Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Η ομιλία θα γίνει αύριο τελικά ή 12 του μήνα γιατί τα σιτε γράφουν τα μισά στις 5 και τα μισα στις 12;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 29
Λεται να υπαρξη ανακοινωση για προσληψεις ΕΦ στην ΔΕΘ; Πιο πιθανο να κανει ανακοινωσεις για ΕΠΟΠ αλλα μακαρι να δεσμευτει και για ΕΦ.
Που είναι τα παιδιά που έδιναν πληροφορίες από γραφείο πολιτικων;
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Glock τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαστε!! Οι πληροφοριες θα ερθουν οταν πλησιαζει η ομιλια της Δεθ!
Εσυ παντως απο θεμα πληροφοριων δε μαθανεις τπτ αν και αστυνομικος,στην απεξω σε εχουν..πιο πολυ μιλαμε εμεις με το Ντουμα παρα εσυ!
Εσυ παντως απο θεμα πληροφοριων δε μαθανεις τπτ αν και αστυνομικος,στην απεξω σε εχουν..πιο πολυ μιλαμε εμεις με το Ντουμα παρα εσυ!
Οκ φιλε μου μετα την δεθ, θα μιλησουμε παλι
Δε λεω οτι θα ανακοινωσει κατι στη Δεθ..μονο για εποπ θα πει! Μεσα στο Σεπτεμβριο θα γινει η συζητηση για νεο διαγωνισμο και αν τελικα θα εγκριθει απο το Οικονομικων!
Φίλε μου εισαι πολυ σωστος σωστος στο θεμα των εποπ και θα ειναι μια τεραστια ευκαιρια για τα ανεργα παιδια.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Χαχαχα σας γλενταει ο glock κανονικα...
Ο γκλοκ και μονο που μπαινει και γραφει και ειρωνευεται εχει ηδη προβλημα μυθικου κομπλεξ! Γκλοκ μη κλαις θα γινουμε συναδελφοι θες δε θες!
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Αμα ειναι να ερθουν προωρες εκλογες απ' ολα θα υποσχεθει οσο αφορα τις προσληψεις
You couldn't beat me even if you wanted to.
Ποιες πρόωρες εκλογές ρε παιδιά; Με 17 μονάδες μπροστά, με σταθερή κυβέρνηση και με αποτέλεσματικοτητα σε όλα τα θέματα... Γιατί να το κάνει; Ρε μεγάλε γιατί να μην θέλω να γίνουμε συνάδελφοι; Ίσα ίσα θα βγαίνουν κ μεταθέσεις για την επαρχία και θα γίνεται καλύτερος έλεγχος στο έγκλημα... Το ψωμί μου θα φας;
https://www.eidikoifrouroi.gr/index.php
Κλείνοντας την ατζέντα των θεμάτων μας τονίσαμε πως είναι επιβεβλημένη η πρόσληψη νέας σειράς Ειδικών Φρουρών Ώστε να καλυφθούν τα τεράστια φαινόμενα λειψανδρίας που αντιμετωπίζει το Σώμα στις μάχιμες υπηρεσίες.
Κλείνοντας την ατζέντα των θεμάτων μας τονίσαμε πως είναι επιβεβλημένη η πρόσληψη νέας σειράς Ειδικών Φρουρών Ώστε να καλυφθούν τα τεράστια φαινόμενα λειψανδρίας που αντιμετωπίζει το Σώμα στις μάχιμες υπηρεσίες.
Παπαχιτο θα παρει φετος λες ή παει για το 21;
Δε ξέρω κατά πόσο αυτό επηρεάζει τα πράγματα αλλά τουλάχιστον γίνεται μια προσπάθεια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 5 επισκέπτες