Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Ρε παιδια τι εγινε ακουσαμε τιποτα καινουριο;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οχι για ενστασεις λέμε
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τελικα δν αλλαζουν και πολυ οι θεσεις μετα τις ενστασεις απο οτι καταλαβα απο το παλικαρι που τα εκανε περισυ! Εσυ τι λες ΣΙΜΕΩΝ;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Lazaros1985 »

SEFEAA - Ειδικοί Φρουροί

Σχετικά με δημοσίευμα που θέλει το Συμβούλιο της Επικρατείας να περικόπτει προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία και τη σχετική ανησυχία που προκάλεσε στους υποψήφιους Ειδικούς Φρουρούς, σας ενημερώνουμε ότι δεν αφορά τον σε εξέλιξη διαγωνισμό, ο οποίος προ πολλού έχει λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις.
Πληροφορίες μας θέλουν, την επόμενη εβδομάδα να αποστέλλεται ο φάκελος από τον ΑΣΕΠ (που εκκρεμεί ο έλεγχος) στο Αρχηγείο ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αντε και καλη βδομαδα απο τωρα παιδια... !
manos

Δημοσίευση από manos »

leW εισαι κορυφη φιλος. Σε παραδεχομαι. Το ειχε πει εδω και μια εβδομαδα αυτο που λεει τωρα το sefeaa
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

Αυτό που λένε για ακύρωση αφορά τους αστυνομικούς ειδικών καθηκόντων. Το έγραφε χθές στο newsbeast http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/250828/bloko-logo-mesoprothesmou-se-proslipseis-stin-elas/
ΑΛΕΗΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΗΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Μαγκες οι προσληψεις για αστυνομια για το 2011 σταματησαν τωρα απο το 2012 και βλεπουμε θα μπουμε στις σχολες. υπαρχουν πιθανοτητες να δοθουν οι δοκιμασιες το νοεμβριο το ανακοινωσε ο αρχηγος αυτο

petran

Δημοσίευση από petran »

Το Ξερουμε αυτο φιλε!
Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Lazaros1985 »

ΑΛΕΗΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:Μαγκες οι προσληψεις για αστυνομια για το 2011 σταματησαν τωρα απο το 2012 και βλεπουμε θα μπουμε στις σχολες. Υπαρχουν πιθανοτητες να δοθουν οι δοκιμασιες το νοεμβριο το ανακοινωσε ο αρχηγος αυτο

Aφου το πες εσυ τωρα εμεινα ησυχος μου φυγε το αγχοςΕικόνα

Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Πφφφφ... Ελα ρε αλεξιπτωτιστη με τις εγκυρες πληροφοριες σου και μας ελειψες... :)
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

ΑΛΕΗΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:Μαγκες οι προσληψεις για αστυνομια για το 2011 σταματησαν τωρα απο το 2012 και βλεπουμε θα μπουμε στις σχολες. Υπαρχουν πιθανοτητες να δοθουν οι δοκιμασιες το νοεμβριο το ανακοινωσε ο αρχηγος αυτο

Αρε κορυφή ευτυχώς είσαι και εσυ και γελάμε που και που και μας φεύγει το άγχος!Εικόνα
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΑΘΑΝΑΤΟΣ »

Λοιπον κυριοι, εχω καποια νεα (σπαρταρανε... ) Εικόνα

Με πηραν τηλ. Απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης μου για να μου πουν οτι ειμαι 100% επιτυχων ΕικόναΕικόνα. Υπενθυμιζω πως εχω 2350 μορια και λιγα ατομα αποσταση απο τον 960ο...

Κατα τα αλλα, ο αστυνομικος ειπε πως του εχουν δωσει μια λιστα με 1248 επιτυχοντες Εικόνα, απο τους οποιους θα ενημερωνε τα ατομα που ηταν στην περιοχη μου... Μαλιστα ειπε πως πριν απο μενα πηρε τηλ. Να ενημερωσει καποιον που ηταν στην 1230 θεση ως επιτυχων Εικόνα.

Τον ρωτησα σχετικα με τους επιλαχοντες, γιατι του λεω λογικα κι εγω επιλαχων ειμαι οχι επιτυχων... Και ειπε οτι ναι, κι εκεινου του φανηκε παραξενο που η λιστα που ειχε ηταν ολοι επιτυχοντες αλλα ετσι ηταν τα πραγματα απ'ότι του ειπαν. Ολοι αυτοι, και οι 1248, επιτυχοντες, οχι επιλαχοντες...

Κατα τα αλλα θα στειλει ειπε σημερα κιολας τα δικαιολογητικα μου για εξεταση. Δεν ηταν παραπανω σαφης, παντως εγω νομιζω πως εννοουσε πως στελνει τον φακελο μου στις επιτροπες να περιμενει μεχρι να μας καλεσουν για ψυχοτεχνικο-ιατρικες-αθλητικες δοκιμασιες... Εμενα τουλαχιστον αυτο μου φαινεται λογικο να συμβαινει.

Αυτα... Μην ρωτησετε κατι παραπανω- τι αλλο μου ειπαν απ'το τμημα κτλ, οτι εμαθα το εγραψα πληρως. Δεδομενου οτι το νεο θα ειναι σημαντικο για πολλους, ξαναλεω πως ανεφερα οτι μου ειπανε, μην αρχισετε να ρωτατε ποσο εγκυρες ειναι οι πηγες μου κτλ.

Ειχε καποιος καμια αλλη σχετικη ενημερωση;

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

ΑΘΑΝΑΤΟΣ έγραψε:Λοιπον κυριοι, εχω καποια νεα (σπαρταρανε... ) Εικόνα

Με πηραν τηλ. Απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης μου για να μου πουν οτι ειμαι 100% επιτυχων ΕικόναΕικόνα. Υπενθυμιζω πως εχω 2350 μορια και λιγα ατομα αποσταση απο τον 960ο...

Κατα τα αλλα, ο αστυνομικος ειπε πως του εχουν δωσει μια λιστα με 1248 επιτυχοντες Εικόνα, απο τους οποιους θα ενημερωνε τα ατομα που ηταν στην περιοχη μου... Μαλιστα ειπε πως πριν απο μενα πηρε τηλ. Να ενημερωσει καποιον που ηταν στην 1230 θεση ως επιτυχων Εικόνα.

Τον ρωτησα σχετικα με τους επιλαχοντες, γιατι του λεω λογικα κι εγω επιλαχων ειμαι οχι επιτυχων... Και ειπε οτι ναι, κι εκεινου του φανηκε παραξενο που η λιστα που ειχε ηταν ολοι επιτυχοντες αλλα ετσι ηταν τα πραγματα απ'ότι του ειπαν. Ολοι αυτοι, και οι 1248, επιτυχοντες, οχι επιλαχοντες...

Κατα τα αλλα θα στειλει ειπε σημερα κιολας τα δικαιολογητικα μου για εξεταση. Δεν ηταν παραπανω σαφης, παντως εγω νομιζω πως εννοουσε πως στελνει τον φακελο μου στις επιτροπες να περιμενει μεχρι να μας καλεσουν για ψυχοτεχνικο-ιατρικες-αθλητικες δοκιμασιες... Εμενα τουλαχιστον αυτο μου φαινεται λογικο να συμβαινει.

Αυτα... Μην ρωτησετε κατι παραπανω- τι αλλο μου ειπαν απ'το τμημα κτλ, οτι εμαθα το εγραψα πληρως. Δεδομενου οτι το νεο θα ειναι σημαντικο για πολλους, ξαναλεω πως ανεφερα οτι μου ειπανε, μην αρχισετε να ρωτατε ποσο εγκυρες ειναι οι πηγες μου κτλ.

Ειχε καποιος καμια αλλη σχετικη ενημερωση;

Περίεργο μου φαίνεται αν είναι τα πράγματα όπως τα λες. Μήπως είχες κάνει ένσταση στον ΑΣΕΠ και έγινε δεκτη;
manos

Δημοσίευση από manos »

Εγω που ειμαι επιτυχων τιποτα ακομα. Απο οτι λεει το σεφεαα απο την αλλη εβδομαδα θα αρχισουν τα τηλ. Εσενα πως και σε πηρανε απο τωρα; Δεν βγαζεις ακρη τι γινεται...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες