Ναί αυτό ισχύει από το 2010 και έπειτα.317λελε έγραψε:Καλημερα παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση. Οπιος ειναι σιγουρος ας μου απαντησει σας παρακαλώ... Οταν καποιος εχει ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ επαλ ανοικει στην Α' κατηγορια; Και οποιος εχει Πτυχειο Επαλ ανοικει στην Β' κατηγορια;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Εσεις απο τα επαλ (πρωην ΤΕΕ) δεν τελειωνετε και με απολυτηριο και με πτυχιο; Αυτο ηξερα εγω!anyway με απολυτηριο πατε Α κατηγορια με πτυχιο Β τωρα αν τα εχετε και τα 2 τοτε πατε (λογικα) παντα εκει που σας συμφερει!
Ναι ετσι ειναι αλλα για να σιγουρευτω ρωταω... ¨να σαι καλα παντως...
Ααα οκ ευχαριστω να σαι καλα... Εγω τον ιουνι απολίομαι για να δουμε...
Ααα οκ ευχαριστω να σαι καλα... Εγω τον ιουνι απολίομαι για να δουμε...
Παιδια δικη μου αποψη μην πιστευετε και πολυ τις εφημεριδες καθε γεναρη λενε για προκυρηξη μεσα στην ανοιξη. Μακαρι βεβαια να ειναι αληθεια αλλα εγω νομιζω πρωτα θα γινουν εκλογες και μετα προκυρηξη υπομονη παιδια!
Ναι αλλα για να υπαρχει καπνος θα υπαρχει και φωτια δεν νομιζω να τα λενε ετσι... Τωρα τι να πω θα φανει... 

Μακάρι παιδες να παρουν οσο γριγοροτερα γινουν... Θα συμφωνησω οτι οι ε. Φ. Ειναι πιο μαχιμοι σε σχεση με τους παλιους που ειναι 30 χρονια και στο σωμα...
Aπ το στομα σου κ στου θεου τ΄αυτι φιλαρακιdjtzou έγραψε:Μακάρι παιδες να παρουν οσο γριγοροτερα γινουν... Θα συμφωνησω οτι οι ε. Φ. Ειναι πιο μαχιμοι σε σχεση με τους παλιους που ειναι 30 χρονια και στο σωμα...

Μακαρι γιατι τν προηγουμενη την εχασα για λιγο δεν ειχα απολυθει... Ημουν και δοκιμος
djtzou έγραψε:Μακαρι γιατι τν προηγουμενη την εχασα για λιγο δεν ειχα απολυθει... Ημουν και δοκιμος
Και γω φιλε την ιδια φαση!17 οκτομβρη απολυθηκα!
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
djtzou έγραψε:Μακαρι γιατι τν προηγουμενη την εχασα για λιγο δεν ειχα απολυθει... Ημουν και δοκιμος
αν δεν σου κανει κοπο πες μας τα μορια σου και την κατηγορια σου! Αλλα στο αλλο θεμα που ειναι για τα μορια!
Μακαρι να ξεραμε φιλαρακι.Con έγραψε:Ποτε θα βγουν τελικα οι προκυριξεις για το 2012 ;
Con έγραψε:Ποτε θα βγουν τελικα οι προκυριξεις για το 2012 ;
Αλλοτε βγαίνει Μάιο [2009], άλλοτε Αύγουστο [2010,2011].
Το 07 η το 08 ειχε βγει μαρτιο; Η δεν θυμαμαι καλα;
Το 07 φιλαρακι ειχε βγαλει προκηρυξη Μαρτιο και το 08 ειχε βγαλει τον Αυγουστο310LELE έγραψε:Το 07 η το 08 ειχε βγει μαρτιο; Η δεν θυμαμαι καλα;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες