Gouleas94 έγραψε:Λοιπόν μαγκες μόλις έκλεισα το τηλ με άτομο μέσα από το αρχηγείο θα τρέξουν δυο προ σφ και ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ 800 και 1500 αντίστοιχα και θα γίνουν άμεσα με κάθε επιφυλάξει για να μην ξενερώσουμε. Αυτά από μένα
Πολυ καλα νεα
Gouleas94 έγραψε:Λοιπόν μαγκες μόλις έκλεισα το τηλ με άτομο μέσα από το αρχηγείο θα τρέξουν δυο προ σφ και ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ 800 και 1500 αντίστοιχα και θα γίνουν άμεσα με κάθε επιφυλάξει για να μην ξενερώσουμε. Αυτά από μένα
Girl έγραψε:Septima έγραψε:Guardian, αν είναι κάτι που αφορά το ύψος, πες το μου σε παρακαλώ! Έστω και σε προσωπικό μήνυμα! Αγχώνομαι πολύ για το ύψος!
Γιατί τι ύψος έχεις;
ναι φίλε ειδικοί φρουροί εσυ τι έμαθεςGuardian έγραψε:Γουλεα σου ειπαν για 1500 εφ; Κανονικους εφ σα του 19;
BilD έγραψε:Διαβάστε τις τελευταίες λέξεις του guardian!
οχι τπτ για τέτοια οτι θα ειναι ειδικοί φρουροίSeptima έγραψε:Είπαν τίποτα τα προσόντα; Ύψος, πτυχία κτλπ.
Septima έγραψε:Girl έγραψε:Septima έγραψε:Guardian, αν είναι κάτι που αφορά το ύψος, πες το μου σε παρακαλώ! Έστω και σε προσωπικό μήνυμα! Αγχώνομαι πολύ για το ύψος!
Γιατί τι ύψος έχεις;
1.65
Girl έγραψε:Septima έγραψε:Girl έγραψε:Septima έγραψε:Guardian, αν είναι κάτι που αφορά το ύψος, πες το μου σε παρακαλώ! Έστω και σε προσωπικό μήνυμα! Αγχώνομαι πολύ για το ύψος!
Γιατί τι ύψος έχεις;
1.65
Κοπέλα εισαι; Εγω ειμαι 1,78 απ αυτο δεν ανησυχώ.
Ειναι λίγο δύσκολο να πέσει στα 1.65
δηλαδή αυτοί για τά πανεπιστήμια θα είναι εφ και θά είναι πάνω κάτω 1500Gouleas94 έγραψε:Λοιπόν μαγκες μόλις έκλεισα το τηλ με άτομο μέσα από το αρχηγείο θα τρέξουν δυο προ σφ και ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ 800 και 1500 αντίστοιχα και θα γίνουν άμεσα με κάθε επιφυλάξει για να μην ξενερώσουμε. Αυτά από μένα
φιλε κάποιο θα πάνε πανεπιστιμια και οι άλλοι Δίας δέλτα Και όχι πανω κάτω μ είπαν ακριβως 1500 τώρα το πως θα γινει ο διαχωρισμός και τα ποια ατομα θα πάνε στα πάνε δν ξέρωXrounk έγραψε:δηλαδή αυτοί για τά πανεπιστήμια θα είναι εφ και θά είναι πάνω κάτω 1500Gouleas94 έγραψε:Λοιπόν μαγκες μόλις έκλεισα το τηλ με άτομο μέσα από το αρχηγείο θα τρέξουν δυο προ σφ και ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ 800 και 1500 αντίστοιχα και θα γίνουν άμεσα με κάθε επιφυλάξει για να μην ξενερώσουμε. Αυτά από μένα
Gouleas94 έγραψε:φιλε κάποιο θα πάνε πανεπιστιμια και οι άλλοι Δίας δέλτα Και όχι πανω κάτω μ είπαν ακριβως 1500 τώρα το πως θα γινει ο διαχωρισμός και τα ποια ατομα θα πάνε στα πάνε δν ξέρωXrounk έγραψε:δηλαδή αυτοί για τά πανεπιστήμια θα είναι εφ και θά είναι πάνω κάτω 1500Gouleas94 έγραψε:Λοιπόν μαγκες μόλις έκλεισα το τηλ με άτομο μέσα από το αρχηγείο θα τρέξουν δυο προ σφ και ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ 800 και 1500 αντίστοιχα και θα γίνουν άμεσα με κάθε επιφυλάξει για να μην ξενερώσουμε. Αυτά από μένα
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης