Καλημέρα,
έχω πάρει 1η αναβολή ετήσια για ψυχιατρικούς λόγους.
Τώρα είναι να παρουσιαστώ πάλι. Το θέμα είναι ότι έχω σπάσει το χέρι μου.
Στόχος είναι να πάρω οριστική απαλλαγή. Τώρα να τους πάω χαρτί από ψυχιάτρο πάλι ;
Υπάρχει περίπτωση να με διώξουν μόλις με δουν με το σπασμένο χέρι και να με στείλουν να πάρω για παθολογικούς λόγους ;
Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να συμπληρώσω 2 χρόνια αναβολών για τον ίδιο λόγο υγείας.
Αν έχεις κάποιος παρόμοια εμπειρία, παρακαλώ να βοηθήσει.
Αναβολή για λόγους υγείας
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Re: Αναβολή για λόγους υγείας
Άλλο τι θες και άλλο τι προβλέπεται να γίνει.
Με σπασμένο χέρι εσύ το βρίσκεις λογικό να σου δώσουν αναβολή για ψυχολογικούς λόγους; Θα σου δώσουν αναβολή μέχρι να βγάλεις τον γύψο και το χέρι σου να είναι σε θέση να μπορεί να λειτουργεί.
Μετά θα μπορείς να ζητήσεις για ψυχολογικούς λόγους.
Με σπασμένο χέρι εσύ το βρίσκεις λογικό να σου δώσουν αναβολή για ψυχολογικούς λόγους; Θα σου δώσουν αναβολή μέχρι να βγάλεις τον γύψο και το χέρι σου να είναι σε θέση να μπορεί να λειτουργεί.
Μετά θα μπορείς να ζητήσεις για ψυχολογικούς λόγους.
Δεν είναι για τον ίδιο λόγο υγείας είναι αναβολή για ο λόγους υγείας 2 χρόνια συνολο.steveglifada έγραψε: Κυρ Ιαν 21, 2024 1:32 am Καλημέρα,
έχω πάρει 1η αναβολή ετήσια για ψυχιατρικούς λόγους.
Τώρα είναι να παρουσιαστώ πάλι. Το θέμα είναι ότι έχω σπάσει το χέρι μου.
Στόχος είναι να πάρω οριστική απαλλαγή. Τώρα να τους πάω χαρτί από ψυχιάτρο πάλι ;
Υπάρχει περίπτωση να με διώξουν μόλις με δουν με το σπασμένο χέρι και να με στείλουν να πάρω για παθολογικούς λόγους ;
Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να συμπληρώσω 2 χρόνια αναβολών για τον ίδιο λόγο υγείας.
Αν έχεις κάποιος παρόμοια εμπειρία, παρακαλώ να βοηθήσει.
Καλημέρα,
Σε λίγες μέρες ξανά παρουσιάζομαι μετά από 2 χρόνια αναβολής λόγου μεγάλου MBI είμαι 1,75 160kg υπάρχει περίπτωση να με κρατήσουν σαν Ι4 η να μου δώσουν το Ι5 και σε περίπτωση που με κρατήσουν μπορώ να ξανά πάρω αναβολή;
Σε λίγες μέρες ξανά παρουσιάζομαι μετά από 2 χρόνια αναβολής λόγου μεγάλου MBI είμαι 1,75 160kg υπάρχει περίπτωση να με κρατήσουν σαν Ι4 η να μου δώσουν το Ι5 και σε περίπτωση που με κρατήσουν μπορώ να ξανά πάρω αναβολή;
Καλησπέρα,
Με αναβολή η οποία λήγει 17 Ιουλίου, θα με καλέσουν για ΕΣΣΟ Ιουλίου ή Σεπτεμβρίου;
Παίρνω τηλέφωνα αλλά δεν τους βρίσκω.
Με αναβολή η οποία λήγει 17 Ιουλίου, θα με καλέσουν για ΕΣΣΟ Ιουλίου ή Σεπτεμβρίου;
Παίρνω τηλέφωνα αλλά δεν τους βρίσκω.
Καλησπέρα στην ομάδα,
Γνωριζει κανεις όταν λήγει η αναβολή στις 11 Σεπτεμβρίου, με ποια ΕΣΣΟ καταταγομαι ;
Είναι η πρώτη αναβολή για ψυχολογικούς λόγους.
Γνωριζει κανεις όταν λήγει η αναβολή στις 11 Σεπτεμβρίου, με ποια ΕΣΣΟ καταταγομαι ;
Είναι η πρώτη αναβολή για ψυχολογικούς λόγους.
Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα υγείας με καλοήθεις όγκους των μαλακών μορίων (αγγειολιπώματα). Έχω ήδη υποβληθεί σε χειρουργείο πριν από έξι μήνες, όμως η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Σημεία που είχαν χειρουργηθεί έχουν υποτροπιάσει, ενώ έχω και άλλα αγγειολιπώματα που δεν αφαιρέθηκαν και προκαλούν πόνο στη βάδιση και την ορθοστασία.
Γνωρίζει κάποιος αν σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δοθεί αναβολή από τη στρατιωτική θητεία; Και αν ναι, ποια δικαιολογητικά απαιτούνται για να το τεκμηριώσω;
Κάθε πληροφορία θα ήταν πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γνωρίζει κάποιος αν σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δοθεί αναβολή από τη στρατιωτική θητεία; Και αν ναι, ποια δικαιολογητικά απαιτούνται για να το τεκμηριώσω;
Σίγουρα δικαιούσαι αναβολή.Nicknick έγραψε: Παρ Φεβ 28, 2025 5:12 pm Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα υγείας με καλοήθεις όγκους των μαλακών μορίων (αγγειολιπώματα). Έχω ήδη υποβληθεί σε χειρουργείο πριν από έξι μήνες, όμως η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Σημεία που είχαν χειρουργηθεί έχουν υποτροπιάσει, ενώ έχω και άλλα αγγειολιπώματα που δεν αφαιρέθηκαν και προκαλούν πόνο στη βάδιση και την ορθοστασία.
Παραπάνω και χρήσιμες πληροφορίες θα βρεις στο παρακάτω λινκ.
https://frourarxeioathinon.army.gr/anavoli-stratefsis/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης