Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)
Ισχυει οντως ; Πολυ κριμα τοτε, αφηνουν ακαλυπτα τα παιδια των στελεχων, και δη αυτων που επεσαν στο καθηκον. Σε καθε περιπτωση δες το για πανελληνιες, και δεν ειναι τυχαια η νουθεσια μου, δες το και λιγο μακροσκοπικα, θα ειναι διαφορετικα να εισαι ανακριτκο στελεχος μεχρι τα 23 σου, και αλλιως να εισαι φρουρος στα 25 - 28. Εχει διαφορα! Συζητησε το και με στελεχη που σιγουρα θα γνωριζεις σε οικογενειακο επιπεδο. Μη σε φοβιζει το διαβασμα, αυτα ειναι τα "ευκολα". Φιλικα
Πολυ στοχευμενη η τοποθετηση σου... Εχεις δικιο για τις πανελληνιες... Απλα εχω βαλει ως προτεραιοτητα να μαζεψω καποια χαρτια για αρχη και σε 1 χρονο θα ασχοληθω με τις πανελληνιες αν μεχρι τοτε δεν εχει αλλαξει κατι (δεν εχει βγει καποια προκυρηξη) τοτε θα επιστρεψω στα θρανια...
Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω εγω που ειμαι λιμενοφύλακας αν εχω το δικαίωμα να κανω αίτηση σε κάποια αλλη προκυρηξη ειδικών φρουρών η πυροσβεστική... Παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος που ξερει στα σίγουρα...
Marine έγραψε:Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω εγω που ειμαι λιμενοφύλακας αν εχω το δικαίωμα να κανω αίτηση σε κάποια αλλη προκυρηξη ειδικών φρουρών η πυροσβεστική... Παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος που ξερει στα σίγουρα...
αν δεν κανω λαθως πρεπει να εχεις κανει πενταετια στο σωμα και δεκα χρονια αν εισαι οεα κτλ. ο δυκ θα σου πει σιγουρα
Marine έγραψε:Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω εγω που ειμαι λιμενοφύλακας αν εχω το δικαίωμα να κανω αίτηση σε κάποια αλλη προκυρηξη ειδικών φρουρών η πυροσβεστική... Παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος που ξερει στα σίγουρα...
Μην αναλώνεσαι σε τέτοιες σκέψεις διότι δεν υπάρχει πιθανότητα να βγει κάποια προκήρυξη για ΕΦ αλλά και να βγει σε μερικά χρόνια δεν θα σε πιάνει το όριο ηλικίας υποθέτω. Για να σου απαντήσω όμως πληροφοριακά ναι μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου αλλά αν περάσεις θα πρέπει να παραιτηθείς από το σώμα πράγμα που όπως καταλαβαίνεις λόγω της γραφειοκρατίας είναι λίγο χρονοβόρο και ίσως να μην σε "παίρνει" και ο χρόνος μέχρι την κατάταξη στην Σχολή.
D.Y.K καλησπερα! πληροφορησε μας γιατι με τοση σιγουρια λες οτι δεν προκειτε να βγει νεα σειρα για ΕΦ; το στηριζεις καπου; εχεις εις γνωση κατι σιγουρο; να ξερουμε να σταματησουμε να ελπιζουμε αν ειναι ετσι... προσωπικ μου αποψη ειναι οτι στους επομενοια 6 μηνες θα βγει νεα σειρα.. υπαρχει μεγαλη ελειψη..
Το στηρίζω πολύ απλά στο ότι δεν υπάρχει σάλιο και όσο δεν πέφτει το μαρούλι και φυσικά δεν σταθεροποιείται λίγο το δημοσιονομικό σύστημα με δανεικά (βλέπε τώρα προκηρύξεις για την υγεία κλπ μέσω ΕΣΠΑ από την ΕΕ) ΔΕΝ προσλαμβάνουν ένστολους. Δυστυχώς για αυτούς που ενδιαφέρονται για ΕΦ τα όποια κενά δημιουργούνται ή ελλείψεις σε τμήματα κλπ καλύπτονται από την απορρόφηση των επιτυχόντων αστυφυλάκων. Ήδη βλέπετε ότι διαλύουν την Δέλτα. Ξαναλέω ότι όσους σας παίρνει το όριο ηλικίας μην αναλώνεστε σε ιστορίες γι'αγρίους. Κοιτάξτε να δώσετε πανελλήνιες για να μπείτε στο σώμα. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορείς να σας δώσει εγγυήσεις για τίποτα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Δεν υπάρχει καμία έλλειψη. Το ξέρεις ότι η αστυνομία στην Ελλάδα είναι από τις πιο πολυπληθείς αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρας;mitsakos έγραψε:D.Y.K καλησπερα! Πληροφορησε μας γιατι με τοση σιγουρια λες οτι δεν προκειτε να βγει νεα σειρα για ΕΦ; Το στηριζεις καπου; Εχεις εις γνωση κατι σιγουρο; Να ξερουμε να σταματησουμε να ελπιζουμε αν ειναι ετσι... Προσωπικ μου αποψη ειναι οτι στους επομενοια 6 μηνες θα βγει νεα σειρα. Υπαρχει μεγαλη ελειψη.
Καλησπέρα παιδια εχω μιλήσει με κάποια άτομα απο το σεφεαα και μου είπαν οτι τα πράγματα ειναι πολυ δύσκολα ομως το μόνο θετικό ειναι οτι άνοιξαν οι σχολές και ο χρόνος θα δειξει και οτι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να βγει η προκυρηξη για ειδικούς φρουρούς... Εσυ που λες οτι η ελληνικη αστυνομια δεν εχει ελλείψεις σε ποιον πλανήτη ζεις ;
oldsoldier έγραψε:
Δεν υπάρχει καμία έλλειψη. Το ξέρεις ότι η αστυνομία στην Ελλάδα είναι από τις πιο πολυπληθείς αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρας;
Συνεπώς δεν υπάρχει και λόγος να βγει νέα προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς.
Ας κάνουν εσωτερικές ανακατατάξεις, ας στείλουν με αποσπάσεις, ας διαλύσουν τμήματα ή ομάδες του σώματος που θεωρούν ότι δεν αποδίδουν ή ότι είναι αχρείαστα και πάει λέγοντας.
Επειδή όμως εδώ το θέμα μας είναι το ενδεχόμενο ή μη έκδοσης προκήρυξης ας μην ξεφεύγουμε άλλο από το θέμα.
Υπάρχει σχετικό νήμα για την αναδιοργάνωση του σώματος.
υπαρχει ελειψη και θα γινετε ολοενα μεγαλυτερη στις σχολες περνουν μετα απο 2 χρονια τωρα διωχνουν γυρω στα 560 ατομα λογω πλαστων χαρτιων και συν τις συνταξιωδοτησεις...oldsoldier έγραψε:Δεν υπάρχει καμία έλλειψη. Το ξέρεις ότι η αστυνομία στην Ελλάδα είναι από τις πιο πολυπληθείς αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρας;mitsakos έγραψε:D.Y.K καλησπερα! Πληροφορησε μας γιατι με τοση σιγουρια λες οτι δεν προκειτε να βγει νεα σειρα για ΕΦ; Το στηριζεις καπου; Εχεις εις γνωση κατι σιγουρο; Να ξερουμε να σταματησουμε να ελπιζουμε αν ειναι ετσι... Προσωπικ μου αποψη ειναι οτι στους επομενοια 6 μηνες θα βγει νεα σειρα. Υπαρχει μεγαλη ελειψη.
Πάνος έγραψε:Καλησπέρα παιδια εχω μιλήσει με κάποια άτομα απο το σεφεαα και μου είπαν οτι τα πράγματα ειναι πολυ δύσκολα ομως το μόνο θετικό ειναι οτι άνοιξαν οι σχολές και ο χρόνος θα δειξει και οτι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να βγει η προκυρηξη για ειδικούς φρουρούς... Εσυ που λες οτι η ελληνικη αστυνομια δεν εχει ελλείψεις σε ποιον πλανήτη ζεις ;
Οι σχολές άνοιξαν για τους αστυφύλακες, κάτσε εσύ και πίστευε τι σου λένε οι συνδικαλιστές του σεφεαα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 28
Υπομονή χρειάζεται... υπομονή και όλα θα γίνουν.
Mitsakos έγραψε: υπαρχει ελειψη και θα γινετε ολοενα μεγαλυτερη στις σχολες περνουν μετα απο 2 χρονια τωρα διωχνουν γυρω στα 560 ατομα λογω πλαστων χαρτιων και συν τις συνταξιωδοτησεις...
τι λέτε ρε παιδιά, η ελλάδα έχει απο τις μεγαλύτερες αστυνομίες στον κόσμο!
αυτο που υπάρχει στην ελ. Ας είναι μια απαράδεκτη κατανομή ανθρώπινου δυναμικού, και κατασπατάληση δυνάμεων.
το 1/3 απο το προσωπικό αυτην την στιγμή είναι χωμένο σε υπηρεσίες και θέσεις παντελός άχρηστες.
υπάρχουν πάρα πολλά τμήματα και αστυν. Σταθμοί οι οποίοι με τα δεδομένα του 2015 θα έπρεπε ήδη να συνχωνευτούν.
υπάρχουν υπηρεσίες υπερκορεσμένες απο ανθρώπινο δυναμικό ενώ κεντρικά τμήματα δεν έχουν άτομα!
και με τα νέα συνταξιοδοτικά όρια δεν θα μπορεί κανείς να φύγει πλέων κανείς στην σύνταξη. Για μερικά χρόνια ακόμα.
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες