Μεταθέσεις στο στρατό - γενικές πληροφορίες
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! Να φανταστω. Οτι κρητη δεν μπορω να παω επειδή δεν θεωρείτε παραμεθόριος ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 56
Pkalo έγραψε:Μια ερώτηση. Για να παρω μεταθεση σε ενα στρατοπεδο. Πρεπει απαραιτητα να ειναι ιδιο σωμα. Και εξηγω : Ας πουμε μπαινω πεζικο στο κεεμ σπαρτη για να παω πχ χανια (ασχετως παραμεθοριου κτλ) πρεπει να υπαρχει καποιο αντιστοιχο στρατοπεδο ΣΕΜ εκει ; Βοηθηστε λιγο
Για να ρωτάς θα έχεις βύσμα, μην κολλάς σε τέτοιες λεπτομέρειες

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ισχύει ότι λόγω κρίσης και αυξημένης φτώχειας προτιμούν αυτή την περίοδο να στέλνουν τους φαντάρους κοντά στον τόπο διαμονή τους; Π. Χ αν μένουν Ηράκλειο, τους στέλνουν Ρέθυμνο, όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
-
- Στρατηγός
Michalis4 έγραψε:Ισχύει ότι λόγω κρίσης και αυξημένης φτώχειας προτιμούν αυτή την περίοδο να στέλνουν τους φαντάρους κοντά στον τόπο διαμονή τους; Π. Χ αν μένουν Ηράκλειο, τους στέλνουν Ρέθυμνο, όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
Όχι.
Αν βάλει κάποιος βύσμα για μετάθεση σε πόσο καιρό μπορεί να πάει σήμα από το ΓΕΣ στη μονάδα στην καλύτερη περίπτωση?
-
- Στρατηγός
Τι ερώτηση είναι αυτή ο άλλος μπορεί να έχει βύσμα τον πρωθυπουργό και να πάει το σήμα στην μονάδα σε δύο ώρες
και εσύ πχ μπορεί να έχεις ένα βυσματάκι μικρό και να γίνει η διαδικασία μετά από 20 ημέρες.

Καλησπερα σας. Θελω να ρωτησω ειμαι ΕΛΔΥΚ 3/1 Και κανω μιωμενη θητια (ειμαι τριτεκνος -προστατης - με χωρισμενη μητερα) Η μεταθεση μου ειναι κοντα στο σπιτι μου;
β) μπορω να μηλησω στον Δοιηκητη μου να αλαξει κατι στην μεταθεση;(να του πω ακριβος το στρατοπεδο που θελω να παω) και αν ΝΑΙ. Μετα μπορω να αλαξω την μεταθεση μου;
β) μπορω να μηλησω στον Δοιηκητη μου να αλαξει κατι στην μεταθεση;(να του πω ακριβος το στρατοπεδο που θελω να παω) και αν ΝΑΙ. Μετα μπορω να αλαξω την μεταθεση μου;
-
- Στρατηγός
Η μετάθεση θα είναι κοντά στο σπίτι σου, τα άλλα που λες δεν γίνονται, αν έχεις βύσμα μπορείς να αλλάξεις ότι θέλεις, αν δεν έχεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αυτά με τον διοικητή που γράφεις είναι φαντασίες δικές σου και όνειρο θερινής νυκτός.
Καλησπερα. Μολις τελειωσα τις σπουδες μου αλλα εχω ακομα 2 χρονια κοντα αναβολη. Θα την διακοψω για να κανω την θητεια μου. Θελω να παω Σαμο επειδη εχω συγγενεις εκει. Αν μεταφερω τα χαρτια μου εκει (δημοτης, μονιμη κατοικια κτλπ) εχω περισσοτερες πιθανοτητες; . Μενω δυτικη αττικη
Ναι έχεις αλλά θεωρώ ότι και να μην το κάνεις (δεν αξίζει μόνο γι'αυτό το λόγο) αν δηλώσεις να πας Σάμο συγκεντρώνεις αρκετές πιθανότητες.
Αυτο ισχυει και για αλλες "παρομοιες" περιοχες; Δηλαδη αν δηλωσεις Σαμοθρακη, θα σε στειλουν Σαμοθρακη;
-
- Στρατηγός
Serafim έγραψε:Καλησπερα. Μολις τελειωσα τις σπουδες μου αλλα εχω ακομα 2 χρονια κοντα αναβολη. Θα την διακοψω για να κανω την θητεια μου. Θελω να παω Σαμο επειδη εχω συγγενεις εκει. Αν μεταφερω τα χαρτια μου εκει (δημοτης, μονιμη κατοικια κτλπ) εχω περισσοτερες πιθανοτητες; Μενω δυτικη αττικη
Σαν μόνιμος κάτοικος θα πας σίγουρα Σάμο.
Alguien έγραψε:Αυτο ισχυει και για αλλες "παρομοιες" περιοχες; Δηλαδη αν δηλωσεις Σαμοθρακη, θα σε στειλουν Σαμοθρακη;
Στον Στρατό λίγα πράγματα "ισχύουν" με την πάγια έννοια του θέματος. Η Σαμοθράκη θεωρείται εξαιρετικά δυσμενής μετάθεση και οι περισσότεροι την αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι (όχι βέβαια ότι λέει και πολλά αυτό) οπότε εννοείται πως αν κάποιος την δηλώσει κιόλας βγάζει το ΓΕΣ από την δύσκολη θέση.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλημερα, Παρουσιαζομαι το νοεμβρη , ειμαι προστατης οικογενειας και η μανα μου πάσχει απο χρόνιο νόσημα. εκτος απο το 8μηνο που δικαιουμαι μπορω να παρω και κατ εξαίρεση μετάθεση κοντα στον τόπο μου;(Πάτρα) Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Για την κατ'εξαίρεση υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ, ψάξε για να το βρεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης