Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
KFISLOPO
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Μόλις πήρα καρτέλα μπορώ να περάσω από ιδιώτες όλους τους ιατρούς?
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά από τα παιδιά του Ιανουαρίου έχουν μήνες 2 άτομα στο 20%
-
Επισκέπτης
Ναι τα παιδιά που πέρασαν πκε τον Ιανουάριο περσυ έχουν μείνει από το 20% 2 ή 3 άτομα ότι να νε αλλά νταξει τώρα πρέπει να μπούμε πρώτοι τον Φεβρουάριο..
-
Επισκέπτης
Παιδες σε περίπτωση που εξάντληθει όλος ο πίνακας και περισεψουν 100 - 200 θέσεις τι γίνεται;
Βγάζει καινούρια προκήρυξη; Και αν ναι θα πρέπει να περιμένουν οι υπόλοιποι αυτούς που θα πάρει;
Βγάζει καινούρια προκήρυξη; Και αν ναι θα πρέπει να περιμένουν οι υπόλοιποι αυτούς που θα πάρει;
-
Επισκέπτης
Πώς γίνεται να περισσέψουν 100 - 200 θέσεις; Τόση αποχή θα έχει;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
KFISLORH
Πρέπει να πάμε σε όλους τους ιατρούς ακόμα Κ σε ψυχολόγο που λέει η καρτέλα
-
Επισκέπτης
-
KFISLORH
Ναι ρε συ σειρά το λέω να μην γίνει κάνα λάθος Κ τρέχουμε μετά
-
User5000
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
- Επάγγελμα: Μηχανικός
Παιδιά και σε εμένα έδωσαν καρτέλα εγώ είμαι στη θέση 2480 αλλά το πρόγραμμα είναι από τη θέση 2411 μέχρι 2450 και μετά το επόμενο πρόγραμμα ξεκινάει από της 2500 και πάνω εγώ που είμαι στο 2480 πότε πρέπει να πάω με ποιο πρόγραμμα ή μήπως είμαι από την από έξω
-
Επισκέπτης
Κοίταξε λίγο καλύτερα κάπου θα υπάρχειUser5000 έγραψε: Σάβ Ιαν 10, 2026 11:43 am Παιδιά και σε εμένα έδωσαν καρτέλα εγώ είμαι στη θέση 2480 αλλά το πρόγραμμα είναι από τη θέση 2411 μέχρι 2450 και μετά το επόμενο πρόγραμμα ξεκινάει από της 2500 και πάνω εγώ που είμαι στο 2480 πότε πρέπει να πάω με ποιο πρόγραμμα ή μήπως είμαι από την από έξω
-
Bilitop
Καλημέρα σας, πιστεύετε ότι θα υπάρξει μεγάλη αποχή;
Εγώ είμαι στους 5 τελευταίους του πίνακα και θέλω να ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα να μπω. Καλή επιτυχία σε όλους
Εγώ είμαι στους 5 τελευταίους του πίνακα και θέλω να ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα να μπω. Καλή επιτυχία σε όλους
-
Επισκέπτης
Γνωριζει κανεις αν περναμε εκει απο οθφαλμιατρο εκει περα που θα παμε εμεις και αν εχει οριο?
-
Prl
Το στάδιο εκεί πέρα αν το πάρεις από την πρώτη γραμμή είναι ακριβώς 400 μέτρα ο γύρος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες