Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)
Εδω εγω που δεν εχω παρει ακομα πτυχιο μπορω να παρω βεβαιωση! Εννοειτε φιλε μου! Φιλος μου ειχε παρει χαρτι απο τη γραμματεια του (τουριστικα επαγγελματα σπουδαζε)
Σε ευχαριστω πολυ... Ειχα ρωτησει και εγω στη γραμματεια και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να μου δωσουν καποιο επιπλεον χαρτι και οτι με καλυπτει, απλα ηθελα να ρωτησω για να δω αν γνωριζει κανεις κατι. Κατι τελευταιο στο στρατο οταν τελειωσα μου εδωσαν ενα χαρτι που λεει οτι επειδη δεν βγηκα ποτε αναφερομενος αναλογα με τις ενοπλες υπηρεσιες που εκανα δικαιουμαι και τοσα μορια για σωματα ασφαλειας γνωριζει κανεις αν ισχυουν τετοιου ειδους χαρτια;
Ποιος σου το ειπε παλι αυτο;

Στο στρατο πριν φυγω μου εδωσαν ενα χαρτι και μου ειπαν οτι αν θελω μπορω να το χρησιμοποιησω για προκυρηξεις για σωματα ασφαλειας. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει γι αυτο ηθελα να ρωτησω να δω αν γνωριζει κανεις κατι... Ουσιαστικα στο χαρτι αναφερει οτι εκανα καποιον αριθμο ενοπλων υπηρεσιων χωρις ποτε να βγω αναφερομενος και να κανω καποια παραβαση...
Δεν ισχυει
Και εγω αυτη την εντυπωση ειχα απο οσους εχω ρωτησει. Σε ευχαριστω.
Να εισαι καλα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
jimverg87 έγραψε:Κατι τελευταιο στο στρατο οταν τελειωσα μου εδωσαν ενα χαρτι που λεει οτι επειδη δεν βγηκα ποτε αναφερομενος αναλογα με τις ενοπλες υπηρεσιες που εκανα δικαιουμαι και τοσα μορια για σωματα ασφαλειας γνωριζει κανεις αν ισχυουν τετοιου ειδους χαρτια;
Φυσικά και ισχύει, πάντως αν ταξιδέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο ψάξε το θέμα, μπορεί με αυτό το κατόρθωμα να αποκτήσεις τον τίτλο του Sir!

Θα το εχω στο νου μου...
παιδια κανενα νεο για λειμενοφυλακες?
ενταξει ρε φιλε καναμε ενα λαθος μην μας φας κιολας. εγραφα απο κιν κ πατησα λαθος κουμπι
Σε 5 μερες μου ειπε ατομα απο το σωμα οτι θα βγει για λιμενοφυλακες. Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει.
jimverg87 έγραψε:Στο στρατο πριν φυγω μου εδωσαν ενα χαρτι και μου ειπαν οτι αν θελω μπορω να το χρησιμοποιησω για προκυρηξεις για σωματα ασφαλειας. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει γι αυτο ηθελα να ρωτησω να δω αν γνωριζει κανεις κατι... Ουσιαστικα στο χαρτι αναφερει οτι εκανα καποιον αριθμο ενοπλων υπηρεσιων χωρις ποτε να βγω αναφερομενος και να κανω καποια παραβαση...
Λογικά Το μόνο που μπορεί να σου χρησιμεύσει είναι οτι έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις μόνο αυτό και τίποτε άλλο αν δεν κάνω λάθος! Αλλά αυτό το αποδεικνύεις και με πιστοποιητικό τύπου Α'.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Δημητρης έγραψε:Σε 5 μερες μου ειπε ατομα απο το σωμα οτι θα βγει για λιμενοφυλακες. Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει.
Ποιός ο επιστάτης;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες