Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Guardian1 »

Μαλωμενος με την αληθεια μπορεις να θεωρηθεις και εσυ, που ειχες απαιτηση να υπογραψεις κατι αλλο και οχι ετησια συμβαση και κατηγορουσες συνδικαλιστες και κυβερνηση!Η προκηρυξη ειναι ξεκαθαρη για ετησια συμβαση! Αρα πρεπει να το πεις και στον εαυτο σου αυτο!

Άβαταρ μέλους
ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ »

Καλή επιτυχία σε όλους από έναν εκ των 400 του Έβρου. Ότι απορίες έχετε και μπορώ να σας τις λύσω πολύ ευχαρίστως να το κάνω.
Συνοριοφυλακας25
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Συνοριοφυλακας25 »

Καλα λεει ο Guardian, κανε μας την χάρη αν είναι και μην υπογράψεις παλι, μπας και αδειάσει καμια θέση και καλέσουν κανεναν άνθρωπο που να μην γκρινιάζει ολη την ωρα ! Ηξερες απο την αρχή που πήγαινες και που εβαζες την τζίφρα σου! Όπως λέει το ρητό την υπογραφή και την... Να προσέχεις που την βάζεις!
Δεκανεας
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Δεκανεας »

ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους από έναν εκ των 400 του Έβρου. Ότι απορίες έχετε και μπορώ να σας τις λύσω πολύ ευχαρίστως να το κάνω.

Ξέρεις αν στις επόμενες προκ που θα βγάλει για ΣΦ αν θα αλλάξει κάτι με την εντοπιότητα; Και για ποιες περιοχές θα βγάλει;

Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Tony 99 »

Παιδιά το έχετε ρωτηση ένα εκατομμύριο φορές η εντοποιοτητα δεν αλλάζει πρέπει να το καταλάβαιτε διαβάστε το ΦΕΚ το λέει ξεκάθαρα δεν αλλάζει αυτό
EELEEENIIII
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από EELEEENIIII »

Καλησπέρα παιδιά ! Με 1940 μόρια για Έβρο συνοριοφύλακες (δεν ειμαι απο ΈΒρο, αλλά απο Θράκη) έχω ελπίδες;
ξέρει κάποιος ποια ηταν η βάση στην τελευταία προκήρυξη ;
nick the greek2
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από nick the greek2 »

Σε όλους φαίνεται περίεργο.Αλλά δυστυχώς η εντοπιότητα πολύ δύσκολο έως απίθανο να αλλάξει

Xxxxx
EELEEENIIII
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

https://www.facebook.com/groups/685292119407655 εγινε και σελιδα στ φβ για συνοριοφ 2022

EELEEENIIII
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Καλησπέρα παιδιά ! Με 1940 μόρια για Έβρο συνοριοφύλακες (δεν ειμαι απο ΈΒρο, αλλά απο Θράκη) έχω ελπίδες;
ξέρει κάποιος ποια ηταν η βάση στην τελευταία προκήρυξη ;
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Guardian επειδη εισαι χαζουλης... Εγω δεν ειπα πουθενα οτι θα υπογραψω 3τια... Ατομα απο την ΠΟΣΥΦΥ το ειχαν πει! Αλλα καπου ηθελες να βγαλεις την ζηλια σου και την κακια σου...

Οσο για εσενα συνοριοφυλακας25 αμα δεν γουσταρεις να κοπεις εσυ... Εγω δεν προκειται!

Συνοριοφυλακας25
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Anemelossss έγραψε:Guardian επειδη εισαι χαζουλης... Εγω δεν ειπα πουθενα οτι θα υπογραψω 3τια... Ατομα απο την ΠΟΣΥΦΥ το ειχαν πει!Αλλα καπου ηθελες να βγαλεις την ζηλια σου και την κακια σου...

Οσο για εσενα συνοριοφυλακας25 αμα δεν γουσταρεις να κοπεις εσυ... Εγω δεν προκειται!

50 μηνύματα τα 49 κλαίγεσε οτι εισαι ορισμενου...
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Σιγα μην σε ρωτησω τι θα γραψω κιολας ταραμα... Οταν βγαινουν και κανουν δηλωσεις οι συνδικαλιστες και γεμιζουν ελπιδες τον κοσμακι προφανως και θα κλαφτω οταν δεν γινεται πραξη κατι... Αντε κουρασες !

Συνοριοφυλακας25
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Anemelossss έγραψε:Σιγα μην σε ρωτησω τι θα γραψω κιολας ταραμα... Οταν βγαινουν και κανουν δηλωσεις οι συνδικαλιστες και γεμιζουν ελπιδες τον κοσμακι προφανως και θα κλαφτω οταν δεν γινεται πραξη κατι... Αντε κουρασες !

και τι βγηκες να κλαφτεις Εδω σε μας; Να σου δώσουμε αγκαλίτσα εμεις να περασει; Εδω ουτε συνδικαλιστές ειμαστε ουτε τιποτα, εδω συζητάμε και ελπίζουμε σε μελλοντική προκηρυξη μπας και πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας, τωρα εσενα ποιος ειναι ο σκοπός σου εδω να μας λες ότι είσαι ολη την ωρα σφοχ και ότι δεν έχεις μέλλον, δεν το καταλαβαίνω, κράτα το για την πάρτη σου και απευθύνσου εκει που πρέπει να απευθυνθείς! Εδω οι περισσότεροι και ξέρουμε να διαβάζουμε και γνωρίζουμε σε τι πρόκειται να λάβουμε μέρος οταν με το καλό βγει προκηρυξη για τον τόπο του καθενός!
Manos300
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Manos300 »

Καλησπέρα... Το βαθμό απολυτηρίου ξέρεις αν τον στρογγυλοποιουν η τον αφήνουν έτσι όπως είναι ... Με πόσα μόρια πέρασες να ξέρω αν έχω καμία ελπίδα... Εγώ βγάζω 2880
Manos300
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Manos300 »

ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους από έναν εκ των 400 του Έβρου. Ότι απορίες έχετε και μπορώ να σας τις λύσω πολύ ευχαρίστως να το κάνω.

Καλησπέρα το βαθμό απολυτηρίου τον στρογγυλοποιουν η τον αφήνουν όπως έχει... Με πόσα μόρια πέρασες... Εγώ έχω 2880 έχω ελπίδα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες