ΑΕΝ - Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Μαρια έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ!:-)

Εμείς σε ευχαριστούμε Μαρία που εμπιστεύθηκες το φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
ZAFOS123
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ZAFOS123 »

καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να παρω και εγω την γνωμη σας... Ειμαι αποφοιτος επαλ α και εδωσα πανεληνιες φετος και εγραψα 1459 και ενδιαφερομαι περισσοτερο για μηχανικως στις αεν... Εχω ελπιδες να εισαχθω στην σχολη; Παντως απο οσα ακουω λενε οτι οι βασεις θα πεσουν... Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
ZAFOS123
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Παιδια θα μου απαντησει καποιος?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από D.Y.K »

ZAFOS123 έγραψε:καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να παρω και εγω την γνωμη σας... Ειμαι αποφοιτος επαλ α και εδωσα πανεληνιες φετος και εγραψα 1459 και ενδιαφερομαι περισσοτερο για μηχανικως στις αεν... Εχω ελπιδες να εισαχθω στην σχολη; Παντως απο οσα ακουω λενε οτι οι βασεις θα πεσουν... Ευχαριστω.

Είσαι μέσα με χαρακτηριστική άνεση. Μην ανησυχείς.

Άβαταρ μέλους
ZAFOS123
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Συμφωνα με τις περσυνες βασεις του ναυτικου για μηχανικους απο επαλ ηταν 1461 ειμαι δηλαδη 2 μορια κατω.. Εχω πολυ ανχος παντως.ευχαρισω για την απαντηση.. Και κατι αλλο πως κανεις θαλλασιο ταξηδη ρε παιδια για να παρεις μορια; Ευχαριστω

αλεξης

Δημοσίευση από αλεξης »

γεια σας παιδια! Θελω να ρωτησω... Εχω τελειωσει γενικο λυκειο με 15,5 περιπου, επας οαεδ με 17,5 περιπου, εχω αδεια εξασκησεως επαγγελματος ναυαγοσωστη απτο λιμενικο, δεν εχω αγγλικα ουτε υπολογιστες και ειμαι 25... Εχω ελπιδες να μπω στη σχολη αεν μεσω απολυτηριου; Ευχαριστω εκ των προτερων!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

αλεξης έγραψε:γεια σας παιδια! Θελω να ρωτησω... Εχω τελειωσει γενικο λυκειο με 15,5 περιπου, επας by eDeals"> οαεδΕικόνα με 17,5 περιπου, εχω αδεια εξασκησεως επαγγελματος ναυαγοσωστη απτο λιμενικο, δεν εχω αγγλικα ουτε υπολογιστες και ειμαι 25... Εχω ελπιδες να μπω στη σχολη αεν μεσω απολυτηριου; Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δυστυχώς όχι.

Καλύτερα να δώσεις Πανελλήνιες του χρόνου αν το θες τόσο πολύ.

Το όριο ηλικίας είναι τα 27. Προλαβαίνεις.

PLtoon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από PLtoon »

Ο αδερφός μ θέλει να μπεί αεν αλλα είναι 26 και έχει ανχωθεί με την ηλικεία.
ως δόκιμος θα αντιμετωπήσει κάποιο θέμα;
όταν τελειώσει θα είναι 31. Θα μπορεσει να βρει εταιρία να μπαρκάρει;

ας απαντήσει κάποιος π έχει περάσει απο τον χώρο και ξέρει
παίζει καθόλου ρόλο η ηλικεία;

φυσικά και ως δόκιμος δεν περιμένει κρουαζιέρα και ξέρει οτι μέσα στο πλοίο θέλει πολύ δουλειά.
αλλα σίγουρα αλλη αντιμετώπιση έχει ενας 19χρονος και άλλη ένας 27χρονος
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
7sins
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 7sins »

Καλημερα, και καλως σας βρηκα (σημερα εφτιαξα το λογαριασμο στο site) . Δυστηχως ειμαι ομογενης και την ελληνικη ιθαγένεια θα την αποκτησω του χρονου το σεπτεμβρη. Ειμαι 17 ετων και δινω του χρονου πανελληνιες αλλα επειδη στην προκυρηξη αναφερονται μονο σε ατομα με ελληνικη ιθαγενεια Θα χασω την χρονια ειτε γραψω πολυ καλα ειτε οχι... Εικόνα . Το ερωτημα μου ειναι τι να κανω για αυτο; Εννοω καμια συμβουλη Για αυτη την περιπτωση (Να δωσω μονο ενδοσχολικες για το απολυτηριο και την επομενη να δωσω πανελληνιες; Και αν ναι, πως θα γινει αυτο; ) Ειλικρινα απογοητευτικα πολυ μολις το εμαθα γιατι ειχα αρχισει και φροντ το καλοκαιρι. Ευχαριστω για το χρονο σας
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Δεν γίνεται να δώσεις μόνο ενδοσχολικές, δίνεις φέτος και αφού θεωρείς πως είσαι καλός μαθητής δίνεις του χρόνου με το 10%.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

PLtoon έγραψε:Ο αδερφός μ θέλει να μπεί αεν αλλα είναι 26 και έχει ανχωθεί με την ηλικεία.
ως δόκιμος θα αντιμετωπήσει κάποιο θέμα;
όταν τελειώσει θα είναι 31. Θα μπορεσει να βρει εταιρία να μπαρκάρει;

ας απαντήσει κάποιος π έχει περάσει απο τον χώρο και ξέρει
παίζει καθόλου ρόλο η ηλικεία;

φυσικά και ως δόκιμος δεν περιμένει κρουαζιέρα και ξέρει οτι μέσα στο πλοίο θέλει πολύ δουλειά.
αλλα σίγουρα αλλη αντιμετώπιση έχει ενας 19χρονος και άλλη ένας 27χρονος

Η αντιμετώπιση η ίδια θα είναι. Για τους προϊσταμένους μέσα στο πλοίο δεν είσαι 18, ή 24, ή 27. Είσαι Ο ΔΟΚΙΜΟΣ.

Για την πρόσληψη δεν παίζει κανένα ρόλο η ηληκία.

el_eng

Δημοσίευση από el_eng »

Παιδια γεια σας! Εδωσα με το 10% της σειρας του 2013 και ευτυχως καταφερα και περασα! Το θεμα που με απασχολει ομως ειναι το εξης. Θελω να περασω στην σχολη μηχανικων της Χιου. Σε περιπτωση που περασω Ασπροπυργο και ζητησω μεταγραφη για Χιο 1) θα μου την δωσουν συντομα; Και 2) θα δικαιουμαι εστια ή θα αναγκαστω να νοικιασω;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

el_eng έγραψε:Παιδια γεια σας! Εδωσα με το 10% της σειρας του 2013 και ευτυχως καταφερα και περασα! Το θεμα που με απασχολει ομως ειναι το εξης. Θελω να περασω στην σχολη μηχανικων της Χιου. Σε περιπτωση που περασω Ασπροπυργο και ζητησω μεταγραφη για Χιο 1) θα μου την δωσουν συντομα; Και 2) θα δικαιουμαι εστια ή θα αναγκαστω να νοικιασω;

Συγχαρητήρια αγόρι μου. Τα κατάφερες τελικά και μπράβο σου. Θυμάμαι ότι το "έψαχνες" το θέμα από πέρυσι ήδη. Εικόνα

Οι μεταγραφές βγαίνουν σχετικά σύντομα ναι, αν αναλογιστείς για παράδειγμα ότι οι πρωτοετείς πέρυσι ξεκίνησαν αν δεν κάνω λάθος 1η Οκτώβρη και η ανακοίνωση για τις μεταγραφές βγήκε στις 20 Οκτώβρη τότε υπολόγισε περίπου τόσο και φέτος. Δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι δραματικά.

Τώρα όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου εδώ είναι σχετικό η αλήθεια είναι διότι αν πχ οι περισσότεροι σπουδαστές που πάνε απευθείας Χίο έχουν ζητήσει εστία και τις έχουν καλύψει με αυτούς τότε θα αναγκαστείς να νοικιάσεις ναι. Έχει συμβεί γι'αυτό στο λέω. Αν πάλι υπάρχουν διαθέσιμες τότε ναι μπορείς να αιτηθείς να μείνεις εσώκλειστος και εσύ. Όλα είναι σχετικά λοιπόν.

el_eng

Δημοσίευση από el_eng »

D.Y.K έγραψε:Συγχαρητήρια αγόρι μου. Τα κατάφερες τελικά και μπράβο σου. Θυμάμαι ότι το "έψαχνες" το θέμα από πέρυσι ήδη.Εικόνα

Οι μεταγραφές βγαίνουν σχετικά σύντομα ναι, αν αναλογιστείς για παράδειγμα ότι οι πρωτοετείς πέρυσι ξεκίνησαν αν δεν κάνω λάθος 1η Οκτώβρη και η ανακοίνωση για τις μεταγραφές βγήκε στις 20 Οκτώβρη τότε υπολόγισε περίπου τόσο και φέτος. Δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι δραματικά.

Τώρα όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου εδώ είναι σχετικό η αλήθεια είναι διότι αν πχ οι περισσότεροι σπουδαστές που πάνε απευθείας Χίο έχουν ζητήσει εστία και τις έχουν καλύψει με αυτούς τότε θα αναγκαστείς να νοικιάσεις ναι. Έχει συμβεί γι'αυτό στο λέω. Αν πάλι υπάρχουν διαθέσιμες τότε ναι μπορείς να αιτηθείς να μείνεις εσώκλειστος και εσύ. Όλα είναι σχετικά λοιπόν.

Ευχαριστω πολυ!Εικόνα Εστω και τωρα τα καταφερα τελικα!Aπλα εχω περασει πρωτος απο την κατηγορια μου και εχω πρωτη επιλογη Ασπροπυργο... Αυτο σημαινει οτι εχω πολλες πιθανοτητες να περασω και στην πρωτη επιλογη μου. Βεβαια εβαλα πρωτο Ασπροπυργο με την λογικη οτι θα με στειλουν στην 2η-3η επιλογη. Οποτε θα πηγαινα ή Χιο ή Κρητη. Οποτε περιμενω τους πινακες με τους επιτυχοντες.

Άβαταρ μέλους
ZAFOS123
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση... ; για να μπεις σαν επιλαχων πρεπει να εχεις καινει τα χαρτια σου και με την δευτερη γενικη κατηγορια Η μπορεις να εισαι επιλαχω αν εχεις κανει μονο με την πρωτη γενικη κατηγορια;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες