Μορια - κριτήρια ΕΠΟΠ (2021)
Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός, αλλά όσοι περισσότεροι υπολογίσετε τα μόριά σας και γραφτείτε στον πίνακα, τόσο πιο εύκολα θα απαντηθεί το ερώτημα αυτό.
Παιδιά καλησπέρα γνωρίζει κανένας να απαντήσει; Είναι σπουδαστής οικονομικού μπορώ να δηλώσω επιμελητής οικονομικου; Ή θέλει πτυχίο;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 7
yandr έγραψε:Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός, αλλά όσοι περισσότεροι υπολογίσετε τα μόριά σας και γραφτείτε στον πίνακα, τόσο πιο εύκολα θα απαντηθεί το ερώτημα αυτό.
Προσωπικα πατάω Υποβολή αλλά δεν εμφανίζεται το όνομα στον πίνακα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Εχω προσπαθησει πολλες φορες απο διαφορετικους browser τσεκαρω τα email και τα ανεπιθυμητα αλλα δεν βρισκω τιποτα δεν με εμφανιζει στον πινακαyandr έγραψε:Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός, αλλά όσοι περισσότεροι υπολογίσετε τα μόριά σας και γραφτείτε στον πίνακα, τόσο πιο εύκολα θα απαντηθεί το ερώτημα αυτό.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Καλησπέρα... Συγγνώμη για χαζές ερωτήσεις...
Απλα για να βγάλω σωστά τα μόρια θελω.
Εγω ήμουν 35 ΜΚ εκει που λεει ΕΛΔΥΚ ειναι το ιδιο;
Το συμπληρωνω κανονικά;
Επισης αν μετράει. Εκανα 9 μήνες θητεία
3 μήνες Ελλάδα και 6 Κύπρο
Βαζω 3 μηνες θητεία και 6 ελδυκ; Ελπίζω να με καταλάβατε
Απλα για να βγάλω σωστά τα μόρια θελω.
Εγω ήμουν 35 ΜΚ εκει που λεει ΕΛΔΥΚ ειναι το ιδιο;
Το συμπληρωνω κανονικά;
Επισης αν μετράει. Εκανα 9 μήνες θητεία
3 μήνες Ελλάδα και 6 Κύπρο
Βαζω 3 μηνες θητεία και 6 ελδυκ; Ελπίζω να με καταλάβατε

Κοινωνικός λειτουργός 450 απο πτυχιο αει
150 απο αγγλικά
150 απο προυπηρεσία στο στρατό
Και εδω εχω και τα μόρια της ελδυκ, όπου βρισκομαι 7 μήνες και 2 μήνες στην Ελλάδα που δεν ξερω πως υπολογιζονται.
Υπαρχει ελπίδα;
150 απο αγγλικά
150 απο προυπηρεσία στο στρατό
Και εδω εχω και τα μόρια της ελδυκ, όπου βρισκομαι 7 μήνες και 2 μήνες στην Ελλάδα που δεν ξερω πως υπολογιζονται.
Υπαρχει ελπίδα;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
150 από που προϋπηρεσία ;
Καλησπέρα. Αν πρόσεξα σωστά γράφει προυπηρεσία και κατα τη διάρκεια της θητείας στην εκαστοτε ειδικότητα. Στην περίπτωση μου είναι απο 6 εώς 9 μήνες. Εχω ειδικότητα κοινωνιολόγου στην ΟΨΜ.
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα κομάντος. Μια ερώτηση εκεί που λέει απόφοιτοι ΙΕΚ δημοσίου εγώ έχω βγαλει επας ΟΑΕΔ πιάνεται;
- γιωργος2001
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΗΣ
Παιδια καλησπερα ειμαι κανουργιος στο φορουμ. Εδωσα πανελληνιες 2 φορες για στρατο αλλα απετυχα. Τωρα ειμαι φοιτητης. Με 310 μορια που εχω πιστευετε αξιζει να το προσπαθησω; Συγγνωμη αν ειμαι ασχετος με το θεμα. Σας εχαριστω πολυ εκ των προτερων
ΓΙΩΡΓΟΣ Π
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 7
Σου είπα δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Τι περιμένεις να σου πούμε ότι είσαι σίγουρα μέσα; 

"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
- γιωργος2001
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Οκ θα το προσπαθησω. Απλα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες γιατι εσεις ξερετε παραπανω απο εμενα. Σας ευχαριστω για την απαντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ Π
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 33
γιωργος2001 έγραψε:Παιδια καλησπερα ειμαι κανουργιος στο φορουμ. Εδωσα πανελληνιες 2 φορες για στρατο αλλα απετυχα. Τωρα ειμαι φοιτητης. Με 310 μορια που εχω πιστευετε αξιζει να το προσπαθησω; Συγγνωμη αν ειμαι ασχετος με το θεμα. Σας εχαριστω πολυ εκ των προτερων
Δεν θα σου χαιδεψω τα αυτια...
Τα μορια σου ειναι δεν ειναι και πολλα.
Εισαι καπου στη μεση θα ελεγα, αλλα αν παμε με βαση τη προκηρυξη του 2009 υπηρχαν πολλες ειδικοτητες που θα ειχες μπει με αυτα τα μορια, τωρα ομως μετα απο 11-12 χρονια, σιγουρα ο ανταγωνισμος θα ειναι αρκετος και οι βασεις θα ειναι λιγο πιο πανω, θαρρω.
Βεβαια, εσυ θα κανεις την προσπαθεια σου εννοειται και μην ακους κανεναν.
Καλη σου επιτυχια.

- γιωργος2001
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Lefteris 2αμαλ έγραψε:γιωργος2001 έγραψε:Παιδια καλησπερα ειμαι κανουργιος στο φορουμ. Εδωσα πανελληνιες 2 φορες για στρατο αλλα απετυχα. Τωρα ειμαι φοιτητης. Με 310 μορια που εχω πιστευετε αξιζει να το προσπαθησω; Συγγνωμη αν ειμαι ασχετος με το θεμα. Σας εχαριστω πολυ εκ των προτερων
Δεν θα σου χαιδεψω τα αυτια...
Τα μορια σου ειναι δεν ειναι και πολλα.
Εισαι καπου στη μεση θα ελεγα, αλλα αν παμε με βαση τη προκηρυξη του 2009 υπηρχαν πολλες ειδικοτητες που θα ειχες μπει με αυτα τα μορια, τωρα ομως μετα απο 11-12 χρονια, σιγουρα ο ανταγωνισμος θα ειναι αρκετος και οι βασεις θα ειναι λιγο πιο πανω, θαρρω.
Βεβαια, εσυ θα κανεις την προσπαθεια σου εννοειται και μην ακους κανεναν.
Καλη σου επιτυχια.
οκ σας ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σας. Θα το προσπαθησω και οτι γινει. Ειμαι 20 χρονων ελπιζω να εχω και αλλες ευκαιριες! Καλη τυχη κ σε εσας!
ΓΙΩΡΓΟΣ Π
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 33
Εισαι μικρος ακομα, οποτε σιγουρα θα εχεις αρκετες ευκαιριες στο μελλον για πιθανες προκηρυξεις, οποτε μην σε αγχωνει το αν περασεις φετος ή οχι.
Καλη επιτυχια παλικαρε !
Καλη επιτυχια παλικαρε !

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες