Οι πίνακες για ΠΕ-ΤΕ δεν νομίζω να βγήκαν ακόμα, αλλιώς θα έβγαζαν ανακοίνωση όπως κάνανε με ΔΕ. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα βγάλουν και τα αποτελέσματα για ΠΕ-ΤΕ. Καλή επιτυχία σε όλους μας!
Στα παιδιά που δυστυχώς δεν περάσατε στη δεύτερη φάση εύχομαι ότι καλύτερο και ελπίζω να βρείτε σύντομα κάποια καλή δουλειά.
Ρε μαγκες. Μπηκα στη σελιδα της ευπ και ειδα οτι ανακοινωσαν τα αποτελεσματα τελικα. Μπαινω αλλα δεν βρισκω την λιστα τον επιτυχοντων. Ξερει κανεις να μου πει, πως να βρω τον πινακα τον αποτελεσματων;
John έγραψε:Ρε μαγκες. Μπηκα στη σελιδα της ευπ και ειδα οτι ανακοινωσαν τα αποτελεσματα τελικα. Μπαινω αλλα δεν βρισκω την λιστα τον επιτυχοντων. Ξερει κανεις να μου πει, πως να βρω τον πινακα τον αποτελεσματων;
Δυστυχώς ούτε εγώ έχω βρει κάποιον πίνακα με ονόματα.. εάν βρεις κάτι ενημέρωσε μας κ εμας!
Η ανακοίνωση που βγήκε είναι σαφής. Στάλθηκε μήνυμα ΜΟΝΟ σε όσους αποκλείσθηκαν από τη διαδικασία. Οι υπόλοιποι που δεν έλαβαν μήνυμα θα είναι στους πίνακες που θα βγουν μετά την εξέταση των ενστάσεων, των οποίων η ημερομηνία λήγει σήμερα. Οπότε έχουμε ΜΟΝΟ πίνακες για αυτούς που αποκλείσθηκαν αλλά δεν έχουν δημοσιευθεί. Οι πίνακες με αυτούς που προχωράνε στο επόμενο στάδιο θα δημοσιευθούν μετά τις ενστάσεις. Οπότε καλή επιτυχία σε όλους!