Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από electrolisa »

Μην το λες με σιγουρια αυτο ηλια. Στη δι. Ας αποσο γνωριζω παιρνουν παλιοτερες σειρες. Δε νομιζω με το που βγεις απο τη σχολη 2 μηνες κ μετα την πρακτικη 2 μηνες να σε χωσουν δι. Ας με τη μια...
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nic007 »

Φυσικα και δεν μπαινουν αμεσως... !
θα προηγηθει σχολειο μοτοσυκετιστων... Για την ομαδα ΔΙΑΣ, ασχετα αν εχεις διπλωμα μοτοσυκλετας και εισαι αριστος οδηγος...

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

nic007 έγραψε:Φυσικα και δεν μπαινουν αμεσως... !
θα προηγηθει σχολειο μοτοσυκετιστων... Για την ομαδα ΔΙΑΣ, ασχετα αν εχεις διπλωμα μοτοσυκλετας και εισαι αριστος οδηγος...

ακριβως. Αριστος οδηγος... Δε θα το ελεγα... Αν ξερεις ισοροπια σε πηραν ασυζητητη! Εκει ειναι η θεση Των φετινων επιτυχοντων! ...
katia

Δημοσίευση από katia »

ΡΕ παιδια ελεος ποτε θα τα βγαλουν επιτελους... ; παρακολουθω τις συζητησεις σας κ βλεπω οτι υπαρχει τρομερο αγχος κ εγω σε μια τετοια κατασταση βρισκομαι γιαυτο παρακαλω αν ξερει καποιος οτιδιποτε πειτε το...please!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

katia έγραψε:ΡΕ παιδια ελεος ποτε θα τα βγαλουν επιτελους... ; Παρακολουθω τις συζητησεις σας κ βλεπω οτι υπαρχει τρομερο αγχος κ εγω σε μια τετοια κατασταση βρισκομαι γιαυτο παρακαλω αν ξερει καποιος οτιδιποτε πειτε το...please!
αμα ξεραμε να εισαι σιγουρη οτι θα ειχαμε πει ηδη... Αλλα αυτοι που τα βγαζουν... ΤΟΝ... Μην πω τι τον κανουν! Τεσπα υπομονη λιγο ακομα!
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Nikos_electro »

Πάντως, αν αργήσουν και μετά τη Δευτέρα, τότε μας βλέπω μετα εκλογών...

krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από krhtikos123 »

Nikos_electro έγραψε:Πάντως, αν αργήσουν και μετά τη Δευτέρα, τότε μας βλέπω μετα εκλογών...

Δεν νομίζω φίλε μου... Η πρόσληψη μπορεί να καθυστερήσει, η ανακοίνωση όμως των αποτελεσμάτων δεν επηρεάζεται!Εικόνα

Μια βάρδια η ζωή μου...
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από bonito »

Ε και γω ΔΕΝ πιστευω μετα τις εκλογες αποτελεσματα... Αν και ποτε δεν λεμε ποτε...
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Εγώ ελπίζω να ανακοινωθούν τα μόρια γρήγορα κ να καθυστερήσουν λίγο τα αθλήματα... (είμαι δεν είμαι μέσα-χρειάζεται η προπόνηση)

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Nikos_electro έγραψε: Εγώ ελπίζω να ανακοινωθούν τα μόρια γρήγορα κ να καθυστερήσουν λίγο τα αθλήματα... (είμαι δεν είμαι μέσα-χρειάζεται η προπόνηση)

αποτελεσματα θα εχουμε πιο πριν απο τις εκλογες! Τωρα για τα υπολοιπα δε ξερω... Αν και δε πιστευω να επηρεαζετε σε κατι η διαδικασια... Θα δουμε!
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

sta8hsss έγραψε:
Nikos_electro έγραψε: Εγώ ελπίζω να ανακοινωθούν τα μόρια γρήγορα κ να καθυστερήσουν λίγο τα αθλήματα... (είμαι δεν είμαι μέσα-χρειάζεται η προπόνηση)

αποτελεσματα θα εχουμε πιο πριν απο τις εκλογες! Τωρα για τα υπολοιπα δε ξερω... Αν και δε πιστευω να επηρεαζετε σε κατι η διαδικασια... Θα δουμε!
Μακάρι ρε φίλε άντε να δούμε...
KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Παιδες σαν να ειχε δικιο ο Ντουμας ουτε αυτη τη βδομαδα βγηκαν τα αποτελεσματα οποτε παμε για την αλλη. Οσο για τις βασεις μαλλον θα επιβεβαιωθει για τις υψηλες προβλεψεις του. Οποτε τον κλαιγαν. Εγω ομως αναριωτιεμαι τι λαθος μπορει να έγινε στην διαρκεια του ελεγχου των αιτησεων (αυτο ανεφερε ο Ντουμας σαν λογο καθυστερησης εκδοσης των αποτελεσματων) . Λετε να εχει να κανει με δικαιολογητικα και προσμετρησεις μοριων που δεν επρεπε να τα καταμετρησουν οποτε να εχουμε και αλλαγη των μοριων και συνεπως των βασεων;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

σταυρος Βκαχακης έγραψε:Ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα ειδικων φρουρων 2010;

κανείς δεν ξέρει. Υπομονή
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PETRAN »

Θελω να πω κατι αλλα δυσταζω. Θα το ξεφουρνισω ομως κ οτι γινει! Λοιπον σημερα το πρωι μου ειπε ενας κυριος αστυφυλακας κ γνωστος υψηλοβαθμου στελεχου της ελας πως σε αυτη την προκηρυξη θα παρουν 500 ατομα κ θα καλεσουν κ ακομη παραπανω ατομα Για της δοκιμασιες κ θα τους παρουν κ αυτους! Μπορει αυτο να γινει; Ξερω κ εγω. . με τρελανε αυτος το πρωι. Κ μου ειπε κ να μην το πω κ σε πολλους!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

PETRAN έγραψε:Θελω να πω κατι αλλα δυσταζω. Θα το ξεφουρνισω ομως κ οτι γινει! Λοιπον σημερα το πρωι μου ειπε ενας κυριος αστυφυλακας κ γνωστος υψηλοβαθμου στελεχου της ελας πως σε αυτη την προκηρυξη θα παρουν 500 ατομα κ θα καλεσουν κ ακομη παραπανω ατομα Για της δοκιμασιες κ θα τους παρουν κ αυτους! Μπορει αυτο να γινει; Ξερω κ εγω.. Με τρελανε αυτος το πρωι. Κ μου ειπε κ να μην το πω κ σε πολλους!

δεν γίνεται όχι
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες