερικοι μερικοι κ τα μαθατε ολα... Απο εναν μονιμο στην εμακ.

Η παραπληροφορηση καλα κρατει...

Συνεχιστε ετσι! 👏👏

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από mikeangel »

Μιλάμε για μεγάλη ημιμάθεια!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Τα λέει αναλυτικά όλα εδώ :

https://www.eakp.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd/%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%82-4662-2020/

Οι ειδικοί πυροσβεστες θα είναι στο ίδιο καθεστώς με τους μόνιμους προφανώς για να στελεχώσουν κατευθείαν τα αεροδρόμια και να φύγουν οι παλιοί που τους τρέχουν δεξιά αριστερά Μύκονο Σαντορίνη με 10 χρόνια υπηρεσίας.

Οι Πυροσβέστες μετά την αποφοίτησή τους από την οικεία Σχολή τοποθετούνται για τρία (3) χρόνια σε υπηρεσίες και σταθμούς της Αττικής εξαιρουμένων των Κεντρικών Υπηρεσιών. Με τη συμπλήρωση του χρόνου αυτού δύνανται να υπηρετούν και σε υπηρεσίες και σταθμούς της ΔΙ. Π. Υ. Ν. Θεσσαλονίκης, καθώς και σε υπηρεσίες της νησιωτικής χώρας. Μετά την παρέλευση πενταετίας, εφαρμόζονται οι διατάξεις περί μεταθέσεων του παρόντος.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Γιατί τρέμετε ρε παιδιά; Άμα είστε εποχικοί και έχετε κοιλιές, να τις χάσετε άμα θέλετε να μείνετε μόνιμοι, δεν υπάρχει χωρος για λουκουμαδες.

3000 θέσεις ανοιχτές για όλους και οι εποχικοί θα παίρνουν έξτρα μόρια αντιπυρικων. Πόσο πιο απλό; Τι σας φαίνεται περίεργο;

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Υπάλληλοι έως και τον βαθμό του Πυρονόμου και Αξιωματικοί έως και τον βαθμό του Επιπυραγού, οι οποίοι συμπληρώνουν έξι (6) συνεχή έτη παραμονής στον νομό συμφερόντων τους ή δύο (2) συνεχή έτη σε διαφορετικό νομό, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους μετατίθενται υποχρεωτικά, εφόσον υπάρχουν αιτήσεις άλλων ομοιόβαθμων υπαλλήλων που έχουν δηλώσει αυτόν ως νομό συμφερόντων τους.

Για τις μεταθέσεις των υπαλλήλων λαμβάνονται υπόψη τα εξής κριτήρια:

α. Ο χρόνος υπηρεσίας σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες.

β. Η οικογενειακή κατάσταση του υπαλλήλου.

γ. Η χιλιομετρική απόσταση της πόλης όπου εδρεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην οποία μετατέθηκε ο υπάλληλος από την πόλη όπου εδρεύει η υπηρεσία προτίμησης.

δ. Ο αριθμός των μεταθέσεων του υπαλλήλου.

ε. Τα έτη υπηρεσίας του υπαλλήλου.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Οι ειδικοι πυροσβεστες θα ειναι 7ετια κατι σαν τους ειδικους φρουρους και με το περας αυτης εαν κρινονται ικανοι θα γινονται μονιμοι.Το οτι θα εχουν

Ιδια σχεδον καθηκοντα δεν σημαινει οτι θα βρισκονται και στο ιδιο καθεστως μετεθεσεων με τους μονιμους.

Ακομα δεν εχει Ψηφιστει σχετικος νομος για τους λεγομενους ειδικους πυροσβεστες και συ ορισες και τι συστημα μεταθεσεων θα εχουν.

Ας σοβαρευτουμε καποια στιγμη κυριοι.

Και για να τελειωνει το παραμυθι...

Αρεσει δεν αρεσει!

Οι εποχικοι θα (πρεπει) να απορροφηθουν ολοι.

Μου θυμηθηκατε την πυροσβεστικη τωρα που ακουστηκε για προσληψεις και εχετε και απαιτηση να «πεταξετε» εξω εναν που 1-2-3 καλοκαιρια τωρα παει για υπηρεσια και δεν ξερει που θα βρεθει και τι θα αντιμετωπισει... Οταν εσεις κανατε μπανακια καποιοι αλλοι σβηνανε φωτιες μακρυα απ τα σπιτια τους μακρυα απ τους σταθμους και με 1002 κινδυνους να ελλοχεύουν... Και ειναι επιλογη τους και μπραβο τους... Αυτοι οι καποιοι ειναι Οι εποχικοι πυροσβεστες!

Αυτα!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης