Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ειναι υπομονη (αν και ειναι πολυ δυσκολο) τιποτα αλλο. Δυστυχως 

Μολών λαβέ ...
Αγορια δεν παει αλλο τοση αναμονη, αφου σκεφτομαι ας μας ειχαν φωναξει και ας ειχα κοπει. παρα πολυ ανγχος θα παθουμε τιποτα στο τελος. τωρα την αληθεια την ξερουμε ολοι πριν τον σεπτεμβρη με οκτωμβρη μην περιμενουμε ΤΠτ, καντε τα μπανακια σας κ μιλαμε. εχει ο θεος. παλι καλα δλδ που δεν ειπα στην δουλεια ΤΠτ, τωρα θα περιμενα τον σαμαρα κ τον δενδια να γυρισουν απο τις διακοπες. οι υπολοιποι δωστε το παρον να περνουμε κουραγιο...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
jali έγραψε:Καλημερα στους απανταχου αναμενοντες υποψηφιους δοκιμους πυροσβεστες.
Θα ηθελα να καταθεσω τις σκεψεις μου, μηπως και καποιος εχει να μας δωσει καποια νεα. Σχετικα με την προκυρηξη... Σκεφτομαι και λεω : Εδω διωχνουν 70.000 κοσμο, κοβουν απο παντου και λενε για 1μεσα/10φευγουν. Εχει ελπιδες αυτη η προκυρηξη να Συνεχιστεί; Σημερα Καίγεται Και το Αγιον Ορος, εμεις καιγομαστε με το θεμα και κανενας δεν καιγεται για εμας. Ουτε ο αρμοδιος υπουργος. Θελουμε απαντησεις!
Για τελευταία φορά, η Προκήρυξη δεν πρόκειται να ακυρωθεί, υπάρχει επίσημη απάντηση ότι ο διαγωνισμός συνεχίζεται, δεν γίνεται να εξακολουθεί να γράφει κάποιος περί ακυρώσεως της προκήρυξης για τον θεό!
/forum/forum_posts.asp?TID=9417&PN=4georgep έγραψε:Μετα το τελος της αντιπυρικης (31 οκτωβριου).
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
Κυριοι εχθες εμαθα οτι ο διαγωνισμος παγωσε μεχρι να βρεθουν χρηματα για την προσληψη.(χρηματα για την σχολη υπαρχουν αλλα χρηματα για το ετησιο μισθολογικο προυπολογισμο τιποτα) λεγετε οτι θα κοπη ενα επιδομα στην πυροσβεστικη, το επιδομα εξομαλυνσης λογο τροικας κτλ! Δυσκολο να βρεθουν χρηματα για την προσληψη! Θα κοψει χρηματα απο το υπαρχον προσωπικο κ θα κανει προσληψεις; Τα παντα αλλαζουν ομως. Ημερα με την ημερα τα παντα αλλαζουν στο Π. Σ
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Φίλε μου Μήτσο που ακόμα χρωστάς κέρασμα (έχω καλή μνήμη) με τα λεφτά έχεις δίκιο, αυτό ονομάζεται προσωρινή αναστολή λόγω οικονομικής δυσχέρειας, για αυτό και το πάνε το θέμα για τέλη Οκτωβρίου 

-
- Ταξίαρχος
Ρε λαμογιο παμε σημερα που ολες η θεουσες θα βγουν με τα μινι εξω! Η γυναικα εχει παει διακοπες κ εγω λιωνω στην αθηνα. Δεν ειναι μονο αυτο, θα σου τα πω απο κοντα!
άλλο πράγμα μας έκανε αλλα δεν μπορώ να το πω. Χρόνια πολλα κύριοι ας μην ξένερωνουμε μέρα που ειναι.νεος έγραψε: Μας Πάγωσες...
-
- Ταξίαρχος
Ρε μαγκες δεν το ειπα για να ξενερωσετε! Αλλαζουν αυτα απο ημερα σε ημερα. Μην απογοητευεσαι. Περσυ που ειμαστε σε πιο χαλια μοιρα πηρε 4,000 πυροσβεστες,1200 ε. Φ και 1000 ατομα λιμενικο (δεν θυμαμαι καλα για εκει) ! Μπορει να σας παρει αυριο, μπορει σε 3-4 μηνες μπορει κ σε εναν χρονο. Δεν κοπηκε η προκηρυξη!
Αυτο ρε παιδια πως γινεται για να βγει μια προκηρυξη πιστευω οτι εχουν τα λεφτα και μετα την βγαζουν
δεν γινεται να βγαλουν μια προκηρυξη και μετα να ψαχνουν λεφτα να βρουν γνωμη μου ευχαριστω
δεν γινεται να βγαλουν μια προκηρυξη και μετα να ψαχνουν λεφτα να βρουν γνωμη μου ευχαριστω
Έτσι Όπως λένε οι προσλήψεις του 2012 Είναι 1000 παραπάνω απο αυτές που συμφωνήθηκαν με τη τρόικα Άρα αποκλείεται να Μπούμε Στη σχολή το 2012... Λεφτά Δε υπάρχουν άρα πάμε μπας και υπάρξουν στο Προϋπολογισμό Του 2013...
άρα σχολή μετά τον Ιανουάριο Και αν,
άρα σχολή μετά τον Ιανουάριο Και αν,
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 12 επισκέπτες