Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Silia7

Δημοσίευση από Silia7 »

!!! έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, τους πίνακες με τα ονόματα που τα έχουν βγάλει; Γιατί δν τα βρίσκω κάπου.

Εγώ δεν βρήκα κάποιον πίνακα πάντως.. Εάν έχει βρει κάποιος ας μας ενημερώσει.. Αν κ εάν απορριφθεί θα σε είχαν ενημερωσει με sms κ email.

Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Οι πίνακες για ΠΕ-ΤΕ δεν νομίζω να βγήκαν ακόμα, αλλιώς θα έβγαζαν ανακοίνωση όπως κάνανε με ΔΕ. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα βγάλουν και τα αποτελέσματα για ΠΕ-ΤΕ. Καλή επιτυχία σε όλους μας!

Στα παιδιά που δυστυχώς δεν περάσατε στη δεύτερη φάση εύχομαι ότι καλύτερο και ελπίζω να βρείτε σύντομα κάποια καλή δουλειά.

Joan

Δημοσίευση από Joan »

Παιδια ο πίνακας που είναι με τα ονόματα ; Αποκλείστηκα. Στην κατηγορια ΔΕ μεταφραστών απλά θα ήθελα πραγματικά να δω το όνομά μου.
Silia7

Δημοσίευση από Silia7 »

Joan έγραψε:Παιδια ο πίνακας που είναι με τα ονόματα ; Αποκλείστηκα. Στην κατηγορια ΔΕ μεταφραστών απλά θα ήθελα πραγματικά να δω το όνομά μου.

Εγώ πίνακα δεν έχω δει πάντως.. :/

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα παιδια... Σε οσους δεν εχει σταλει μυνημα για ΔΕ τι σημαινει αυτο;
Silia7

Δημοσίευση από Silia7 »

Νικος έγραψε:Καλησπερα παιδια... Σε οσους δεν εχει σταλει μυνημα για ΔΕ τι σημαινει αυτο;

Υποθέτω ότι σε κάθε περιπτωση θα επρεπε να λαβεις κάποιο μήνυμα. Είτε θετικο είτε αρνητικό.

Δες κ το email σ , ίσως έχεις εκεί κάποια ειδοποίηση..

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Δηλαδη αυτοι που δεν κοπηκαν λαβανε μυνημα?;
Silia7

Δημοσίευση από Silia7 »

Νικος έγραψε:Δηλαδη αυτοι που δεν κοπηκαν λαβανε μυνημα;

ΧΩΡΊΣ να είμαι σίγουρη, υποθετω πως θα έχουν ενημερωθεί και όσοι δεν κόπηκαν.

Ενημέρωσαν ότι κόπηκαν τόσο κόσμο και δεν θα έστελναν στους άμεσα ενδιαφερόμενους;

Άποψη μου. Υπόθεση κάνω μόνο

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator »

Απαγορευονται οι συντομογραφιες Τα κεφαλαια και τα greeklish!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από glock »

Καποιος να μας πει
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Εμένα δεν μου έστειλαν μνμ ( γνωρίζω ότι έστειλα τα δικαιολογητικά σωστά).
Άβαταρ μέλους
shootman92
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από shootman92 »

Εμενα μου ηρθε μαζι μηνυμα και στο κινητο και στο ε-μαιλ οτι κοπηκα για ΔΕ11 μιλαω

John

Δημοσίευση από John »

Ρε μαγκες. Μπηκα στη σελιδα της ευπ και ειδα οτι ανακοινωσαν τα αποτελεσματα τελικα. Μπαινω αλλα δεν βρισκω την λιστα τον επιτυχοντων. Ξερει κανεις να μου πει, πως να βρω τον πινακα τον αποτελεσματων;
Silia7

Δημοσίευση από Silia7 »

John έγραψε:Ρε μαγκες. Μπηκα στη σελιδα της ευπ και ειδα οτι ανακοινωσαν τα αποτελεσματα τελικα. Μπαινω αλλα δεν βρισκω την λιστα τον επιτυχοντων. Ξερει κανεις να μου πει, πως να βρω τον πινακα τον αποτελεσματων;

Δυστυχώς ούτε εγώ έχω βρει κάποιον πίνακα με ονόματα.. εάν βρεις κάτι ενημέρωσε μας κ εμας!

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Η ανακοίνωση που βγήκε είναι σαφής. Στάλθηκε μήνυμα ΜΟΝΟ σε όσους αποκλείσθηκαν από τη διαδικασία. Οι υπόλοιποι που δεν έλαβαν μήνυμα θα είναι στους πίνακες που θα βγουν μετά την εξέταση των ενστάσεων, των οποίων η ημερομηνία λήγει σήμερα. Οπότε έχουμε ΜΟΝΟ πίνακες για αυτούς που αποκλείσθηκαν αλλά δεν έχουν δημοσιευθεί. Οι πίνακες με αυτούς που προχωράνε στο επόμενο στάδιο θα δημοσιευθούν μετά τις ενστάσεις. Οπότε καλή επιτυχία σε όλους!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες