Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από Thalassa »

Navy είσαι ΟΒΑ; Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Καλή επιτυχία να έχεις σε αυτό που τόσο αγαπάς!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Γεια σου αδελφε μου Navy, παντα χαιρομαι να βλεπω σχολιο σου διοτι μιλας με εναν αξιοζηλευτο τροπο κατ εμε !Εικόνα

Αυτο ακριβως προσπαθω κι εγω να πω και να περασω στην Θαλασσα, μιας που ειναι και γυναικα και ειναι κριμα οι αχορταγοι εκει μεσα να τη κανουν οτι θελουν ή να τη θεωρησουν κατωτερη σαν φυλο (διχως αυτο να σημαινει πως οντως θα γινει) .

Ειναι καλο να παιρνεις γνωμες, εμπειριες ή αποψεις αλλα δεν πρεπει να επηρεαζουν την κοινη λογικη σου και την τελικη σου αποφαση, διοτι ειναι η τελευταια της ευκαιρια και ειναι κριμα.
Οπως ειπα και πριν, ο ξαδερφος μου ειναι με 25 χρονια ΕΜΘ στην Αεροπορια Στρατου και εχει παρα πολλες σειρες του οπως και κολλητους που ειναι στο Π. Ν 25 χρονια.
Σαφως και οπως καναμε συζητηση, μου ειπε και τα καλα αλλα και τα ασχημα (οπως του τα λενε οι σειρες του που ακομα ειναι στο Σωμα προφανως) . Το 1ο πραγμα που μου ειπε ειναι, αν αγαπας τη θαλασσα θα περασεις καλα (και εννοειται τα ταξιδια ειναι παντα μεσα στο προγραμμα) αν δεν αγαπας τη θαλασσα και πας για οποιοδηποτε αλλο προσωπικο λογο, τοτε θα μετρας μερες να φυγεις (παντα υπαρχουν εξαιρεσεις) .
Το Π. Ν λειρουγει διαφορετικα απτα αλλα Σωματα και σαν Λευτερης, που γνωριζω καποια πραγματα λογω ανθρωπων στα Σωματα (αδερφη μου ΕΠΟΠ, κολλητο ΕΤΑ, σειρες μου ΟΒΑ) νιωθω πως εχω χρεος να ενημερωσω με τη σειρα μου αυτα που γνωριζω, διχως να λεω αν ειναι σωστα ή οχι γιατι οπως προ ειπα, τον τελευταιο λογο τον εχει αυτος που θα κανει τα χαρτια του. Ολα μου τα σχολια παντα ειναι καλοπροαιρετα προς ολους, απλα καμια φορα ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα.
Καλη επιτυχια Navy μου και περασεις δεν περασεις να μου στειλεις προσωπικο να μου πεις τι εγινε, θα χαρω !Εικόνα
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από XristosMP »

Navy θηριο πες μου οτι εισαι στον αηττητο να με τρελανεις !(εκει ειχαμε κατσει 15 μερες με το ετεθ)
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Γεια σου αδελφε μου Navy, παντα χαιρομαι να βλεπω σχολιο σου διοτι μιλας με εναν αξιοζηλευτο τροπο κατ εμε !Εικόνα

Αυτο ακριβως προσπαθω κι εγω να πω και να περασω στην Θαλασσα, μιας που ειναι και γυναικα και ειναι κριμα οι αχορταγοι εκει μεσα να τη κανουν οτι θελουν ή να τη θεωρησουν κατωτερη σαν φυλο (διχως αυτο να σημαινει πως οντως θα γινει) .

Ειναι καλο να παιρνεις γνωμες, εμπειριες ή αποψεις αλλα δεν πρεπει να επηρεαζουν την κοινη λογικη σου και την τελικη σου αποφαση, διοτι ειναι η τελευταια της ευκαιρια και ειναι κριμα.
Οπως ειπα και πριν, ο ξαδερφος μου ειναι με 25 χρονια ΕΜΘ στην Αεροπορια Στρατου και εχει παρα πολλες σειρες του οπως και κολλητους που ειναι στο Π. Ν 25 χρονια.
Σαφως και οπως καναμε συζητηση, μου ειπε και τα καλα αλλα και τα ασχημα (οπως του τα λενε οι σειρες του που ακομα ειναι στο Σωμα προφανως) . Το 1ο πραγμα που μου ειπε ειναι, αν αγαπας τη θαλασσα θα περασεις καλα (και εννοειται τα ταξιδια ειναι παντα μεσα στο προγραμμα) αν δεν αγαπας τη θαλασσα και πας για οποιοδηποτε αλλο προσωπικο λογο, τοτε θα μετρας μερες να φυγεις (παντα υπαρχουν εξαιρεσεις) .
Το Π. Ν λειρουγει διαφορετικα απτα αλλα Σωματα και σαν Λευτερης, που γνωριζω καποια πραγματα λογω ανθρωπων στα Σωματα (αδερφη μου ΕΠΟΠ, κολλητο ΕΤΑ, σειρες μου ΟΒΑ) νιωθω πως εχω χρεος να ενημερωσω με τη σειρα μου αυτα που γνωριζω, διχως να λεω αν ειναι σωστα ή οχι γιατι οπως προ ειπα, τον τελευταιο λογο τον εχει αυτος που θα κανει τα χαρτια του. Ολα μου τα σχολια παντα ειναι καλοπροαιρετα προς ολους, απλα καμια φορα ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα.
Καλη επιτυχια Navy μου και περασεις δεν περασεις να μου στειλεις προσωπικο να μου πεις τι εγινε, θα χαρω !Εικόνα

Γνώμη δεν πρόκειται να μου αλλάξει κανένας και για κανέναν λόγο.

Για αυτό άλλωστε εδώ ξεκινήσει ήδη προπόνηση χωρίς καν να γνωρίζω αν μπορώ να καταθέσω τελικά τα χαρτιά μου η όχι.

Αν μπορώ να τα καταθέσω έχε καλός.

Αν δεν μπορέσω και ανέβει το ηλικιακό των ΟΒΑ θα το κυνηγήσω δικαστικά.

Πραγματικά η αγάπη μου για την θάλασσα είναι μεγάλη και η επιθυμία μου να μπω στο πολεμικό ναυτικό είναι τεράστια.

Εύχομαι να βγει η προκήρυξη το επόμενο δεκαήμερο και να ήμαστε όλοι μέσα.

Καθένας όπου αγαπάει και νοιώθει ότι ταιριάζει!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Τα καλυτερα σου ευχομαι Θαλασσα τοτε.Εικόνα
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Navy »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Γεια σου αδελφε μου Navy, παντα χαιρομαι να βλεπω σχολιο σου διοτι μιλας με εναν αξιοζηλευτο τροπο κατ εμε !Εικόνα

Τι θα μπορουσε ένας νοήμων άνθρωπος ν απαντήσει σ ενα τόσο εύστοχο, καλοπροαίρετο σχόλιο παρα μόνο ότι ΜΑΚΑΡΙ να πετυχεις τους στόχους σου, αδελφ μου. Κι εμενα ο αδελφός μου είναι στο Εμπορικο Ναυτικό καθως και ο πατερας μου ήταν Ναυτικος. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι ο γραπτός λόγος συχνά παρεξηγείται και ποσον μάλλον μεταξυ αγνώστων. Κοινό σημείο όλων μεσα στο Forum (DYK χίλια μπραβοο και ευχαριστώ) είναι η αγάπη μας, θεωρώ για τη συνειδητή επιλογή μας. Καλο ειναι η καλπάζουσα ανεργία και οι δυσκολίες των καιρων να μην είναι η απαρχή για την επιλογή μας αλλά ο ζήλος για την ειδικότητα μας και η αγάπη για τη Πατριδα, μόνο τοτε επιβιώνεις στην νοοτροπία του στρατου. Να'σαι ΠΑΝΤΑ καλά φίλε μου και εδώ ειμαστε, το πολυ σε δυο μήνες θα ξέρουμε.

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

XristosMP έγραψε:Navy θηριο πες μου οτι εισαι στον αηττητο να με τρελανεις !(εκει ειχαμε κατσει 15 μερες με το ετεθ)
Χρησταρα, οχι δεν είμαι στον Αήττητο. Αντε, βγήκαν οι ειδικότητες κι από ΣΞ, ευχομαι αδελφέ μου από καρδιας, να πετυχεις τους στόχους σου!

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Thalassa έγραψε:Navy είσαι ΟΒΑ;Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Thalassa, ναι είμαι ΟΒΑ, αν ανατρεξεις σε προηγουμενες σελίδες, είχαμε ξαναμιλήσει. Αντευχομαι και σε σενα τα καλυτερα. Μακάρι το ΠΝ να έχει στελέχη που πραγματικα θέλουν επαξια να το υπηρετησουν! Καλη επιτυχια

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Navy έγραψε:
Thalassa έγραψε:Navy είσαι ΟΒΑ;Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Thalassa, ναι είμαι ΟΒΑ, αν ανατρεξεις σε προηγουμενες σελίδες, είχαμε ξαναμιλήσει. Αντευχομαι και σε σενα τα καλυτερα. Μακάρι το ΠΝ να έχει στελέχη που πραγματικα θέλουν επαξια να το υπηρετησουν! Καλη επιτυχια

Δεν θυμόμουν ότι είσαι ΟΒΑ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Ευελπιστώ μέσα στις επόμενες μέρες να μιλήσουμε για νεότερα!

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εχω καταντησει γραφικος να λεω τα ιδια αλλα θα χαρω πολυ να δω ρε φιλε να δω το ονομα σου στους επιτυχοντες οπως και του Λευτερη. Θα ειναι σαν να τα καταφερα εγω πραγματικα. Καλη επιτυχια... Λιγο εμεινε.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Γεια σου ρε Χρησταρα αλανι !

Το ιδιο θα χαρω κι εγω για σενα, το χα πει πριν πολλες μερες !
Οσοι ειμαστε εδω θα περασουμε και ολα καλα θα πανε !Εικόνα
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Λευτερη ζορισανε τα πραγματα φιλε. Πλεον πολυ δυσκολα θα πραγματοποιησουμε το ονειρο μας. Η ελπιδα ομως πεθαινει τελευταια.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

XristosMP έγραψε:Λευτερη ζορισανε τα πραγματα φιλε. Πλεον πολυ δυσκολα θα πραγματοποιησουμε το ονειρο μας. Η ελπιδα ομως πεθαινει τελευταια.
Κύριοι, ψυχραιμία το λέω σ εσας να τ ακουσω κι εγώ. Για να δουμε ο Αη Νικόλας μαζί μας!

Ελεανα7
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Ελεανα7 »

Navy να σε ρωτήσω και εγω... Είδα μια θέση γραμματεας και βιβλιοθηκάριος. Αυτές έχουν καράβι;
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Ελεανα7 έγραψε:Navy να σε ρωτήσω και εγω... Είδα μια θέση γραμματεας και βιβλιοθηκάριος. Αυτές έχουν καράβι;
Ελεάνα, λυπαμαι, δεν γνωρίζω. Εγώ είμαι πολυ νέος, τον Αυγουστο μπήκα και μετά την εκπαίδευση πηγα κατευθείαν καράβι.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες