Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Μπορεί κάποιος από τους αναδρομικούς να μην παρουσιάστηκε καν.
EPILAXON

Δημοσίευση από EPILAXON »

Παιδια γινεται ανασχηματισμος πρεπει να μαθουμε κατι συντομα οποιος μπορει να μαθει κατι γιατι θα αλλαξει ο υπουργος.
Κλ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Κλ »

Αν έχει παρθεί υπουργική απόφαση που για να λένε τόσο έντονα ότι θα μπούμε ότι και να αλλάξει οποίος και να γίνει υπουργός θα μπούμε. Το θέμα είναι να μάθουμε αν είναι τελεσίδικο και βγει απόφαση υπουργού
Άβαταρ μέλους
johnrampo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από johnrampo »

exei kaneiς ενοιμερωση σχετικα με το εαν εχει έχει παρθεί υπουργική οπως λεει ο (κλ) ;γιατι λογικα οπως και εμενα οι ακρες μας ειναι μεσα απο το λς (ειτε ειναι αρχηγος ειτε υπαρχηγος ειτε τελος παντον καποιος ανωτατος αξιωματικος).

θα γινει το ιδιο οπως τους επιτυχων δηλαδη θα βγει η κατανομη και μετα απο καμια εικοσαρια μερες θα μας καλεσουν;

Άβαταρ μέλους
johnrampo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από johnrampo »

εχει κανεις ενοιμερωση σχετικα με το εαν εχει έχει παρθεί υπουργική οπως λεει ο (κλ) ;γιατι λογικα οπως και εμενα οι ακρες μας ειναι μεσα απο

το λς (ειτε ειναι αρχηγος ειτε υπαρχηγος ειτε τελος παντον καποιος ανωτατος αξιωματικος).

θα γινει το ιδιο οπως τους επιτυχων δηλαδη θα βγει η κατανομη και μετα απο καμια εικοσαρια μερες θα μας καλεσουν;

X

Δημοσίευση από X »

Και εμενα φιλος που ειναι μεσα στους επιτυχοντες τωρα. μου ειπε οτι οι εκπαιδευτες ειπαν οτι θα παρουν 52 επιλαχοντες.. αμην και ποτε... εχει ερθει σε κανεναν κανενα μειλ;
Johnrambo

Δημοσίευση από Johnrambo »

Εγω που ειμαι μεσα στους 10 πρώτους επιλαχων δεν μου εχει ερθει ακομα email ..Ελπιζω να ερθει συντομα !!!

Κλ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Κλ »

Ανασχηματισμός δεν θα γίνει. μην αγχωνεστε όλα προχωράνε.http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/740216/ektakto-anasximatismos-telos
Johnrambo

Δημοσίευση από Johnrambo »

Κλ ξερεις σε ποια φαση βρίσκεται το θεμα μας ; Η καποιος αλλος (cop29 η tassos2mal )

Αναμένων

Δημοσίευση από Αναμένων »

Καλησπέρα παιδιά μήπως έχουμε κανένα νέο; Μας έχουν φάει τη ζωή.
peter

Δημοσίευση από peter »

Κανενα Νεο ακομα Κατι πρεπει να κανουμε μου φαινετε οτι με τους ανασχηματισμους θα μας ξεχασουν
ΑποΛελε

Δημοσίευση από ΑποΛελε »

Μαγκες ειμαι στους 10 πρωτους και το θεμα μας με καιει πραγματικα. πηρα τηλ στο γνωστο τηλεφωνο και ενας Κυριος εκει μου ειπε ευγενεστατα οτι το θεμα μας υπαρχει και εχει τεθει ετημα στα συναρμοδια υπουργεια. καποιοι απο εδω μεσα ειχανε φτασει μεχρι τα υπουργια οικονομικων κλπ. αν καποιος κερει κατι ας μας ενημερωσει για καλο ολων μας.Δυκ καταλαβαινω οτι δεν θελεις να πεις κατι αλλο γιατι εχεις παρει θεσει αλλα αν υπαρχει εστω και μια μικρη αλλαγη σε κατι ενημερωσε μας.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΓΚΕΣ

George

Δημοσίευση από George »

http://m.huffpost.com/gr/entry/12789616?utm_source=Sport24&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

Αν γινει ανασχηματισμος το θεμα τελειωνει;

Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Όχι βέβαια, δε τελειώνει, εφόσον προχωράει το θέμα μας, η ατζέντα των εκάστοτε υπουργείων μεταβιβάζεται στους επόμενους..
Άβαταρ μέλους
Sd
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Sd »

Αντε ας ελπισουμε με τν Κουρουμπλη να πανε ευνοικα τ πραγματα. Εμαθε κανενας τπτ; Ακρα του ταφου σιωπη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες