nick the greek2 έγραψε:Βρε Κυριάκο μας δουλεύεις;Πως θα μπούμε χωρίς εντοπιότητα;
Επειδή έτυχε στα νησιά κ δεν πήγαινε κανένας κ μπήκες εσύ.
Τώρα στον Έβρο πιο πιθανόν είναι να κερδίσω το τζόκερ παρά να με πάρουν συνοριοφύλακα.
Μη μας δουλεύεις.
Ξέρεις ότι χωρίς εντοπιότητα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιος συνοριοφύλακας.
Μην κάνεις βρε μεγάλε εσύ αν δεν το πιστεύεις. Ο άνθρωπος παραπάνω τα βιώματα του σου είπε και τι έγινε σε αυτόν. Και εγώ χωρίς εντοπιότητα μπήκα, και όχι σε νησί, αλλού.
panos944 μπηκες Αττικη επειδη ησουν Αθηναιος ομως, απλα δεν ησουν απο Ανατολικο ή Νοτιο τομεα που επαιρναν 500 μορια εντοπιοτητας!Εδω τωρα ειναι αλλο πραγμα, προηγουνται οι αυτοι απο κει πανω, και αμα δε συμπληρωθουν οι θεσεις θα μπουν απο αλλη περιφερεια!
BorderRanger έγραψε:panos944 μπηκες Αττικη επειδη ησουν Αθηναιος ομως, απλα δεν ησουν απο Ανατολικο ή Νοτιο τομεα που επαιρναν 500 μορια εντοπιοτητας!Εδω τωρα ειναι αλλο πραγμα, προηγουνται οι αυτοι απο κει πανω, και αμα δε συμπληρωθουν οι θεσεις θα μπουν απο αλλη περιφερεια!
Πάνο να σε ρωτήσω φίλε, καταρχάς είσαι Αμυγδαλέζα ή Πέτρου Ράλλη; Και δεύτερον από όλους όσους μπήκατε στην αρχή υπάρχουν άτομα τα οποία φύγανε γενικά ή δεν ανανέωσαν τις επόμενες χρονιές; Δηλαδή έχετε μειωθεί ή είστε οι ίδιοι πάνω κάτω που ήσασταν στην αρχή όταν μπήκατε?
Green-Dragon99 έγραψε:Πάνο να σε ρωτήσω φίλε, καταρχάς είσαι Αμυγδαλέζα ή Πέτρου Ράλλη; Και δεύτερον από όλους όσους μπήκατε στην αρχή υπάρχουν άτομα τα οποία φύγανε γενικά ή δεν ανανέωσαν τις επόμενες χρονιές; Δηλαδή έχετε μειωθεί ή είστε οι ίδιοι πάνω κάτω που ήσασταν στην αρχή όταν μπήκατε;
Λίγοι δεν ανανέωσαν παιδιά πέρυσι από όλους τους ΣΦ. Περίπου 10 άτομα αν θυμάμαι καλά. Και φέτος τόσοι περίπου υπολογίζεται να μην ανανεώσουν.
Ααα μάλιστα για Αθήνα μιλάμε πάντα έτσι; Ξέρουμε τους λόγους που ανανέωσαν; Δηλαδή έφυγαν ξέρω εγώ γιατί δεν άντεχαν τη δουλειά τους προέκυψε κάτι καλύτερο ή γενικά για προσωπικούς λόγους.
Green-Dragon99 έγραψε:Ααα μάλιστα για Αθήνα μιλάμε πάντα έτσι; Ξέρουμε τους λόγους που ανανέωσαν; Δηλαδή έφυγαν ξέρω εγώ γιατί δεν άντεχαν τη δουλειά τους προέκυψε κάτι καλύτερο ή γενικά για προσωπικούς λόγους.
Όχι μόνο για Αθήνα. Για όλους τους ΣΦ μιλάμε εκτός του Έβρου. Και από νησιά και από παντού...