Βάσεις - μόρια Αστυφυλάκων (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Και ο Κατσικας καπου 15600...
ΥΜΕΤ

Δημοσίευση από ΥΜΕΤ »

Ξερω ρε φιλε και μου φαινεται η μια υπερβολικα αισιοδοξη και η αλλη υπερβολικα απαισιοδοξη... Και γενικα για αστυνομια κανεις αλλος δεν εχει μιλησει φετος... Απο την αλλη δεν βρισκω λογικο Ο Κουτρουμπελης να δινει αστυφυλακων 16400 και αξιωματικων 18050... Απο οσο θυμαμαι η ανοδος-πτωση τους δεν εχει μεγαλη διαφορα σε μορια μεταξυ τους... Οσο σχεδον πεφτει-ανεβαινει η μια τοσο παει κ η αλλη... Αν εχω λαθος διορθωστε με
Υποψήφιος

Και που να δειτε που θα παει η βαση για αστυφυλακων του χρονου, καθως ειναι γνωστο απο τωρα οτι θα παρουν ατομα και τα ατομα αυτα θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα και παλι 290 που θα μπουν σε ενα χρονο και οχι σε δυο οπως οι φετινοι. Οσοι δωσετε του χρονου, θα δειτε 3000+ αιτησεις για 290 θεσεις. Πιστευω του χρονου η βαση της αστυφυλακων θα ειναι κοντα στη βαση της ΣΣΕ οπλα, και μπορει να την ξεπερασει κιολας. Θα με θυμηθειτε σε ενα χρονο.
περικλης

Δημοσίευση από περικλης »

Ρε παιδια κανετε ολοι λαθος. Εχω βγαλει 15.058 και συμμετειχα και στις στρατιωτικες σχολες. Οταν πηγα για τα αθληματα οσοι ηταν για αστυνομια τους κοβανε. Στην μερα την δικια μου περασαν το πολυ 25 ατομα αστυνομια. Οποτε ειναι αδυνατο να εχουμε απο στρατο 600 συμμετοχες. Πιστευω πως φετος οι συνολικες ειναι 1200 αρα οι ικανοι θα ειναι πολυ λιγοτεροι... Δευτερον: Αμα ειχαν περισυ 1500 ικανους ηταν αδυνατο να κατεβει η βαση εφοσον επαιρνε 500 ατομα. Και θυμαστε ποσο επεσαν οι βασεις τις αστυνομιας περισυ.1900 η αστυφυλακων και αλλα τοσα η αξιωματικων. Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο! Φιλικα παντα.
Υποψήφιος

Φιλε περυσι οι ικανοι ηταν 1429 και καποιος εδω ειχε υπολογισει σωστα και τις βασεις με βαση αυτον τον αριθμο. Διαβασε τα αντιστοιχα περσινα σχολια εδω ''Βασεις-μορια Αστυφυλακων (2013) ''.
Περικλής

Δημοσίευση από Περικλής »

Εγώ με 15058 και τρίτεκνια πιστεύεται περνάω;
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 317ρης »

Εκτοξευτηκε... 15910... Γενικη σειρα
Υποψήφιος

Ουτε τα ευκολα θεματα, ουτε ο μικρος αριθμος εισακτεων αναβασε τη βαση. Η ανεργια την ανεβασε. Η καταραμενη ανεργια.
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Μαγκες τελικα δεν ανεβηκε οσο περιμεναμε (οι περισσοτεροι). Εγω με 15.930 μπηκα με σειρα 178 απο τους 183. Για οσους δεν τα καταφεραν δεν πειραζει αν το αγαπατε ξαναπροσπαθηστε και θα δικαιοθειτε...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες