chris1561985 έγραψε:Παιδια αν καλεσουν στο τηλεφωνο καποιον επιλαχων ας ειναι παλικαρι και ας το πει εδω μαζι με το τι σειρα ειναι. Θα κανει πραγματικα κατι καλο καθως θα βοηθησει πολυ κοσμο. Το ιδιο θα κανω κ εγω ειμαι 38 θεση επιλαχωνπλεον (458). Ευχαριστω.
συμφωνώ, Επίσης Αν Κάποιος Μαθει τι Έγινε Στα Ψυχοτεχνικά... Κ Αθλήματα...
PILOT έγραψε:
Akspoogy έγραψε:Εμενα μου περασε... εφαγα τη πικρα μου κ ησυχασα! δε παιζει να με καλεσουν στη θεση 2000 περιμενω την επομενη προκυρηξη!
καλα στην κοψη εισαι στην θεση που βρισκεσαι. Σου ευχομαι να σε ευνοη η νεα προκηρυξη γιατι εγω χανω 550 μορια.
στην κοψη;
δηλαδη λες να κοπουν 2000ατομα;
γιατι εγω δεν το πιστευω.
πιστευω οτι στις μερες μας δυσκολα θα πανε ατομα χωρις Προετοιμασία...
Κοιταξτε την προηγουμενη φορα περναγε ο 1 στους 10 και πολυ θα λεω. Υπηρχαν και τοτε ατομα που ειχαν κανει πολυ προπονηση και κοπηκαν επισης κοπηκαν και στην δοκο που ειναι καθαρα θεμα τυχης. Πιστευω το καλυτερο θα ειναι 1 στους 8.
Είμαι κάτω απτο 5600 και βάλε! Αν γίνει ότι έγινε και στη προηγούμενη, δηλαδή 1 στους 8 που λένε οι προλαλήσαντες τότε θα πάμε για τα αθλήματα, μπα αποκλείεται
Εγω παντως ειμαι 313 σειρα στο 30% και δεν εχω πολλες ελπιδες. Δεν νοειται να εχουν οι επιτυχοντες 3 μηνες για προετοιμασια και να μην βγαζουν αυτα τα αγωνισματα. Με τρεις μηνες σωστη και συνεπεις προετοιμασια προετοιμαζεσε για κατι Παραπανω απο προκυρηξη.
Παιδια και εγω επιλαχων ειμαι και με εχει φαει η αγωνια ποσοι θα κοπουν, λεω να παω απ το σταδιο χαλικακι που δινουν τα αγωνισματα να παρω μια γενικη εικονα...