Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ωραια λοιπον! Βρηκαμε ωραιο θεμα για κουβεντα! Γιατι η βαση στην β θα παει πανω απο 2700 μορια; Θελω την αποψη σας. Περσυ ο τελευταιος επιλαχων ηταν καπου εκει στα 2710-2720. Για να ακουσω την γνωμη σας!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
biohaker
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από biohaker »

cyrus έγραψε:Εχω παρει το διπλωμα οδηγησης Γ κατηγορία αλλα ακομα δεν το εχω στα χερια μου, περιμενω να ερθει το διπλωμα. Με εχουν πει πως πρεπει να το παρουσιασω εως 10 Σεπτεμβριου 2011. Το εχω δηλώσει τωρα με ενα χαρτι που με εδωσαν απο την διευθυνση συγκοινωνιων αλλα αυτοι θελουν το διπλωμα. Αν δεν μου εχει ερθει μεχρι τοτε μπορω μετα να κανω ενσταση και να το συμπεριλαβω;

K gw sthn idia katastash briskomai,to perimenw,alla dn kserw akoma an 8a m er8ei ws tis 10 na to kata8esw.Gia enstash dn gnwrizw,elpizw na ma8oume kati.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Γιατι βγηκε 3 φορες δεν ξερω. Κ ενσταση να κανεις δεν κερδιζεις κατι. Το λεει η προκυρηξη ξεκαθαρα! Πας βεβαιωση κ εχεις περιθωριο 5 ημερες μετα την ληξη της προθεσμιας για την καταθεση των αιτησεων.05/09/2011 ληγουν + 5 ημερες.10/09/2011. Μετα απο τοτε τον πουλο αρμ σε νεα ελληνικα.
ΕΦ2011

Δημοσίευση από ΕΦ2011 »

Εγω λεω για α:
ο 960 περσι ειχε 2240.
βαλε 200 ατομα απο ΠΦ που κανονικα θα ηταν χαμηλα αλλα τωρα θα ειναι 500 μορια πανω. Αρα κοιταμε τον 760 που ειχε 2290.
βαλε κι αλλα 200 ατομα που αυξησαν τα μορια τους απο περσυ για να ειναι σιγουρα μεσα. Αρα κοιταμε τον 560 που εχει 2370.
ε, εκει θα ειναι η βαση πιστευω.
νικ

Δημοσίευση από νικ »

Μια ερωτηση. Διπλωμα αυτοκινητο=100, και διπλωμα φορτηγο γ=200. Αρα 300η και τα δυο διπλωματα που ανεφερα 200. Ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Xaros

Δημοσίευση από Xaros »

Θες να τρελλανης γρεεκ; Να αρχισει παλυ τα ποστ τις προκυρηξης;:P
μετρανε το μεγαλυτερο αρα 200 μορια :D
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Παιδιά να ρωτήσω κάτι και εγώ: Πιστεύετε ότι στην Β' κατηγορία θα είναι η βάση πάνω από 2850; Προσωπικά νομίζω θα αναίβει λίγο από πέρσυ,2800 - 2850 η βάση αλλά και πάλι δύσκολο
Electrolisa

Δημοσίευση από Electrolisa »

ΕΦ2011 έγραψε: Εγω λεω για α: ο 960 περσι ειχε 2240. βαλε 200 ατομα απο ΠΦ που κανονικα θα ηταν χαμηλα αλλα τωρα θα ειναι 500 μορια πανω. Αρα κοιταμε τον 760 που ειχε 2290. βαλε κι αλλα 200 ατομα που αυξησαν τα μορια τους απο περσυ για να ειναι σιγουρα μεσα. Αρα κοιταμε τον 560 που εχει 2370. ε, εκει θα ειναι η βαση πιστευω.
τι λες ρε φιλε; Κ εγω σ λεω οτι εχω 10 απολυτηριο κ προεδρικη φρουρα κ αμαξι. Μαζευω 1600 μορια; Π κολλαει αυτο π λες; Κ επισης π ξερεις οτι ολοι απο περσι ειχαν τη δυνατοτητα να ανεβασουν τα μορια τους; Πρωτα πρωτα κοιτα οσους ηταν του 82 π φετος δεν μπορουν να κανουν αιτηση. Δευτερον απλα δεν μπορεις με μια απλη προσθεση να υπολογισεις τη Βαση...
savvas

Δημοσίευση από savvas »

υπολογιστε οτι περσυ ηταν η μοναδικη προκυρυξη π βγηκε με 500εφ. Ενω φετος γινεται χαμος 2300+ χωρις τς εποχιακους π παρα πολυ ειχαν κανει τ χαρτια τς για εφ... Περσυ... Ολοι θα κανουν τ χαρτια και στα 3. Αλλα απο την στιγμη π αναζητουν επαγγελματικη αποκατασταση πρωτα παει λιμενικο (λουφα) μετα παει πυροσβεστικη (ταβλι) και τ πιο δυσκολο ειναι οι εφ οπου οπλοφορεις. Και καποιος π περασε λιμενικο πυροσβεστικη και τ κανει απο την ανεργια δεν θα διαλεξει το δυσκολο... Αρα θα υπαρχουν παρα πολυ επιλαχωντες... Και η βαση να με θυμηθειτε... Θα κυμανθει 2100-2300... ΥΠΟΛΟΓιστε πως τα μεγαλ απολυτιρια θα φυγουν λιμενικο και πυροσβεστικη.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μια καλη απαντηση δεν βλεπω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τι να απαντήσεις τώρα; Δηλαδή οι λιμενικοί δεν οπλοφορούνε; Είναι λούφα το λιμενικό; Ας πάει όποιος θέλει στην ιγουμενίτσα στην κέρκυρα και στα υπόλοιπα αυτά κλιμάκια και να τους ρωτήσει.

Οι πυροσβέστες παίζουνε τάβλι. Να μπει κανένας από το σωματείο να μας κάνει μήνυση από εδώ μέχρι την αμερική
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

αν ηταν λουφα δεν θα βαζανε ολοι βισμα να πηγαινανε. Ειτε λιμενικο ειτε πυροσβεστικη. Κατι σαν την αεροπορια στον στρατο. Σε σχεση με τους ειδικους φρουρους... Μεσα στην αθηνα... Ειδικα στην ομονοια με τν καθε τραμπουκο ς καθημερινη βαση. Οπα γιατι εχω αδικο; Πυροσβεστης με το ειπε... Ολη μερα παιζς ταβλι μ λεει... Εδω στην περιφερια... Εχω μαθει να λεω την αληθεια οσο πικρη και να ειναι.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Διακοπες σε νησακια. Χαβαη 5-0 κ ετσι! Παω να κανω κ εκει τα χαρτια μου... Ζητανε ατομα για να φουσκωνουν μπρατσακια με το στομα! Ευκαιρια καριερας.greek παμε; Το λιμενικο δεν ειναι κολεγιο. Πατρα καθε ημερα πανικος γινεται. Εκει δεν θελεις οπλο, θελεις τανκς.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σαββας έγραψε:αν ηταν λουφα δεν θα βαζανε ολοι βισμα να πηγαινανε. Ειτε λιμενικο ειτε πυροσβεστικη. Κατι σαν την αεροπορια στον στρατο. Σε σχεση με τους ειδικους φρουρους... Μεσα στην αθηνα... Ειδικα στην ομονοια με τν καθε τραμπουκο ς καθημερινη βαση. Οπα γιατι εχω αδικο; Πυροσβεστης με το ειπε... Ολη μερα παιζς ταβλι μ λεει... Εδω στην περιφερια... Εχω μαθει να λεω την αληθεια οσο πικρη και να ειναι.

Πραγματικά δεν το έχεις. Ψάξε πόσοι πυροσβέστες έχουνε χάσει την ζωή τους πάνω στο καθήκον και μετά έλα και πες μου ότι είναι βύσματα και λουφαδόροι.

Εδώ τελειώνει γιατί είμαστε και εκτός θέματος
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Η πυροσβεστικη εχει τις μεγαλυτερες απωλειες κ δευτερον το ταβλι εχει απαγορευτεί σε ολους τους σταθμους... Νομος!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες