Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Μαλωμενος με την αληθεια μπορεις να θεωρηθεις και εσυ, που ειχες απαιτηση να υπογραψεις κατι αλλο και οχι ετησια συμβαση και κατηγορουσες συνδικαλιστες και κυβερνηση!Η προκηρυξη ειναι ξεκαθαρη για ετησια συμβαση! Αρα πρεπει να το πεις και στον εαυτο σου αυτο!
- ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Καλή επιτυχία σε όλους από έναν εκ των 400 του Έβρου. Ότι απορίες έχετε και μπορώ να σας τις λύσω πολύ ευχαρίστως να το κάνω.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Καλα λεει ο Guardian, κανε μας την χάρη αν είναι και μην υπογράψεις παλι, μπας και αδειάσει καμια θέση και καλέσουν κανεναν άνθρωπο που να μην γκρινιάζει ολη την ωρα ! Ηξερες απο την αρχή που πήγαινες και που εβαζες την τζίφρα σου! Όπως λέει το ρητό την υπογραφή και την... Να προσέχεις που την βάζεις!
ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους από έναν εκ των 400 του Έβρου. Ότι απορίες έχετε και μπορώ να σας τις λύσω πολύ ευχαρίστως να το κάνω.
Ξέρεις αν στις επόμενες προκ που θα βγάλει για ΣΦ αν θα αλλάξει κάτι με την εντοπιότητα; Και για ποιες περιοχές θα βγάλει;
Παιδιά το έχετε ρωτηση ένα εκατομμύριο φορές η εντοποιοτητα δεν αλλάζει πρέπει να το καταλάβαιτε διαβάστε το ΦΕΚ το λέει ξεκάθαρα δεν αλλάζει αυτό
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 15
Καλησπέρα παιδιά ! Με 1940 μόρια για Έβρο συνοριοφύλακες (δεν ειμαι απο ΈΒρο, αλλά απο Θράκη) έχω ελπίδες;
ξέρει κάποιος ποια ηταν η βάση στην τελευταία προκήρυξη ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 48
Σε όλους φαίνεται περίεργο.Αλλά δυστυχώς η εντοπιότητα πολύ δύσκολο έως απίθανο να αλλάξει
Xxxxx
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Καλησπέρα παιδιά ! Με 1940 μόρια για Έβρο συνοριοφύλακες (δεν ειμαι απο ΈΒρο, αλλά απο Θράκη) έχω ελπίδες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Guardian επειδη εισαι χαζουλης... Εγω δεν ειπα πουθενα οτι θα υπογραψω 3τια... Ατομα απο την ΠΟΣΥΦΥ το ειχαν πει! Αλλα καπου ηθελες να βγαλεις την ζηλια σου και την κακια σου...
Οσο για εσενα συνοριοφυλακας25 αμα δεν γουσταρεις να κοπεις εσυ... Εγω δεν προκειται!
Οσο για εσενα συνοριοφυλακας25 αμα δεν γουσταρεις να κοπεις εσυ... Εγω δεν προκειται!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
50 μηνύματα τα 49 κλαίγεσε οτι εισαι ορισμενου...Anemelossss έγραψε:Guardian επειδη εισαι χαζουλης... Εγω δεν ειπα πουθενα οτι θα υπογραψω 3τια... Ατομα απο την ΠΟΣΥΦΥ το ειχαν πει!Αλλα καπου ηθελες να βγαλεις την ζηλια σου και την κακια σου...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Σιγα μην σε ρωτησω τι θα γραψω κιολας ταραμα... Οταν βγαινουν και κανουν δηλωσεις οι συνδικαλιστες και γεμιζουν ελπιδες τον κοσμακι προφανως και θα κλαφτω οταν δεν γινεται πραξη κατι... Αντε κουρασες !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
και τι βγηκες να κλαφτεις Εδω σε μας; Να σου δώσουμε αγκαλίτσα εμεις να περασει; Εδω ουτε συνδικαλιστές ειμαστε ουτε τιποτα, εδω συζητάμε και ελπίζουμε σε μελλοντική προκηρυξη μπας και πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας, τωρα εσενα ποιος ειναι ο σκοπός σου εδω να μας λες ότι είσαι ολη την ωρα σφοχ και ότι δεν έχεις μέλλον, δεν το καταλαβαίνω, κράτα το για την πάρτη σου και απευθύνσου εκει που πρέπει να απευθυνθείς! Εδω οι περισσότεροι και ξέρουμε να διαβάζουμε και γνωρίζουμε σε τι πρόκειται να λάβουμε μέρος οταν με το καλό βγει προκηρυξη για τον τόπο του καθενός!Anemelossss έγραψε:Σιγα μην σε ρωτησω τι θα γραψω κιολας ταραμα... Οταν βγαινουν και κανουν δηλωσεις οι συνδικαλιστες και γεμιζουν ελπιδες τον κοσμακι προφανως και θα κλαφτω οταν δεν γινεται πραξη κατι... Αντε κουρασες !
Καλησπέρα... Το βαθμό απολυτηρίου ξέρεις αν τον στρογγυλοποιουν η τον αφήνουν έτσι όπως είναι ... Με πόσα μόρια πέρασες να ξέρω αν έχω καμία ελπίδα... Εγώ βγάζω 2880
ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους από έναν εκ των 400 του Έβρου. Ότι απορίες έχετε και μπορώ να σας τις λύσω πολύ ευχαρίστως να το κάνω.
Καλησπέρα το βαθμό απολυτηρίου τον στρογγυλοποιουν η τον αφήνουν όπως έχει... Με πόσα μόρια πέρασες... Εγώ έχω 2880 έχω ελπίδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες