Μερικοί το χαβά σας... Εδώ και αρκετό καιρό το ίδιο μήνυμα η ίδια ατάκα "πιθανότατα να εκδοθεί" ε άμα το λέτε μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Θα βγει για πανελλήνιες όμως. Νισάφι Πια
Παιδιά μιλάτε με έγκυρες επαφές η απλά έτσι; εγώ καθυστέρω όσο μπορώ την εταιρία μου να μην φύγω μπαρκο ώστε να είμαι εδώ οταν βγεί. Αλλα είστε σίγουροι τώρα αρχές Φλεβάρη; σ
Στέλιος έγραψε:Καλησπέρα, μήπως ξέρετε εάν κάποιος που έχει υπηρετήσει ως δόκιμος έφεδρος στον στρατό έχει κάποια μόρια επιπλέον; Ευχαριστώ
Κανονικα εαν είναι γενικής σειράς παίρνεις παραπάνω μόρια. Στην προκήρυξη των Υπαξιωματικών το 2014 πχ έπαιναν +500 μόρια όσοι είχαν υπηρετήσει σαν ΔΕΑ ή ΣΕΑ στο Πολεμικό ναυτικό.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
teooyk έγραψε:Παιδιά μιλάτε με έγκυρες επαφές η απλά έτσι; Εγώ καθυστέρω όσο μπορώ την εταιρία μου να μην φύγω μπαρκο ώστε να είμαι εδώ οταν βγεί. Αλλα είστε σίγουροι τώρα αρχές Φλεβάρη; Σ
Διάβασε λίγο τις προηγούμενες σελίδες... Είναι συγκεκριμένοι που απλά παίζουν με την αγωνία μερικών παιδιών, από τον Ιούνιο λένε για προκήρυξη συνέχεια.