Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Λογικο αυτο που λεςΒαγγέλης. έγραψε:Αναγκαια ειναι εδω και χρονια... Μη μπερδευεστε με τις οργανικες. Και να αυξηθουν μπορει να μη καλυφθουν αμεσα... Οπως επισης αν δεν αλλαξουν τον νομο δεν μπορουν να ξαναβγαλουν προκυρηξη. Το φεκ ηταν ρητο κ ελεγε τελευταια κατ εξαιρεση πριν την εισαγωγη της πρωτης σειρας των πανελληνιων. Θα δειξει εν καιρω.1500 προκυρηξη ειναι πολυ μεγαλη για να βγει. Ολα πιθανα ωστοσο
Και εγω που του ειπα ναι σαν επιλαχοντας εννουσα αλλα εχει ελπιδες.. η βαση κατα την γνωμη μου ειδικες δυναμεις απο 1100 +++Garlik έγραψε:Φιλε λογικα σαν επιλαχον αλλά πάλι δύσκολα ειναι
Καλησπέρα , ο βαθμός του απολυτηρίου πολλαπλασιάζεται επί 55.🙂Δ. ΜΚ έγραψε:Ο βαθμός του απολυτηρίου πολλαπλασιάζεται επί 100;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 9
Πως τα πηγαν σημερα στα αθληματα οι σημαιοφοροι; Αν ξερει καποιος να μας ενημερωσει
Πάντως εάν βάλουν όλα τα αθλήματα σε μια ημέρα οι των ειδικών δυνάμεων θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Υπάρχει κάποιος που το δοκίμασε;
Neri έγραψε:Ναι φίλε βγαίνουν... ζόρι αλλά ναι
Με πια σειρά τα κάνεις και βγαίνουν δηλαδή; Κολύμπι, σπρίντ, ημιαντοχής, κάμψεις, κοιλιακοί, έλξεις;
Το κολυμπι θα ειναι σιγουρα αλλη μερα, μονο του!
Αυτό είναι το λογικό, αλλά στους σημαιοφόρους τα έβαλαν όλα σε μια ημέρα. Άλλος βαθμός δυσκολίας βέβαια, τι να πω θα δείξει
Οι σημαιοφοροι δεν εχουν ελξεις, κοιλιακους,2 μιλια τρεξιμο και 100 μετρα κολυμπι! Τα αθληματα τους ειναι γελοια!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 31
Παλιά όλοι δίνανε άλλη μέρα το κολύμπι, και σημαιοφόροι και γενική σειρά λφ και ΕΔ. Αφού το άλλαξαν στους σημαιοφορους έτσι θα είναι και για λφ, το κολύμπι τελευταίο την ίδια μέρα. Νομίζω έτσι έγινε και στις πανελλήνιες φέτος.
2 χιλιόμετρα έχουν οι ΕΔ, οχι μίλια. Και είναι πιο εύκολο από το 1000αρι.
2 χιλιόμετρα έχουν οι ΕΔ, οχι μίλια. Και είναι πιο εύκολο από το 1000αρι.
Το έχω κάνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους... βγαίνει ρε συ αν εχεισ προπονηθεί..3 μήνες το κάνω...
Αα 2 χιλιομετρα σε λιγοτερο απο 12 λεπτα; Πανευκολο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες