Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
Εγω ρε παιδες που ειμαι ελαχιστα λιγο ποιο κατω απο την 123 θεση στην Β; Λετε να κοπουν τοσα ατομα?
μην συγκρινεις τις προηγουμενες σειρες με αυτην... Τιποτα δεν ειναι ιδιο! Ολα γινοντουσαν γρηγορα αντιθετα με αυτην... Δεν γινετε να πας στην σχολη 10 δεκεμβριου για 10 μερες και να ξανα γυρισεις πισω επειδη η σχολη κλεινει για τις γιορτες... Μην λεμε ανακριβιες... Ετσι κι αλλιως μια βδομαδα εμεινε!PAOK85 έγραψε: Μέχρι 10 Δεκέμβρη θα είστε στις σχολές. Επίδομα; Ποιο επίδομα; Εκλογών που περάσανε ή Δώρο Χριστουγέννων που δεν δικαιούστε (πρέπει να δουλέψεις όλο το χρόνο στην εργασία σου για να πάρεις δώρο). Ρεαλιστικά παίδες όπως έγινε με όλες τις σειρές μετά τις εξετάσεις σε 2-3 μέρες είστε στη σχολή.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 81
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
φιλε μου σταθη αλλη μια φορα θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.sta8hsss έγραψε:μην συγκρινεις τις προηγουμενες σειρες με αυτην... Τιποτα δεν ειναι ιδιο! Ολα γινοντουσαν γρηγορα αντιθετα με αυτην... Δεν γινετε να πας στην σχολη 10 δεκεμβριου για 10 μερες και να ξανα γυρισεις πισω επειδη η σχολη κλεινει για τις γιορτες... Μην λεμε ανακριβιες... Ετσι κι αλλιως μια βδομαδα εμεινε!PAOK85 έγραψε: Μέχρι 10 Δεκέμβρη θα είστε στις σχολές. Επίδομα; Ποιο επίδομα; Εκλογών που περάσανε ή Δώρο Χριστουγέννων που δεν δικαιούστε (πρέπει να δουλέψεις όλο το χρόνο στην εργασία σου για να πάρεις δώρο). Ρεαλιστικά παίδες όπως έγινε με όλες τις σειρές μετά τις εξετάσεις σε 2-3 μέρες είστε στη σχολή.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Ό, τι πείτε... Εσείς γνωρίζετε καλύτερα! Μην εκπλαγείτε αν το πολύ σε 2 μήνες θα είστε έξω για Πρακτική και Φύγετε από τη σχολή Παρ 24 Σαβ.25 Κυρ.26 για Χριστούγεννα και 31,1,2 για Πρωτοχρονιά! Δυστυχώς... Ή ευτυχώς πάλι καλά να λέτε! Άλλα λένε άλλες πηγές...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
PAOK85 έγραψε:Ό, τι πείτε... Εσείς γνωρίζετε καλύτερα! Μην εκπλαγείτε αν το πολύ σε 2 μήνες θα είστε έξω για Πρακτική και Φύγετε από τη σχολή Παρ 24 Σαβ.25 Κυρ.26 για Χριστούγεννα και 31,1,2 για Πρωτοχρονιά! Δυστυχώς... Ή ευτυχώς πάλι καλά να λέτε! Άλλα λένε άλλες πηγές...
αρκετά με τις πηγές εδώ μέσα. Με τις πηγές θα έπρεπε τα παιδιά να ήτανε ήδη στα τμήματα εδώ και 5-6 μήνες

συμφωνω απολυτα με Greek...Greek_Army έγραψε:PAOK85 έγραψε: Ό, τι πείτε... Εσείς γνωρίζετε καλύτερα! Μην εκπλαγείτε αν το πολύ σε 2 μήνες θα είστε έξω για Πρακτική και Φύγετε από τη σχολή Παρ 24 Σαβ.25 Κυρ.26 για Χριστούγεννα και 31,1,2 για Πρωτοχρονιά! Δυστυχώς... Ή ευτυχώς πάλι καλά να λέτε! Άλλα λένε άλλες πηγές...
αρκετά με τις πηγές εδώ μέσα. Με τις πηγές θα έπρεπε τα παιδιά να ήτανε ήδη στα τμήματα εδώ και 5-6 μήνεςας έχουμε υπομονή και όλα θα έρθουνε στην ώρα τους.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Δεν μας νοιαζει τπτ Αρκη να μπουμε δεν πανα κανουμε και γιορτες στην αλασκα Οπου και νανε!
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 81
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος.
Ενω με πηραν τηλεφωνο απο το Α. Τ. Της περιοχης μου (υποδιευθυνση) και πηγα και υπεγραψα οπως προβλεπεται, με πηραν και απο την Διευθυνση του Νομου μου λεγοντας μου πως πρεπει να παω να υπογραψω και εκει αυριο κατι για το πτυχειο αγγλικων (απ'οτι καταλαβα). Τυχαια βεβαια, πριν λιγο μιλησα με εναν φιλο που του ειπαν το ιδιο σημερα κιολας! Δλδ, οτι η μεταφραση για τα πτυχεια αγγλικων του misigan δεν υσχυει απο δικηγορο και πρεπει να το πας στα κατα τοπους γραφεια του πανεπιστημιου! Εχει κανενας απο σας γνωμη η αποψη απο παρομοια περιπτωση; Γιατι αν δεν κανω λαθος, στην προκυρηξη ειναι μεσα στα πτυχεια που αναγραφονται και δεν εχει καποια ιδιαιτερη αναφορα για το συγκεκριμενο πτυχειο...
τεσπα, αυριο θα μου πουν και απο κοντα βεβαια, αλλα αν εχει καποιος κατι να πει πανψ σ'αυτο ας κανει ενα reply.
ευχαριστω εκ των προτερων.
Ενω με πηραν τηλεφωνο απο το Α. Τ. Της περιοχης μου (υποδιευθυνση) και πηγα και υπεγραψα οπως προβλεπεται, με πηραν και απο την Διευθυνση του Νομου μου λεγοντας μου πως πρεπει να παω να υπογραψω και εκει αυριο κατι για το πτυχειο αγγλικων (απ'οτι καταλαβα). Τυχαια βεβαια, πριν λιγο μιλησα με εναν φιλο που του ειπαν το ιδιο σημερα κιολας! Δλδ, οτι η μεταφραση για τα πτυχεια αγγλικων του misigan δεν υσχυει απο δικηγορο και πρεπει να το πας στα κατα τοπους γραφεια του πανεπιστημιου! Εχει κανενας απο σας γνωμη η αποψη απο παρομοια περιπτωση; Γιατι αν δεν κανω λαθος, στην προκυρηξη ειναι μεσα στα πτυχεια που αναγραφονται και δεν εχει καποια ιδιαιτερη αναφορα για το συγκεκριμενο πτυχειο...
τεσπα, αυριο θα μου πουν και απο κοντα βεβαια, αλλα αν εχει καποιος κατι να πει πανψ σ'αυτο ας κανει ενα reply.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 72
logalx έγραψε:Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος.
Με πήραν και μένα τηλέφωνο για το michigan, πρέπει να πας και να το θεωρήσεις στην ελληνοαμερικάνικη ένωση αν βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη. Όχι μετάφραση μόνο θεώρηση (10 ευρώ), μίλησα μαζί τους πρίν λίγο και μου είπαν ότι τους έχουν ενημερώσει από την Ε. Α. Και γνωρίζουν.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 97
Εχω την εντυπωση οτι δεν σε θελουν για αυτο αλλα για να υπογραψεις την Κοινοποιηση... Αλλα οπως και να εχει αν ηταν κατι τετοιο πιστευω θα στο ελεγαν πριν καν τελειωσει η προθεσμια για την καταβολη των δικαιολογητικων που δεν θυμαμαι καν ποτε ηταν... Και εκτος και απο αυτο στην προκυρηξη λεει ξεκαθαρα νομιζω οτι μπορεις να το κανεις σε δικηγορο... Εγω απο δικηγορο το εκανα και ολα καλα...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 97
Whiteyez έγραψε:Με πήραν και μένα τηλέφωνο για το michigan, πρέπει να πας και να το θεωρήσεις στην ελληνοαμερικάνικη ένωση αν βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη. Όχι μετάφραση μόνο θεώρηση (10 ευρώ), μίλησα μαζί τους πρίν λίγο και μου είπαν ότι τους έχουν ενημερώσει από την Ε. Α. Και γνωρίζουν.logalx έγραψε:Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος.
αααα βαρανε με το μισιγκαν κομπλεξ, σορρυ δεν το ηξερα αυτο...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 72
Bonito και εγώ σε δικηγόρο το έκανα και θεωρημένο από το δικηγορικό σύλλογο αλλά με τον άνθρωπο που μίλησα μου είπε ότι το αρχηγείο δεν το αναγνωρίζει έτσι και πρέπει να το πάω στην ελληνοαμερικάνικη ένωση. Ότι νάναι!
http://www.hau.gr/
http://www.hau.gr/
Ρε παιδες ειμαι 112 θεση επιλαχων στην α
ξερω οτι λογικα δεν εχω ελπιδες (γιατι ειμαι βλαξ και δεν ειχα βγαλει διπλωμα για μηχανη, το ειχα σιγουρο οτι περναω τρομαρα μου)
θελω να ρωτησω αν γνωριζετε απο παλιοτερες προκυρηξεις τι ποσοστο επιλαχοντων εμπαινε συνηθως
ξερω οτι λογικα δεν εχω ελπιδες (γιατι ειμαι βλαξ και δεν ειχα βγαλει διπλωμα για μηχανη, το ειχα σιγουρο οτι περναω τρομαρα μου)
θελω να ρωτησω αν γνωριζετε απο παλιοτερες προκυρηξεις τι ποσοστο επιλαχοντων εμπαινε συνηθως
Και επισης και γω που εχω το κεμπριτζ το ιδιο μου ειπαν. Αρα δεν ειναι λογω του μιτσιγκαν μονο το θεμα, οτι πτυχιο και να εχεις πας στην αντιστοιχη εκδοθουσα αρχη για θεωρηση ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες