Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Και εγω αυτο θελω να πιστευω! Κανενα νεο απο μεσα δεν υπαρχει ρε παιδια;greek εσυ τι αποψη εχεις σχετικα με οτι μπορει να σταματησουν τον θεσμο; Εχεις κανενα νεο; Η γνωμη μου παντως ειναι οτι απο το 2007 και μετα που περνει καθε χρονο σημαινει οτι ειναι πολυ πετυχημενος θεσμος και μαλλον θα συνεχισει. Αλλωστε ολοι Καταλαβαινουμε οτι οι ειδικοι με τη βαρυτητα που δινουν Στα κριτηρια που Τους περνουνε (πχ. Ειδικες δυναμεις κ Δοκιμοι) Αξιζουν να ειναι στο σωμα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Και εγω αυτο θελω να πιστευω! Κανενα νεο απο μεσα δεν υπαρχει ρε παιδια;greek εσυ τι αποψη εχεις σχετικα με οτι μπορει να σταματησουν τον θεσμο; Εχεις κανενα νεο; Η γνωμη μου παντως ειναι οτι απο το 2007 και μετα που περνει καθε χρονο σημαινει οτι ειναι πολυ πετυχημενος θεσμος και μαλλον θα συνεχισει. Αλλωστε ολοι Καταλαβαινουμε οτι οι ειδικοι με τη βαρυτητα που δινουν Στα κριτηρια που Τους περνουνε (πχ. Ειδικες δυναμεις κ Δοκιμοι) Αξιζουν να ειναι στο σωμα.

δεν θα σταματήσει ο θεσμός απλά παίζει να μην πάρει φέτος
Τropaioforos

Δημοσίευση από Τropaioforos »

Απο παντου ακουω Πως θα παγωσουν οι προσληψεις... Μεχρι το 2014! Μα ειναι δυνατον; Υπαρχει τετοια περιπτωση; Για το μονο που μπορω να πω σιγουρα ειναι για τους εποπ στο στρατο, διοτι ειναι ο αδερφος μου Κ αυτο Ακουγετε εντονα... Εποπ τελος! Αλλα για αστυνομια; Παει πολυ αυτο να μην παρουν! Αλλωστε αλλο τα σωματα ασφαλειας κι αλλο οι Ενοπλες δυναμεις! Τι να πω... Πειτε κατι κι εσεις ρε παιδες! Γτ εχει ερθει η πληρη απογοητευση...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τropaioforos έγραψε:Απο παντου ακουω Πως θα παγωσουν οι προσληψεις... Μεχρι το 2014! Μα ειναι δυνατον; Υπαρχει τετοια περιπτωση; Για το μονο που μπορω να πω σιγουρα ειναι για τους εποπ στο στρατο, διοτι ειναι ο αδερφος μου Κ αυτο Ακουγετε εντονα... Εποπ τελος! Αλλα για αστυνομια; Παει πολυ αυτο να μην παρουν! Αλλωστε αλλο τα σωματα ασφαλειας κι αλλο οι Ενοπλες δυναμεις! Τι να πω... Πειτε κατι κι εσεις ρε παιδες! Γτ εχει ερθει η πληρη απογοητευση...

ο θεσμός δεν θα σταματήσει. Απλά ίσως δεν πάρουνε φέτος φρουρούς
dok

Δημοσίευση από dok »

Greek Army τo "παίζει-ίσως να μη πάρουνε" που στο στηρίζεις;(απλώς ρωτάω)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

dok έγραψε:Greek Army τo "παίζει-ίσως να μη πάρουνε" που στο στηρίζεις;(απλώς ρωτάω)

στην οικονομική κατάσταση της χώρας.
Tropaioforos

Δημοσίευση από Tropaioforos »

greek army εχεις καποια αποψη για το ποσο ειναι δυνατο να γινει αυτο; Να μην παρουν καθολου φετος δλδ... Γτ θα φυγουνε κ πολλα ατομα απο αστυνομια! Δεν θα πρεπει καπως να καλυφθουν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Tropaioforos έγραψε:greek army εχεις καποια αποψη για το ποσο ειναι δυνατο να γινει αυτο; Να μην παρουν καθολου φετος δλδ... Γτ θα φυγουνε κ πολλα ατομα απο αστυνομια! Δεν θα πρεπει καπως να καλυφθουν;
Τα Σώματα Ασφαλείας στον περιορισμό των προσλήψεων διάβασε το άρθρο που ανέβασα και ίσως πάρεις μία εικόνα.

...
Tropaioforos

Οποτε greek army ας μην ελπιζουμε για τπτ...
dok

Δημοσίευση από dok »

Άρα μάλλον δεν θα πάρει για το 2011 :(

Καλά να μαστε και βλέπουμε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Υπομονή παιδιά είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για την προκήρυξη του 2011. Για μένα μετά τον απρίλιο θα έχουμε αν είναι τίποτα νεότερο
Tropaioforos

Εχεις δικιο greek army. Κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα ξημερωνει η καθε μερα του νεου ετους! Ολοι θελουμε να ξερουμε το τι επροκειτο να γινει! Κι αυτο δε γινετε επιτηδες... Η απελπισια κ το αγχος τα επιφερουν ολα αυτα, απο οτι ακουγετε! Σ΄ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου (αν κ γραφω 1 φορα) , εισαι εξυπηρετικοτατος! Κ αν κατανταμε κουραστικοι, μην μας παρεξηγεις...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Tropaioforos έγραψε:Εχεις δικιο greek army. Κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα ξημερωνει η καθε μερα του νεου ετους! Ολοι θελουμε να ξερουμε το τι επροκειτο να γινει! Κι αυτο δε γινετε επιτηδες... Η απελπισια κ το αγχος τα επιφερουν ολα αυτα, απο οτι ακουγετε! Σ΄ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου (αν κ γραφω 1 φορα) , εισαι εξυπηρετικοτατος! Κ αν κατανταμε κουραστικοι, μην μας παρεξηγεις...

Καλώς ήρθες στην παρεά μας τότε.Εικόνα
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Πιο ευκολο ειναι να προβλεψει κανεις τους αριθμους του joker παρα το τι προκειτε να ξημερωσει στην καημενη την Ελλαδιτσα μας. Αλλα λενε το πρωι αλλα το μεσημερι. Μην ξεχναμε πως λεφτα υπαρχουν.
Tropaioforos

Καλως σας βρηκα φιλε μου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες