Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Πρέπει να έχετε την καρτέλα ετοιμη από όλους τους γιατρούς συμπληρωμένη
Διαβαστε με προσοχη το email που σας εχουν στειλει και κανε αυτα που σας λεει κατα γράμμα
πχ εάν δεν έχετε περάσει κάποιον γιατρό και δεν έχετε συμπληρώσει την καρτέλα δεν ξέρω τι θα γινει
και κάνετε προπόνηση στο 1000αρι και στο αλμα εις μηκος
Τα άλλα είναι σχετικά εύκολα!
Διαβαστε με προσοχη το email που σας εχουν στειλει και κανε αυτα που σας λεει κατα γράμμα
πχ εάν δεν έχετε περάσει κάποιον γιατρό και δεν έχετε συμπληρώσει την καρτέλα δεν ξέρω τι θα γινει
και κάνετε προπόνηση στο 1000αρι και στο αλμα εις μηκος
Τα άλλα είναι σχετικά εύκολα!
-
Επισκέπτης
Όλοι θα μπείτε και δεν θα φτάσετε. Θα χρειαστεί να βγάλει και συμπληρωματική προκήρυξη. Εκτός αν βολευτεί με όσους μπουν τώρα . Καλή επιτυχία λεβέντες και σοβαρότητα-υπευθυνότητα.
-
Επισκέπτης
Εμείς που έχουμε περάσει ήδη πκε από περσυ πότε θα μας καλέσουν τι γίνετε πότε λέτε ξέρεις κάποιος από προηγούμενες φορές;;;
-
Επισκέπτης
Αυτό με την έξτρα προκήρυξη ακούγεται έντονα. Πως είστε τόσο σίγουροι ότι όλοι θα μπούμε και ότι θα μείνουν και κενές θέσεις για να βγει συμπληρωματική προκήρυξη;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Παιδιά όταν πάτε εκεί για εξετάσεις θα δουν μόνο της εξετάσεις που έχετε κάνει δεν σας ξανά κοιτά κανένας γιατρός μόνο σωματική εξέταση κάνουν και τίποτα άλλο. Εξέταση θα σας κάνουν μόνο άμα δουν κάτι στις εξετάσεις σας που τους φαίνεται περίεργο μόνο τότε θα σας ελέγξουν
-
User5000
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
- Επάγγελμα: Μηχανικός
Για άτομα που έχουν τατουάζ σε εμφανή σημείο μανίκι στο χέρι δηλαδή στην υγειονομική επιτροπή σε κόβουν κατευθείαν πως είναι τώρα τα πράγματα άλλαξαν καθόλου ή είναι αυστηρά ακόμα ;
-
Oretttt
Ρε μάγκες βγαίνει με τον μισθό και στο νοίκι ; Υπάρχουν έξτρα δουλειές για να ζήσεις; Ας απαντήσει κάποιος που έχει ιδέα ή έχει κάποιον φίλο του από παλιότερη προκήρυξη
-
Paradiso
Φίλε κ γω θέλω να μπω κ το σκέφτομαι. Από φίλους στο σώμα αλλά και από το ίντερνετ μαθαίνω ότι δεν βγαίνουν οικονομικά κ παραιτούνται δυστυχώς... Που ίσως σημαίνει πως στο μέλλον να βγάλουν κ άλλες προκηρύξεις επειδή αδειάζουν θέσεις
-
Επισκέπτης
Παιδιά προφανώς εάν είναι ότι θα παίρνεις πχ. 950-1000 βαριά τον μήνα , και έχεις ενοίκιο είναι σχεδόν ακατόρθωτο να βγάλεις τον μήνα. Εάν δεν έχεις ενοίκιο και οικογένεια κουτσά-στραβά τον βγάζεις τον μήνα…δυστυχώς η αστυνομία για το επάγγελμα και την επικινδυνότητα.. δεν πληρώνει καλά…τώρα δεν γνωρίζω εάν έχει αλλάξει η μισθοδοσία και έχει ανέβει ο μισθός το λέω και εγώ βάση το τι ακούγονται
-
KROSLDI
καλησπέρα μπορώ να πάω σε όλα σε ιδιώτες γιατρούς ? Γτ έχω μπερδευτεί
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Σίγουρα θα έχει αποχή τώρα δεν ξέρουμε πόσο γιατί δεν ξέρεις πόσοι θα παρουσιαστούν στις επιτροπές βάλε και αυτούς που θα κοπούν σε Ψυχολόγο γιατρούς και αθλητικά ειδικά σε αθλητικά θα έχει πολύ αποχή εμείς ξεκινήσαμε 150-160 άτομα τον Μαΐου και στα αθλήματα έμεινα 110 και τελειώσαμε μόνο 85 άτομα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες