Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Μπορεί κάποιος από τους αναδρομικούς να μην παρουσιάστηκε καν.
Παιδια γινεται ανασχηματισμος πρεπει να μαθουμε κατι συντομα οποιος μπορει να μαθει κατι γιατι θα αλλαξει ο υπουργος.
Αν έχει παρθεί υπουργική απόφαση που για να λένε τόσο έντονα ότι θα μπούμε ότι και να αλλάξει οποίος και να γίνει υπουργός θα μπούμε. Το θέμα είναι να μάθουμε αν είναι τελεσίδικο και βγει απόφαση υπουργού
exei kaneiς ενοιμερωση σχετικα με το εαν εχει έχει παρθεί υπουργική οπως λεει ο (κλ) ;γιατι λογικα οπως και εμενα οι ακρες μας ειναι μεσα απο το λς (ειτε ειναι αρχηγος ειτε υπαρχηγος ειτε τελος παντον καποιος ανωτατος αξιωματικος).
θα γινει το ιδιο οπως τους επιτυχων δηλαδη θα βγει η κατανομη και μετα απο καμια εικοσαρια μερες θα μας καλεσουν;
θα γινει το ιδιο οπως τους επιτυχων δηλαδη θα βγει η κατανομη και μετα απο καμια εικοσαρια μερες θα μας καλεσουν;
εχει κανεις ενοιμερωση σχετικα με το εαν εχει έχει παρθεί υπουργική οπως λεει ο (κλ) ;γιατι λογικα οπως και εμενα οι ακρες μας ειναι μεσα απο
το λς (ειτε ειναι αρχηγος ειτε υπαρχηγος ειτε τελος παντον καποιος ανωτατος αξιωματικος).
το λς (ειτε ειναι αρχηγος ειτε υπαρχηγος ειτε τελος παντον καποιος ανωτατος αξιωματικος).
Και εμενα φιλος που ειναι μεσα στους επιτυχοντες τωρα. μου ειπε οτι οι εκπαιδευτες ειπαν οτι θα παρουν 52 επιλαχοντες.. αμην και ποτε... εχει ερθει σε κανεναν κανενα μειλ;
Εγω που ειμαι μεσα στους 10 πρώτους επιλαχων δεν μου εχει ερθει ακομα email ..Ελπιζω να ερθει συντομα !!!
Ανασχηματισμός δεν θα γίνει. μην αγχωνεστε όλα προχωράνε.http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/740216/ektakto-anasximatismos-telos
Κλ ξερεις σε ποια φαση βρίσκεται το θεμα μας ; Η καποιος αλλος (cop29 η tassos2mal )
Καλησπέρα παιδιά μήπως έχουμε κανένα νέο; Μας έχουν φάει τη ζωή.
Κανενα Νεο ακομα Κατι πρεπει να κανουμε μου φαινετε οτι με τους ανασχηματισμους θα μας ξεχασουν
Μαγκες ειμαι στους 10 πρωτους και το θεμα μας με καιει πραγματικα. πηρα τηλ στο γνωστο τηλεφωνο και ενας Κυριος εκει μου ειπε ευγενεστατα οτι το θεμα μας υπαρχει και εχει τεθει ετημα στα συναρμοδια υπουργεια. καποιοι απο εδω μεσα ειχανε φτασει μεχρι τα υπουργια οικονομικων κλπ. αν καποιος κερει κατι ας μας ενημερωσει για καλο ολων μας.Δυκ καταλαβαινω οτι δεν θελεις να πεις κατι αλλο γιατι εχεις παρει θεσει αλλα αν υπαρχει εστω και μια μικρη αλλαγη σε κατι ενημερωσε μας.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΓΚΕΣ
ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΓΚΕΣ
http://m.huffpost.com/gr/entry/12789616?utm_source=Sport24&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget
Αν γινει ανασχηματισμος το θεμα τελειωνει;
Αν γινει ανασχηματισμος το θεμα τελειωνει;
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Όχι βέβαια, δε τελειώνει, εφόσον προχωράει το θέμα μας, η ατζέντα των εκάστοτε υπουργείων μεταβιβάζεται στους επόμενους..
Αντε ας ελπισουμε με τν Κουρουμπλη να πανε ευνοικα τ πραγματα. Εμαθε κανενας τπτ; Ακρα του ταφου σιωπη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες