Αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 26
Το μιλι χαχαχαχ το βγαζω απο την αρχη! Μα την Παναγία επειδή δεν καπνίζω και κανω χρονια ποδήλατο περπάτημα κλπ και με την πρώτη το έβγαλα και ελξεις πχ ας πουμε τα καταφερνω. Αλμα εις μηκος ομως χρειαζεται ταλέντο αλτικοτητα...3.60 ελεος ουτε κοριτσια λαστιχο δεν το πηδανε κάποιες φορές. Δηλαδή αν σας βγαλω 20 ελξεις αλλα πηδηξω 2 μέτρα δεν θα ειμαι αξιος για στρατο. Ισα ισα με ελξεις ριχνω μια μπουνια και παπαλα τρ εντάξει ο τεντογλου δεν ειμαι απο 4 μέτρα αρχισε αυτος το ίδιο είμαστε... ;
Θα το βγαλεις και αυτο ρε Σπυρακο, μη σε αγχωνει. Λιγο προπονηση θελει, δεν ειναι κατι.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 26
Σπυρο; Δεν καταλαβαίνω σε εμενα απευθυνεσαι γιατι καπου το ξαναακουσα.
Ελεανα7 έγραψε:Τα αθλήματα στην Θεσσαλονίκη που είχαν γίνει παλαιότερα; Σε ποιο στάδιο;
Το 2009 τα αθλήματα δόθηκαν σε δύο στάδια.
Στο Καυταντζόγλειο και στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης.
Όλες οι γυναίκες υποψήφιες έδωσαν τα αθλήματα σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με βάση τον τόπο διαμονής τους, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι έδωσαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα Και Ξάνθη.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
Παιδιά δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για τα αθλήματα, παρά μόνο εάν δεν τα εξασκείτε εβδομαδιαία.
Τότε να αγχωθειτε.
Γενικα το YouTube έχει βιντεάκια άπειρα στα θέματα, πάντος μπορείτε να γράψετε "Stew Smith increase your pull-ups and pushups" στον τίτλο, αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα βίντεο που εξηγεί ένας πρώην Αμερικανός βατραχάνθρωπος πως μπορεί κάποιος να βγάζει πιο πολλές κάμψεις/ελξεις/κοιλιακούς μέσα σε δυο βδομαδες. Χρήσιμο βίντεο εμένα με βοήθησε, ύστερα βρείτε ένα άλλο προγραμμα και μην το αφήσετε μέχρι τα αθλήματα.
Για το τρεξιμο, πάλι μπορείτε να βρείτε στο google προγράμματα, αλλά να ξέρετε εάν τρέχετε 4 φορές την βδομάδα με τις τρεις να είναι χαλαρές χωρίς να κουράζεστε, και μια να είναι 30-40 λέπτα σπριντ (δλδ να νιώθετε ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια) είναι τέλειο κατά την γνώμη μου.
Στις ελξεις οποίος δεν μπορεί να βγάλει ούτε μια, ψάξτε στο YT pull-ups negatives και θα σας βοηθήσει να δυνάμωσετε
Εγώ ήμουν στη θητεία μου στα αλεξίπτωτα, αυτά έκανα περίπου και ήμουν σε φανταστική φόρμα. Γενικα δεν θέλει τρελή προετοιμασία, μόνο πειθαρχία να κάνετε κάτι σε προγραμμα, όποτε κάτσετε και βρείτε προγραμμα. Καλή τύχη σας εύχομαι (όχι στα βύσματα όμως, που θα μας φάτε τις θέσεις με 15' στο μιλι ρε βάρκες ;)
Τότε να αγχωθειτε.
Γενικα το YouTube έχει βιντεάκια άπειρα στα θέματα, πάντος μπορείτε να γράψετε "Stew Smith increase your pull-ups and pushups" στον τίτλο, αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα βίντεο που εξηγεί ένας πρώην Αμερικανός βατραχάνθρωπος πως μπορεί κάποιος να βγάζει πιο πολλές κάμψεις/ελξεις/κοιλιακούς μέσα σε δυο βδομαδες. Χρήσιμο βίντεο εμένα με βοήθησε, ύστερα βρείτε ένα άλλο προγραμμα και μην το αφήσετε μέχρι τα αθλήματα.
Για το τρεξιμο, πάλι μπορείτε να βρείτε στο google προγράμματα, αλλά να ξέρετε εάν τρέχετε 4 φορές την βδομάδα με τις τρεις να είναι χαλαρές χωρίς να κουράζεστε, και μια να είναι 30-40 λέπτα σπριντ (δλδ να νιώθετε ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια) είναι τέλειο κατά την γνώμη μου.
Στις ελξεις οποίος δεν μπορεί να βγάλει ούτε μια, ψάξτε στο YT pull-ups negatives και θα σας βοηθήσει να δυνάμωσετε
Εγώ ήμουν στη θητεία μου στα αλεξίπτωτα, αυτά έκανα περίπου και ήμουν σε φανταστική φόρμα. Γενικα δεν θέλει τρελή προετοιμασία, μόνο πειθαρχία να κάνετε κάτι σε προγραμμα, όποτε κάτσετε και βρείτε προγραμμα. Καλή τύχη σας εύχομαι (όχι στα βύσματα όμως, που θα μας φάτε τις θέσεις με 15' στο μιλι ρε βάρκες ;)
Αψογος ο Ανδρεας σε ολα. Καλη επιτυχια ρε μαγκα.
Εγω δυσκολευομαι στο αλμα εις υψος αρκετα. Οποτε φτανω κοντα στο κονταρι νιωθω οτι σαν να χανω τον βηματισμο μου
Θεσσαλονίκη Αθήνα Τρίκαλα είναι πιθανά μέρη θεωρώ
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
D.Y.K έγραψε:Ελεανα7 έγραψε:Τα αθλήματα στην Θεσσαλονίκη που είχαν γίνει παλαιότερα; Σε ποιο στάδιο;
Το 2009 τα αθλήματα δόθηκαν σε δύο στάδια.
Στο Καυταντζόγλειο και στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης.
Όλες οι γυναίκες υποψήφιες έδωσαν τα αθλήματα σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με βάση τον τόπο διαμονής τους, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι έδωσαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα Και Ξάνθη.
καλα τοτε δεν υπηρχει και η κολυμβηση,φετος όμως θα πρεπει να βρεθουν και οι εγκαταστασεις με πισινες
δυκ σε εσας τα κανιστρα ηταν κουβαδες με νερο; μπορούσατε να κανετε σταση στην διαδρομή χωρις να τα ακουμπήσετε κατω;
Politis1994 έγραψε:Το μιλι χαχαχαχ το βγαζω απο την αρχη! Μα την Παναγία επειδή δεν καπνίζω και κανω χρονια ποδήλατο περπάτημα κλπ και με την πρώτη το έβγαλα και ελξεις πχ ας πουμε τα καταφερνω. Αλμα εις μηκος ομως χρειαζεται ταλέντο αλτικοτητα...3.60 ελεος ουτε κοριτσια λαστιχο δεν το πηδανε κάποιες φορές. Δηλαδή αν σας βγαλω 20 ελξεις αλλα πηδηξω 2 μέτρα δεν θα ειμαι αξιος για στρατο. Ισα ισα με ελξεις ριχνω μια μπουνια και παπαλα τρ εντάξει ο τεντογλου δεν ειμαι απο 4 μέτρα αρχισε αυτος το ίδιο είμαστε... ;
Εχω δει κοριτσια δημοτικου να κανουν 4+
Τα αθληματα δεν ειναι ουτε ευκολα ουτε δυσκολα... Απλα για εναν που δεν ασχολειται με τον αθλητισμο θελει προσπαθεια να τα περασει
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΟΣ
Καλημερα. ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που δεν εισαι στο πινακα επιτυχοντων/επιλαχοντων δινεις αθληματα και εξετασεις.
JOAN
Καλημέρα Έχει βγάλει κάποια Κοπέλα τις Έλξεις ;
Εγώ τα βγάζω όλα μέχρι στιγμής μόνο το μίλι προσπαθώ να ρίξω λίγο ακόμα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες