Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
Καλησπερα παιδια σε περιπτωση που εχουμε παρε το διπλωμα, αλλα δεν εχει ερθει στο συγκινωνιων μπορουμε να καταθεσουμε την βεβαιωση που αναγραφει ολες τις κατηγοριες που εχουμε;
Provatonas έγραψε:Καλησπερα παιδια σε περιπτωση που εχουμε παρε το διπλωμα, αλλα δεν εχει ερθει στο συγκινωνιων μπορουμε να καταθεσουμε την βεβαιωση που αναγραφει ολες τις κατηγοριες που εχουμε;
Απ' ότι διάβασα μπορείς να δώσεις βεβαίωση ότι το έχεις πάρει. Απλός θα πρέπει μέσα σε 5 μέρες μετά τη λήξη υποβολής των αιτήσεων να πας το δίπλωμα.
Πέρα από αυτό όμως φίλος πέρασε το '11 στη πυροσβεστική και μου είπε ότι αυτός πήγε μόνο τη βεβαίωση ότι έχει το δίπλωμα γιατί δεν είχε έρθει ακόμα και το δέχτηκαν έτσι χωρίς να χρειαστεί να το δώσει μετά. Θα ξέρουμε σίγουρα όταν βγει.
φιλε τερα εισαι απο τεε; για να πας ξανα σχολειο απο τεε σε επαλ η γενικο ειναι ενας χρονος η πας απο δευτερα λυκειου?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Provatonas έγραψε:Καλησπερα παιδια σε περιπτωση που εχουμε παρε το διπλωμα, αλλα δεν εχει ερθει στο συγκινωνιων μπορουμε να καταθεσουμε την βεβαιωση που αναγραφει ολες τις κατηγοριες που εχουμε;
Με την βεβαίωση τα μόρια δεν τα παίρνεις, το αναφέρει και η προκήρυξη.
chriszan2 έγραψε:φιλε τερα εισαι απο τεε; Για να πας ξανα σχολειο απο τεε σε επαλ η γενικο ειναι ενας χρονος η πας απο δευτερα λυκειου;
Σορρυ φίλε από γενικό είμαι εγώ δε ξέρω.
-
- Στρατηγός
το γενικο ειναι Α κατηγορια ρε τερα.
Το καλη γνωση απο το πολυ καλη γνωση ξενης γλωσας απο τι εξαρτατε; Εγω εχω lower για παραδειγμα
-
- Στρατηγός
Το lower θεωρείται καλή γνώση.
Ποιά η γνώμη σας για την βάση στην ά κατηγορία;
Καλησπερα νομιζω οτι θα φτασει 2700 περιπου... ¨! Εσυ στα ποσα μορια εισαι;
Καλημερα και απο εμενα, παρακολουθω πολυ καιρο το forum και αποφασισα να κανω εγγραφη. Πιστευω οτι οι βασεις θα κυμανθουν απο 2700 εως 2800, θα ανεβουν αρκετα ψηλα σε σχεση με την τελευταια προκηρυξη του 11
ΛΟΚ319 έγραψε:Καλημερα και απο εμενα, παρακολουθω πολυ καιρο το forum και αποφασισα να κανω εγγραφη. Πιστευω οτι οι βασεις θα κυμανθουν απο 2700 εως 2800, θα ανεβουν αρκετα ψηλα σε σχεση με την τελευταια προκηρυξη του 11
Αν και εγώ πιστεύω ότι θα ανέβουν οι βάσεις από το 11,2800 για βάση είναι πάρα πολύ νομίζω.2700 μπορεί αν και αυτό είναι κάπως.
Δε μπορούμε να ξέρουμε φυσικά αλλά αν μπορούσα να δώσω το 11 θα είχα 2670 και θα έμπαινα 179 στην α κατηγορία οπότε να γίνει ο 400ος 2800 το θεωρώ δύσκολο.
Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι με 2870 έχω φυσικά το άγχος όπως όλοι αλλά πιστεύω ότι αν βγει θα είμαι σε "καλή" σχετικά μοίρα. Όπως και να έχει 2870 για μένα είναι το μαξιμουμ που μπορώ να βγάλω εκτός και αν πάω να δώσω για άλλη ξένη γλώσσα που είναι φυσικά δύσκολο.
Ρε παιδια αραξτε λιγο. Οτι ειναι να γινει θα γινει. Αν βγει, βγηκε. Αν δεν βγει, δεν θα πεθανουμε κιολας. Αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να αθλουμαστε και να προσπαθουμε αν μπορουμε και γινεται να μαζεψουμε πιο πολλα μορια. Τωρα ολα τα αλλα με τις βασεις κλπ θα το δουμε αν πρωτα ο θεος βγει. Κοιταξτε να βρειτε εναλαχτικες λυσεις για εργασια και αφηστε την αστυνομια. Αν βγει τοτε καντε τα χαρτια σας. Δεν ειναι μονο η αστυνομια η λυση η τα σωματα ασφαλειας. Οσο και να το γουσταρουμε αν δεν ειναι γραφτο να μπουμε δεν θα μπουμε. Ευχαριστω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης