Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
John

Δημοσίευση από John »

Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση, σε περίπτωση επιτυχίας πότε ξεκινάει η εισαγωγή στην εκάστοτε σχολή λιμενικών και σημαιοφόρων;
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

shootmann έγραψε: Παιδιά για λιμενοφύλακες θα είναι μέσω ΑΣΕΠ η όχι; Τι ακούγεται; Δεν λέω για τους σημαιοφόρους..
Τι εννοείς;
Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Η προκήρυξη που θα βγεί για απόφοιτους από λύκειο θα είναι μέσω ΑΣΕΠ η όχι;
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

shootmann έγραψε: Η προκήρυξη που θα βγεί για απόφοιτους από λύκειο θα είναι μέσω ΑΣΕΠ η όχι;
Παρόμοια φάση με την προκυρηξη Ε. Φ.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλημέρα παιδιά, Εγώ είμαι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας. Μπαίνω αυτόματα στην κατηγορία για τις θέσεις πολυτέκνων ή στην γενική σειρά. Εχω το δικαίωμα επιλογής δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
shootmann

ανάρτηση πινάκων με το τι κατέχει ο καθένας δηλαδή. Ρωτάω γιατί όποιος ξέρει είχε βγάλει η ΕΥΠ μια προκήρυξη πριν μήνες η οποία ήταν εκτός ΑΣΕΠ σε ειδοποιούσαν οι ίδιοι και ήταν πολύ βυσματικο για να μην είναι έτσι και αυτό.
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

shootmann έγραψε: ανάρτηση πινάκων με το τι κατέχει ο καθένας δηλαδή. Ρωτάω γιατί όποιος ξέρει είχε βγάλει η ΕΥΠ μια προκήρυξη πριν μήνες η οποία ήταν εκτός ΑΣΕΠ σε ειδοποιούσαν οι ίδιοι και ήταν πολύ βυσματικο για να μην είναι έτσι και αυτό.
Κάπως έτσι και στο λιμενικό... αναφέρθηκαν και τα παιδιά... είναι τελευταία ευκαιρία να καβαντζώθουν κάποιοι. φαντασου εγώ που έχω γενική κατηγορία 1252 μπορεί και να μην μπω
Άβαταρ μέλους
shootmann

Λόγου βυσμάτων εννοείς φίλε μου;
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

shootmann έγραψε: Λόγου βυσμάτων εννοείς φίλε μου;
Ακριβώς... ας βγει κάποιος που ξερει 100% αν βγήκαν ποτε οι βαθμολογίες με τους επιτυχόντες.
Άβαταρ μέλους
shootmann

Φίλε έχεις δίκιο για αυτό κι εγώ έκανα το ερώτημα. Γιατί έχω ακούσει ότι είναι βυσματικο.
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

ΛΟΚ έγραψε:1261 και αρχίζω να φοβάμαι!

Χαχαχ καλα και εγω με τα 1219 τι να πω... που νομιζα λεει οτι ημουν καλα. Απλα αν εχω λεφτα μεχρι τοτε θα ανεβω αθηνα αλλιως σιγα μην φαω ενα χιλιαρικο στα ξενοδοχεια και τα καραβια.. παντως περα απο τα μορια, εχει αγωνισματα οποτε μην ξεχνιεστε να τα δειτε ειναι αμαρτια να κοπει καποιος εκει..

left29
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από left29 »

μηπως ξερει καποιος ποσα θα ειναι συνολικα τα ατομα; η προκυρηξη σπαει καο χωριζεται σε γενικη κατηγορια και κατηγορια ειδ δυναμεων. δλδ αν εχεις παει ε. δ και πας γενικη κατηγορια δεν λαμβανεις μορια οποτε μονοδρομος η κατηγορια ε. δ οπου θα ειναι περισσοτερα τα ατομα. επισης ξερει κανεις αν μετα τοποθετεισαι στην οεα και τι εκπαιδευση κανεις; αξιζει τον κοπο;
Personal

Δημοσίευση από Personal »

Γενική κατηγορία 40 - 60 θέσεις.Ειδικές Δυνάμεις 60 - 100

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

left29 έγραψε:μηπως ξερει καποιος ποσα θα ειναι συνολικα τα ατομα; η προκυρηξη σπαει καο χωριζεται σε γενικη κατηγορια και κατηγορια ειδ δυναμεων. δλδ αν εχεις παει ε. δ και πας γενικη κατηγορια δεν λαμβανεις μορια οποτε μονοδρομος η κατηγορια ε. δ οπου θα ειναι περισσοτερα τα ατομα. επισης ξερει κανεις αν μετα τοποθετεισαι στην οεα και τι εκπαιδευση κανεις; αξιζει τον κοπο;
Αν έχεις ειδικές δυνάμεις είσαι χαζός να πας γενική κατηγορία; Την παλεύεις; Και μεγαλύτερο ποσοστό ατόμων παίρνει και πιο λίγα άτομα έχεις να ανταγωνιστείς. Κοινή λογική ειναι.

Ζ'ΜΑΚ

Δημοσίευση από Ζ'ΜΑΚ »

Καλησπέρα σε όλους. Συγκεντρώνω 967 μόρια με σωστούς υπολογισμούς. Ανήκω σε κατηγορία τρίτεκνων και συνάμα ειδικών δυνάμεων. Άσχετα με ποια από τις δυο κατηγορίες θα συμμετάσχω στο διαγωνισμό, θα ήθελα μια καίρια απάντηση, σοβαρά και υπεύθυνα, από άτομα που γνωρίζουν καλύτερα, εαν με τα συγκεκριμένα μόρια, υπάρχει πιθανότητα επιτυχίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες