Πεζοναύτες: Εκπαίδευση - Ασκήσεις
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
Κιλά στους Πεζοναύτες δεν πρόκειται να πάρεις. Τουλάχιστον τους 2 πρώτους μήνες :P
Επίσης, μακάρι να υπάρχει η όρεξη για περαιτέρω καταπόνηση του σώματος, αλλά δε νομίζω. Πάντα εξαρτάται από τον καθένα βέβαια.
Επίσης, μακάρι να υπάρχει η όρεξη για περαιτέρω καταπόνηση του σώματος, αλλά δε νομίζω. Πάντα εξαρτάται από τον καθένα βέβαια.
νεοπας έγραψε:Τοσο παραλογο ειναι αυτο που ρωταω; Δε βγαινεις που δε βγαινεις κανεις ολη μερα σκοπια και υπηρεσιες πρεπει να σκουριασεις κιολας και να παχυνεις;
Όχι δεν είναι τόσο παράλογο αυτό που ρωτάς άλλωστε σε αυτό που είπα είχα και μια δόση σαρκασμού. Μέσα θα κάνεις αρκετή γυμναστική, λαπάς δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις. Υπάρχουν στρατόπεδο που μπορεί να βρείς όργανα γυμναστικής αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε αφήσουν να τα χρησιμοποιήσεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sasuke την Δευ Ιούλ 05, 2010 6:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Καλησπέρας σε όλους. Θέλω να πάω πεζοναύτες. Επειδή είμαι άσχετος θέλω να κάνω μια ερώτηση. Τι περιλαμβάνουν τα ΠΕΝ και ΚΕΝ σε τι διαφέρουν; Όποιος γνωρίζει θα βοηθούσε να απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ.
Τα ΠΕΝ πόσο διαρκούν φίλε μου; Και τι περιλαμβάνουν; Αν δεν σου είναι κόπος απάντησε μου. Γιατί αλλού που ρώτησα δεν πήρα απάντηση λες και είναι κρατικό μυστικό.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Αν ρίξεις μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες το έχουνε γράψει κάποια παιδιά
ΣΤΑ ΠΕΝ κανεις στιβο μαχης γυμναστικη κτλ σε γρηγοροτερο ρυθμο. Διαρκουν περιπου 3 βδομαδες μετα παιρνεις μπερε και ξεκινας ειδικοτητα που διαρκει αλλες 3 βδομαδες. Οσο για σενα φιλε που εισαι τηλεπικοινωνιων οχι δεν παιζει τοσο ρολο τι τελειωσες. Ειναι κανεις 311 575?
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Gener X φίλε μου είμαι 307 σειρά 09 Β ΕΣΣΟ. Όχι ΛΕΛΕ (ληξη ενος λανθασμένου ετους) αλλά ΛΕΣΕ (Ληξη ενός Σωστού Έτους) ! Αν τα πτυχία σας είτε απο ΤΕΕ είτε ΤΕΙ και Πνεπιστήμια είναι κάτι σχετικό με ηλεκτρονικά, υπολογιστές, πληροφορίες κλπ τότε είναι πολύ πιθανόν να πάρετε Ειδικότητα Διαβιβαστή η παραπλήσια. Σε αυτή την περίπτωση σας περιμένει αρκετό διάβασμα σε σχολείο στην έδρα της Ταξιαρχίας διάρκειας 3 εβδομάδων με συχνές εξετάσεις. Τα πέρασα πέρυσι το καλοκαίρι και ξέρω.
Το ΚΕΝ είναι αυτό που λένε η βασική εκπαίδευση που δήθεν την περνανε όλοι όπου και να παρουσιάζονται. Στους Πεζοναύτες θα καταλάβετε τί πάει να πει Βασική Εκπαίδευση. Ιδρώτας απο πάνω ως κάτω κάθε μέρα, στο βουνό το πρωί για εκπαίδευση και Τρίτη -Πεμπτη και το βράδυ. Και αρκετή πορεία για να μάθετε να κινείστε σε περίπολο εκστρατείας και πάνω στο βουνό. Τα έχω υπολογίσει, απο όταν γυρίσαμε τη δεύτερη εβδομάδα απο την ορκομωσία και ξεκίνησε το σχολείο μαχητή με εκπαίδευση ένοπλου στρατιώτη μέχρι και 4 εβδομάδες μετά που τελειώσαμε τη βασική εκπαίδευση είχαμε περπατήσει κάπου στα 240 χιλιόμετρα πορείας. Βγαίναμε βαμένοι με φούμο απο το στρατόπεδο με τα όπλα στα χέρια και ανεβαίναμε στο Βουνό πάνω που κάναμε την εκπαίδευση. Αχ αυτός ο Ξυριάς όσα χρόνια και να περάσουν μου φαίνεται δεν θα τον ξεχάσω... Πόνος και τρέξιμο.
Το ΚΕΝ είναι αυτό που λένε η βασική εκπαίδευση που δήθεν την περνανε όλοι όπου και να παρουσιάζονται. Στους Πεζοναύτες θα καταλάβετε τί πάει να πει Βασική Εκπαίδευση. Ιδρώτας απο πάνω ως κάτω κάθε μέρα, στο βουνό το πρωί για εκπαίδευση και Τρίτη -Πεμπτη και το βράδυ. Και αρκετή πορεία για να μάθετε να κινείστε σε περίπολο εκστρατείας και πάνω στο βουνό. Τα έχω υπολογίσει, απο όταν γυρίσαμε τη δεύτερη εβδομάδα απο την ορκομωσία και ξεκίνησε το σχολείο μαχητή με εκπαίδευση ένοπλου στρατιώτη μέχρι και 4 εβδομάδες μετά που τελειώσαμε τη βασική εκπαίδευση είχαμε περπατήσει κάπου στα 240 χιλιόμετρα πορείας. Βγαίναμε βαμένοι με φούμο απο το στρατόπεδο με τα όπλα στα χέρια και ανεβαίναμε στο Βουνό πάνω που κάναμε την εκπαίδευση. Αχ αυτός ο Ξυριάς όσα χρόνια και να περάσουν μου φαίνεται δεν θα τον ξεχάσω... Πόνος και τρέξιμο.
Χαχαχα εκει στο πεδιο βολης ε. Γαμησετα εκει επαθα καταγμα στο τριτο μεταταρσιο σε μια νυχτερινη πορεια βολη κ τωρα εχω αναρρωτικη
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Α ναι 575 θα παρουσιαστεις. Θα δεις εκει πως ειναι. Θα παρεις και μια γαρνιτουρα εκπαιδευσης.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Γαρνιτουρα?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Φιλε βλεπω ολα αυτα που λετε γενικα με τους πεζοναυτες και ολη την εκπαιδευση και το τρεξιμο και γουσταρω πολυ !(μπορει να ακουγετε χαζο απλα εχω ποροθει τοσο πολυ ! Καλη θητεια στην σειρα 312 και σε ολους οσους ειναι μεσα η προκειτε να μπουν μετα !
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Παιδια τις πρωτες μερες πριν την ορκομοσια τι κανουμε μονο παρελασεις ; Η και εκπαιδευση (γυμναστικη κτλ);
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ααα δηλαδη τις πρωτες μερες θα ειναι ποιο χαλαρα απο αποψη γυμναστικης! Και κατι ακομα μετα απο ποσες μερες ορκιζομαστε?
Καμια 10-14 μερες
Πεζοναυτες ειναι καλη μοναδα; Γιατι θελο τρελη εκπαιδευση... Και εξαλου ποτε δεν μουαρεσαν τα leopard αρματα... Ποτε. Ηθελα μια ζωη γεματη περιπετεια... Απλως γουσταρω δρασΗ. ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΛΕΝΕ; ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΜΟΝΑΔΑ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης