Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
Δόκιμε εννοεί οτ αν έχεις και τ Δ και το Ε δεν παίρνεις 50 μόρια αλλα 30. Δν μετρούσε το Γ σε αυτή τν προκήρυξη
Ελπιζω το Γ κατηγοριας να μετραει παντα στους Ειδικους Φρουρους μη το βγαλαμε τζαμπα!
Kratoulis Θα βγουν σιγουρα 2-3 προκηρυξεις μεχρι το 2028 που εχεις περιθωριο!
Θοδωρή, επιλέγω που ακριβώς θέλω να γίνω δεα στις ειδικές Δυνάμεις; εννοώ ότι οι ειδικές δυνάμεις είναι και τα λοκ και τα ουκ. Σε ποιο από όλα γίνομαι; Επίσης αν πες πχ πάω ΛΟΚ και θέλω να γίνω ΔΕΑ , αν αποτύχω ως ΥΕΑ ειδικών δυνάμεων, πάω πίσω στα ΛΟΚ ως απλό οπλίτης ή με διώχνουν εντελώς και πάω απλά πεζικό ;
Ranger94 , έχω διαγνωστεί με ήπια μορφή δυσλεξίας, αν πες οκ έρχονται προκηρύξεις, αυτό θα είναι εμπόδιο στο να γίνω ειδικός φρουρός; Δηλαδή με αποκλείουν; Επίσης αυτοί πως μπορούν να ξέρουν ότι εγώ έχω δυσλεξία αν δεν τους το πω; Μήπως καλύτερα να το κρύψω;
Σόρρυ για τα πολλά ερωτήματα αλλά όπως είπα πρέπει να ξέρω τι θα κάνω μέχρι τέλος του χρόνου και οι λάβω σοβαρά τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ.
Ranger94 , έχω διαγνωστεί με ήπια μορφή δυσλεξίας, αν πες οκ έρχονται προκηρύξεις, αυτό θα είναι εμπόδιο στο να γίνω ειδικός φρουρός; Δηλαδή με αποκλείουν; Επίσης αυτοί πως μπορούν να ξέρουν ότι εγώ έχω δυσλεξία αν δεν τους το πω; Μήπως καλύτερα να το κρύψω;
Σόρρυ για τα πολλά ερωτήματα αλλά όπως είπα πρέπει να ξέρω τι θα κάνω μέχρι τέλος του χρόνου και οι λάβω σοβαρά τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ.
Παιδιά στα σώματα ασφαλείας χρειάζεται αξία ΠΕΙ στο Γ η Δ δίπλωμα ; Δηλαδή αν κάποιος θέλει να βγάλει δίπλωμα θα μπορούσε να μην το δώσει ;
https://www.epiruspost.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=70965&catid=84&Itemid=222
400 για Έβρο Κ 800 για φύλαξη των κέντρων δια νησιά
Ως τι θα είναι όμως αυτά τα 800 άτομα;
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι «ποσοτικά, δεν είναι μεγάλο το ζήτημα. Κυρίως πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι Έλληνες είναι και αισθάνονται ασφαλείς». Ανέφερε δε ότι προσλαμβάνονται 400 συνοριοφύλακες στον Έβρο,500 νέοι υπάλληλοι στις υπηρεσίες ασύλου στα νησιά και στην ενδοχώρα και 800 άτομα για τη φύλαξη των συνόρων στα νησιά και για τη φύλαξη των κέντρων.
Αυτοι οι 800 για τη φυλαξη των συνορων στα νησια τι θα ειναι; Που θα ανηκουν;
Papaxito εχει ακουστει τιποτα στη σχολη για νεα προκηρυξη Ε. Φ; Πιστευεις θα ξαναβγει τα επομενα 3 χρονια;
Αυτό που σκέφτομαι ότι ίσως ειναι ειδικοί φρουροί αλλά δεν μου κολλάει αυτό που λέει για τα νησιά γι αυτό κρατάω μια επιφύλαξη
Ειδικοι φρουροι εννοεις οι 800 για τα νησια; Μπα δε νομιζω, θα μπορουσε να ειναι και συνοριοφυλακες!
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/277727/erxontai-1700-nees-proslipseis-sto-ypourgeio-prostasias-tou-politi-poy-katanemontai
Δε μας λεει τι θα ειναι αυτοι οι 800.. τι σωμα θα ειναι; Γιατι δε παιρνει 1200 συνοριοφυλακες να τελειωνει?;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης