Φιλε μυστηριο αν θυμασαι οσα εγραφα αρχες διαγωνισμου νομιζω ζε ενα επεσα εξω μονο. Δρν εχω βυσμα απλα φιλο. Αυτο μου το ειπε πριν τις εκλιγες (παρασκευη αν θυμαμαι καλα) αλλα δεν εγραφα τιποτα γιατι μου ειπε ακομα οτι ολα με επιφυλαξη γιατι ολο κατι γινεται και δεν ειναι οτι καθυστερουν οι ιδιοι επιτιδες και δεν ηθελα να δημιουργησω θεμα. Ο ΔΥΚ ισως και να ξερει καλυτερα που δειχνει να εχει πιο πολλες σχεσεις με το τ. Εκπαιδευσης.
Εσύ και στην σχολή να μπεις την ίδια μιζέρια θα έχεις κολλημένη πάνω σου, η απαισιοδοξία μόνο στα δικά σου μάτια φαίνεται, πριν τις εκλογές έλεγες πως θα παγώσουν όλα και θα ακυρωθεί ο διαγωνισμός, τώρα πάλι μετά τα ρούχα λες πως περιμένεις 5 μήνες χωρίς αποτέλεσμα, τι να πω, η ασχετοσύνη μερικών χτυπάει κόκκινο.
Mε αυτά τα μυαλά που κουβαλάς σε 1 το πολύ 2 χρόνια θα έχεις παραιτηθεί.
Μακάρι να είναι έτσι όπως λές φίλε rambo και να καταταγούμε αρχές με μέσα Μαρτίιου! Αυτό ελπίζω και εύχομαι και εγώ! Εγω πάντως δεν έχω καμία επίσημη ούτε ανεπίσημη πληροφορία απλά εκτιμώ για τότε να γίνει η εισαγωγή μας στη σχολή!Φίλε Giorgospcline εγώ είμαι εκ φύσεως αισιόδοξο άτομο όπως και τώρα απλά έχω μερικές επιφυλάξεις για το πότε θα μας πάρουν! Το ότι θα μας πάρουν θέλω να πιστεύω πως έιναι δεδομένο και τελεσίδικο!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Νομίζω ότι το μήνυμα της mariavr τα λέει όλα. Μπείτε να δείτε τι λέει η απόφαση και μη γράφεται ότι να ναι. Λέει ξεκάθαρα... Για επικείμενη κατάταξη. Εσύ Δ. Υ. Κ Τι λες?
Παιδιά σας έχω γράψει άπειρες φορές ότι θα καταταχθείτε κανονικά και ότι δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει πανικός.Λίγη υπομονή κάντε και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Πιείτε κανέναν καφέ, κεράστε τους δικούς σας ξανά και ξανά για την επιτυχία σας και το πράγμα θα έρθει από μόνο του.
Θέμα ακύρωσης ή μη κατατάξεως σας δεν υπάρχει για τελευταία φορά.
Από τη συνάντηση Ομοσπονδίας Προσωπικού Λιμενικού (ΠΟΕΠΛΣ) με τον αναπληρωτή υπ. Ναυτιλίας Δρίτσα Θεόδωρο,3/02/2015:
"Η ίδρυση και λειτουργία της Ακαδημίας Λιμενικού Σώματος, όπως έχουμε επισημάνει εδώ και χρόνια, είναι μονόδρομος για την σωστή εκπαίδευση των στελεχών Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ.
Ο σημερινός τρόπος εκπαίδευσης των νεοεισερχομένων στελεχών Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ, δεν ανταποκρίνεται στη νέα εποχή, στο νέα καθήκοντα και στην εξειδίκευση που απαιτείται σύμφωνα με τα δεδομένα που προέκυψαν από την ίδρυση Αρχηγείου.
... Πάγια θέση μας είναι η θεσμοθέτηση των κατ΄ έτος προσλήψεων μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων ή άλλου αδιάβλητου τρόπου, προκειμένου να διασφαλίσουμε την συνεχή ροή νεοεισερχομένων συναδέλφων και ταυτόχρονα αξιοκρατικές και διαφανής διαδικασίες στον τρόπο εισαγωγής τους... "
Δεν αναφέρει κάπου ότι ακυρώνεται η διαδικασία κατάταξης των επιτυχόντων υπαξιωματικών για να τα βλέπεις σκούρα, ούτε και πρόκειται να διαβάσεις πουθενά κάτι αντίστοιχο έτσι κ αλλιώς. Φίλε, δικαιολογημένο το άγχος σου αλλά μέχρι ενός σημείου.
Οι αλλαγές αυτές για να υλοποιηθούν θα πρέπει να δρομολογηθούν διαδικασίες οι οποίες περνάνε από συγκεκριμένα στάδια τα οποία δεν είναι της παρούσης να τα αναλύσω.
Ακόμη και να γίνουν όμως θα αφορούν τους μελλοντικούς συναδέρφους και σε καμία περίπτωση αυτό δεν επηρεάζει την επικείμενη κατάταξη σας.
Να μην λέμε συνέχεια τα ίδια και καταντάμε γραφικοί.
elati έγραψε:Τι βλέπεις σκούρα ρε φίλε. Θα μας πάρουν τώρα και οι επόμενες αλλαγές απ'τους επόμενους.
Mην ασχολείσαι με τον τύπο, παντού εχθρούς βλέπει, άσε τον στην ματαιοδοξία του και στην μιζέρια του, βάζει ένα κείμενο που δεν αναφέρει πουθενά τον διαγωνισμό που έχει ήδη ολοκληρωθεί και το συμπέρασμα που βγάζει είναι πως τα πράγματα τα βλέπει σκούρα...
Εγώ δεν νομίζω να πρόσβαλα κανένα. Την αγχωτική άποψή μου εξέφρασα. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δε γίνεται να κατηγορείς ένα σύστημα εισαγωγής και μετά να υπογράφεις πράξεις διορισμού με βάση αυτό το σύστημα. Μπορεί και μακάρι να κάνω λάθος. Για να επιμένετε οι υπόλοιποι τόσο πολύ σημαίνει ότι κάτι παραπάνω ξέρετε και εκεί βασίζομαι κι εγώ. Καλό απόγευμα
Μελλοντικέ συνάδελφε ΓιώργοPCLINE προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα. Δεν έχουν κάποιο λόγο να μην μας πάρουν, μαζί μας είναι όλοι και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση. Όλοι στεναχωριόμαστε που δεν μας έχουν πάρει ακόμα γιατί είμαστε άνεργοι. Κάντε υπομονή τον γάιδαρο τον φάγαμε η ουρά έμεινε... Που λένε.