Μπορεί να μην είναι γενναίοι όπως το λέτε, μιας και η γενναιότητα είναι μόνο στον Ελληνα, αλλά αυτοί υπερέχουν αριθμητικά από όλους. Όσο για την τεχνολογία που δεν στηρίζονται πάνω της... Την τα τα κάνουν τα μπράτσα ή την γενναιότητα, ρίχνουν την πυρηνική βόμβα και τελειώνει η υπόθεση
Παιδια ξερει κανενας να μου πει ποιες ειναι οι ασκησεις και τα αθληματα που πρεπει να περασω για να παω αλεξιπτωτα; Εχω ακουσει για 30 καμψεις και 5 ελξεις σε μονοζυγο ισχυει; Και αν ναι υπαρχουν και αλλα που πρεπει να περασω; Κανενα μιλι τρεξιμο πχ;
30 κάμψεις σε 2 λεπτά 30 κοιλιακούς σε 2 λεπτά 6 έλξεις σε μονόζυγο συνεχόμενες 1 μίλι (... ,600χιλ) σε 7.20 λεπτά 100 μέτρα τρέξιμο σε 16 δευτερόλεπτα ρίψη σφαίρας...8 κιλά και με τα δυο χέρια με σύνολο 4μετρα μεταφορά 80κιλων (40+40 με τα χέρια) για 150μετρα
mauri mera έγραψε:30 κάμψεις σε 2 λεπτά 30 κοιλιακούς σε 2 λεπτά 6 έλξεις σε μονόζυγο συνεχόμενες 1 μίλι (... ,600χιλ) σε 7.20 λεπτά 100 μέτρα τρέξιμο σε 16 δευτερόλεπτα ρίψη σφαίρας...8 κιλά και με τα δυο χέρια με σύνολο 4μετρα μεταφορά 80κιλων (40+40 με τα χέρια) για 150μετρα
δεν είναι δύσκολα αν ξεκινήσεις ασκήσεις.
Ωραια ευχαριστω πολυ φιλε, οντως δεν ειναι δυσκολα, εχω αρχισει ηδη να κανω ασκησεις και παλι ευχαριστω
TOPOL-M έγραψε:Ειναι αλήθεια αυτό που λες. Οι γιάνκηδες καταδρομέις είναι φλώροι. Είχα ένα φίλο ΕΤΑ σειρά 91 και αυτός (με πατέρα ταξίαρχο) ο οποίος πήρε μέρος σε πολλές ασκήσεις με Νατοικούς αλεξιπτωτιστές. Οι αμερικανοί είναι φοβιτσιάρηδες και το ταβάνι τους τελείωνει εκεί που αρχίζει ο δικός μας πάτος. χαχαχαχα μα καλά έτσι πως νικήσουν τους ρώσους που είναι παλληκάρια και σκληροτράχηλοι;
Παντως να επιβεβαιωσω οτι οταν χρειαστηκε, στα πλαισια κοινης ασκησης, να αναριχηθουμε με "ελευθερη αναρηχηση" στο γνωστο Κανδηλι, οι Αμερικανοι αρνηθηκαν λεγοντας χαρακτηριστικα: Εμεις εκει αν χρειαστει παμε με τα ελικοπτερα!
Να ειστε ολοι καλα
"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Ρε παιδια η εκπεδευση τον αλεξιπτοτηστων ειναι πολλοι δησκολη; και κατι ακομα. Εμενα ο φιλος μου που ειναι στα λοκ οχι αλεξιπτοτηστεις λεει πως τα παιδια που κανουν την θητηα τους εκι δεν κανουν πτοσεις μονο τις ασκησεις στο εδαφος. Ξερει κανεις να με πει τι γηνετε τεληκα;
Violent έγραψε:Ρε παιδια η εκπεδευση τον αλεξιπτοτηστων ειναι πολλοι δησκολη; και κατι ακομα. Εμενα ο φιλος μου που ειναι στα λοκ οχι αλεξιπτοτηστεις λεει πως τα παιδια που κανουν την θητηα τους εκι δεν κανουν πτοσεις μονο τις ασκησεις στο εδαφος. Ξερει κανεις να με πει τι γηνετε τεληκα;
Ναι πες του ετσι ειναι. Πολυ καλα πληροφορημενος ειναι! ΟΟΟΟΟΟ ΘΕΕ μου τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...