Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)
Απο τα καλυτερα νεα Καινουργια προκηρυξη Αλλα Να ρωτησω Κατι Αφου εχει ετοιμους επιλαχοντες γιατι δεν τους παιρνει
Π έγραψε:Παίρνει μόρια το ταχύπλοο... Να ξέρετε ότι θα γίνει ένα λιμενικό- αστυνομία... Και τα ταχύπλοα θα τα πάρει το ναυτικό... Αλλά όχι τώρα... Φρουρούς θα πάρει μόνο με Ν. Δ...
εσυ προσωπικα πιστευεις θα παρει ομως; Η οχι; Αν και στην αστυνομια ειναι μεγαλες οι ελλειψεις πλεον
Κάνεις λάθος φίλε μου, συμφωνώ στο οτι έχουν πολλές κοινές υπηρεσίες, αλλά έχουν και πάρα πολλά διαφορετικά καθήκοντα και αρμοδιότητες γιαυτό μην επιμένεις το γνωρίζω λόγω ιδιότητας. Γιαυτό και ξαναλέω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει συγχώνευση των δυο αυτών σωμάτων. Τη φιλική μου καλημέρα.Π έγραψε:Ότι κάνει το λιμενικό κάνει και η αστυνομία μάθε και έλα Να μου πεις... Ότι υπηρεσία έχει το λιμενικό έχει και η Αστυνομία... Ότι ακούω μέσα από το Υπουργείο αυτά λέω. Φιλικά μιλάω πάντα χωρίς παρεξήγηση φίλε
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Vasilis loxias (pz) έγραψε:Ωραια! Τωρα αναμενουμε! Κ μακαρι να βγει καποια στιγμη κ για ειδικους φρουρους. Υπαρχει καπου φορμα υπολογισμου μοριων;
βασιλη εχεις δωσει ρεσιταλ
αρχιστε να περνετε τηλεφωνα για να
Φίλε ´ Π´ έχω μπερδευτεί γιατί η περσινή έλεγε για 1-1-88 και υπέθεσα αν με το καλό βγει φέτος θα ειναι 1-1-89 ...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Στεφανε η τελευταια βγήκε Δεκέμβριο του 2015 και τώρα έχουμε 2017 οπότε λογικά θα είναι για όσους έχουν γεννηθεί 1-1-90 και μετά...Στεφανος έγραψε:Φίλε ´ Π´ έχω μπερδευτεί γιατί η περσινή έλεγε για 1-1-88 και υπέθεσα αν με το καλό βγει φέτος θα ειναι 1-1-89 ...
Αρχικά μια ερώτηση αν τελικά ενδέχεται να βγει περίπου μετά το καλοκαίρι ι πριν; Και τελικά τι παίζει θα ειναι με κατηγορίες όπως οι άλλες ;
- Other Side
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Μπορεί να βγήκε το '15, όμως, έτρεξε το '16.. Με τη λογική της έκδοσης το '15 και τα 27 έτη, που είχε ως όριο, θα έπρεπε να έχουν δικαιωμα συμμετοχής από 1-1-87 και μετά..
Θα μπορούσε να έχει όριο τα 26 πέρυσι, δηλαδή, από 1-1-89 και μετά, αλλά, το κάνανε για '88άρηδες και έπειτα. Προσωπικά, εγώ πιστεύω στη λογική του Στεφάνου (+1 χρόνος), το οποίο φαίνεται και πιο λογικο, δηλαδή,1-1-89 κτλ..
Θα μπορούσε να έχει όριο τα 26 πέρυσι, δηλαδή, από 1-1-89 και μετά, αλλά, το κάνανε για '88άρηδες και έπειτα. Προσωπικά, εγώ πιστεύω στη λογική του Στεφάνου (+1 χρόνος), το οποίο φαίνεται και πιο λογικο, δηλαδή,1-1-89 κτλ..
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
ε καλά εικασίες κάνουμε... Αν και όποτε βγει θα λέει... Ότι και να λέμε τώρα δεν έχει και κανένα νόημαOther Side έγραψε:Μπορεί να βγήκε το '15, όμως, έτρεξε το '16. Με τη λογική της έκδοσης το '15 και τα 27 έτη, που είχε ως όριο, θα έπρεπε να έχουν δικαιωμα συμμετοχής από 1-1-87 και μετά.
Θα μπορούσε να έχει όριο τα 26 πέρυσι, δηλαδή, από 1-1-89 και μετά, αλλά, το κάνανε για '88άρηδες και έπειτα. Προσωπικά, εγώ πιστεύω στη λογική του Στεφάνου (+1 χρόνος), το οποίο φαίνεται και πιο λογικο, δηλαδή,1-1-89 κτλ.
Εγώ είμαι γεννημένος Μάιο του 88. Εάν και όποτε βγει θα κάνω τα χαρτιά μου... Έτσι και με απορρίψουν θα το πάω δικαστικά καθώς πρόκειται για κατάφωρη αδικία εις βάρος κάποιων παιδιών που και νέοι άνθρωποι είναι και σωματικά υγιείς... Εντάξει, δεν λέμε να είσαι 35+... Αλλά όχι και να αποκλείεις τους 28ρηδες...
Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά από 1/1/2017 ακόμη και τον Δεκέμβριο του 1988 να έχεις γεννηθεί η φουρνιά των 88ρηδων τους πιάνει για 29 ετών, γιαυτο και σε όλες τις προκηρύξεις λένε να είναι οι υποψηφιοι γεννημένοι π. Χ. Από 01/01/1989 και έπειτα και δεν λένε να είναι 28 ετών. Γιαυτό και δεν παίζει ρόλο η ημερομηνία γέννησης αλλά η χρονιά.. έγραψε:Εγώ είμαι γεννημένος Μάιο του 88. Εάν και όποτε βγει θα κάνω τα χαρτιά μου... Έτσι και με απορρίψουν θα το πάω δικαστικά καθώς πρόκειται για κατάφωρη αδικία εις βάρος κάποιων παιδιών που και νέοι άνθρωποι είναι και σωματικά υγιείς... Εντάξει, δεν λέμε να είσαι 35+... Αλλά όχι και να αποκλείεις τους 28ρηδες...
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
mysterio έγραψε:Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά από 1/1/2017 ακόμη και τον Δεκέμβριο του 1988 να έχεις γεννηθεί η φουρνιά των 88ρηδων τους πιάνει για 29 ετών, γιαυτο και σε όλες τις προκηρύξεις λένε να είναι οι υποψηφιοι γεννημένοι π. Χ. Από 01/01/1989 και έπειτα και δεν λένε να είναι 28 ετών. Γιαυτό και δεν παίζει ρόλο η ημερομηνία γέννησης αλλά η χρονιά.
Κατανοητό και το γνωρίζω καλέ μου φίλε. Ουσιαστικά εγώ αυτό που λέω, είναι ότι ως 88ρης θα κάνω κανονικά τα χαρτιά μου, θα τα απορρίψουν και φυσικά εγώ μετά θα κινηθώ νομικά. Το θεωρώ κατάφωρη αδικία και αυτό το συστηματάκι πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή διότι αποκλείει αυτόματα έναν σκασμό νέους ανθρώπους που είναι σωματικά και πνευματικά υγιείς και φυσικά το κυριότερο ΑΝΕΡΓΟΙ. Φιλικά
. έγραψε:mysterio έγραψε:Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά από 1/1/2017 ακόμη και τον Δεκέμβριο του 1988 να έχεις γεννηθεί η φουρνιά των 88ρηδων τους πιάνει για 29 ετών, γιαυτο και σε όλες τις προκηρύξεις λένε να είναι οι υποψηφιοι γεννημένοι π. Χ. Από 01/01/1989 και έπειτα και δεν λένε να είναι 28 ετών. Γιαυτό και δεν παίζει ρόλο η ημερομηνία γέννησης αλλά η χρονιά.
Κατανοητό και το γνωρίζω καλέ μου φίλε. Ουσιαστικά εγώ αυτό που λέω, είναι ότι ως 88ρης θα κάνω κανονικά τα χαρτιά μου, θα τα απορρίψουν και φυσικά εγώ μετά θα κινηθώ νομικά. Το θεωρώ κατάφωρη αδικία και αυτό το συστηματάκι πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή διότι αποκλείει αυτόματα έναν σκασμό νέους ανθρώπους που είναι σωματικά και πνευματικά υγιείς και φυσικά το κυριότερο ΑΝΕΡΓΟΙ. Φιλικά
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου αλλά αμα ειναι ετσι κ γω που ειμαι 29 γιατι ν μην με πάρουν. Τι 28 τι 29 το ιδιο ειναι.
Παιδιά μήπως άκουσε/ έμαθε κάποιος ποτέ περίπου λένε πως θα εκδοθεί η νέα προκήρυξη ;
Μακάρι ρε παιδιά να γινει άμεσα και να εχει +1 χρόνο ακομα ηλικιακά . Να μην μείνει κανένας με το παράπονο. Αρκεί να μην ειναι ολα αυτα φήμες και παραμύθια οπως ολα αυτα τα χρονια που ακούγαμε συνέχεια κατι και στο τελος τιποτα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες