Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
serresgiorgos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από serresgiorgos »

Πολίτης έγραψε:serresserresg αδερφε ακόμα και αν καλυφθουν οι θεσεις από Α επικουρια εσυ δεν μπαίνεις γιατί έχεις δηλώσει πλαστά προσόντα

τι ακριβως πλαστο δηλωσα; Χαχα

με το ενα ποδι μεσα ειμαι εγω φιλε μολις βγουν τα αποτελεσματα γραφω και τα στοιχεια μου αν θες

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

serresgiorgos έγραψε:
Πολίτης έγραψε:serresserresg αδερφε ακόμα και αν καλυφθουν οι θεσεις από Α επικουρια εσυ δεν μπαίνεις γιατί έχεις δηλώσει πλαστά προσόντα

τι ακριβως πλαστο δηλωσα; Χαχα

με το ενα ποδι μεσα ειμαι εγω φιλε μολις βγουν τα αποτελεσματα γραφω και τα στοιχεια μου αν θες

Δήλωσες ρε άνθρωπε κύριο προσόν ενώ δεν έχεις το απαραίτητο πτυχίο, δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις; Δηλαδή θα σου μετρήσουν το απολυτήριο λυκείου για ΙΕΚ; Τι πίνετε εκεί στις Σέρρες; Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Second lieutenant
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Second lieutenant »

Serresgiorgos φίλε Γιώργο με το σκεπτικό το δικό σου ας υποθέσουμε ότι Από εδώ και πέρα μπορούμε να δηλώνουμε σε όλες τις προκηρύξεις χωρίς να έχουμε το κύριο προσόν δεν γίνετε πχ σε μια προκήρυξη σαν αυτήν να δηλώσεις σαν κύριο προσόν το ιεκ να μην το έχεις και να μπεις γιατί δεν κάνεις με αυτό το σκεπτικό τα χαρτιά σου για καμία προκηρύξει του υπουργείου οικονομικών και ας μην έχεις τα προσόντα που ζητάει αν ήταν έτσι θα δήλωναν όλοι

Άβαταρ μέλους
serresgiorgos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δεν υπάρχει προκήρυξη ΑΣΕΠ που να έχουν πάρει από β επικουρία. Ούτε σε αυτή θα πάρουν από β επικουρικό
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

serresgiorgos έγραψε:Δεν υπάρχει προκήρυξη ΑΣΕΠ που να έχουν πάρει από β επικουρία. Ούτε σε αυτή θα πάρουν από β επικουρικό

Καταλαβαίνεις τι σου λέμε ή πέρα βρέχει; Το ο, τι δεν θα περάσουν άτομα από την Β επικουρία δεν σημαίνει πως θα περάσεις εσύ που δήλωσες Κύριο προσόν χωρίς να έχεις πάρει το πτυχίο από το ΙΕΚ.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Και ποιος σου είπε ρε φίλε ότι δεν εχει πάρει β επικουρίκο σε προκήρυξη; Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα και λογικό μου φαίνεται γιατί Δήλωσες Κυριο πίνακα χωρίς να έχεις... Μάθε πρώτα να διαβάζεις ακριβώς τι ζηταει Το ΦΕΚ και μετά έλα να μας πεις αν θα είσαι με το ένα πόδι μέσα.. Μάλλον με τα 2 πόδια εξω είσαι στους άκυρους serresgiorgos
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

serresgiorgos έγραψε: Δεν υπάρχει προκήρυξη ΑΣΕΠ που να έχουν πάρει από β επικουρία. Ούτε σε αυτή θα πάρουν από β επικουρικό
Δεν ειναι λογικη αυτη. Αν δεν καλυφθουν οι θεσεις με κυριο προσον και α' επικ, δεν θα παρουν απο β´ επικ; το τι γινεται στις αλλες προκηρυξεις , δεν σημαινει οτι θα γινει και σε αυτη. Δηλαδη εγω που εκανα αιτηση β´ επικ επειδη εχω μονο απολυτηριο λυκειου, ειμαι χαζος που δεν εκανα στην κατηγορια με κυριο προσον ε; Και εσυ που εισαι σαν κ μενα με απολυτηριο λυκειου , εισαι ο εξυπνος που εκανε στην κατηγορια με κυριο προσον. αυτο μας λες με λιγα λογια Κοψτε τα ναρκωτικα, δεν κανουν καλο!
alex
γιατρός

Δημοσίευση από γιατρός »

Αυτό θα έλεγα και εγώ. Θα κοβότανε ούτως ή άλλως στα ψυχοτεχνικά.
@Γιώργος

Δημοσίευση από @Γιώργος »

Μας κάνει πλάκα ο serresgiorgos.

djtzou
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από djtzou »

Παιδες μην μαλωνετε... Οποιος εχει καποια πληροφορια να την πει. Ολοι για τον ιδιο σκοπο καναμε χαρτια
Άβαταρ μέλους
Second lieutenant
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Second lieutenant »

Serresgiorgos Ακόμα και ανα δεν πάρουν από β επικουρία έχεις δηλώσει ψευδή στοιχεία αδερφέ αφού δεν είσαι απόφοιτος ιεκ πως θα μπεις αν αύριο βγάλουν προκήρυξη για το υπουργείο οικονομικών και ζητήσουν άτομα ΠΕ λογιστές α επικουρία και β επικουρία ζητήσουν από ΤΕ και δηλώσεις εσύ χωρίς να είσαι ούτε κανένα από τα δυο πιστεύεις θα σε πάρουν

;Καταλαβε Το έχεις δηλώσει ψεύτικα στοιχεία σε κατηγορία που δεν ανήκεις

Goldol

Δημοσίευση από Goldol »

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει μια ερώτηση; Για όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή με απολυτήριο Λυκείου ξέρω ότι δεν μετράει 2ος τίτλος σπουδών αν έχουν. Με την εμπειρία όμως τι γίνεται; Αν κάποιος πάει με β επικ και έχει εμπειρία ως σεκιουριτι μετράει η όχι; Αν έχει εμπειρία σε άλλο αντικείμενο άκυρο αυτή μετράει?

Ευχαριστώ

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Goldol ,

Θα δείξει αν μετράει ή όχι.

Οι περισσότεροι θεωρούμε ότι εφόσον το Security (είναι επιπέδου 1 και όχι 5) και εσύ έχεις μόνο Απολυτήριο και όχι κάτι σχετικό με το επάγγελμα (Π. χ ΙΕΚ Στέλεχος Υποδομών και Προσώπων Ασφαλείας ή αντίστοιχο με την ασφάλεια) δεν προσμετράται.

Υ. Γ από άποψη λογικής τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν , εφόσον γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών (φάκελοι).

Να μην επικρατεί άγχος, η Β' επικουρία θα προσληφθεί.

Καλή επιτυχία σε όλους μας!

Άβαταρ μέλους
serresgiorgos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δεν τα έκανα εγώ τα χαρτιά γραφείο μου τα έκανε όπως και σε άλλους 100αδες 401 κωδικό μ έβαλαν τ λέει μέσα οποιοσδήποτε άλλος απολυτηρίος τίτλος αν διαβάσετε καλά ποιο κατω.Ο άλλος λέει θα κοπω ψυχοτεχνικα χωρίς να με ξερει ελεος τόση κακια

ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Παιδιά επειδή πολλά ακούστηκαν τ θέμα είναι αν ξέρει κάποιος Ν μας πει πόσοι είναι από ιεκ στέλεχοι κ αρχαίο φυλακές μαζί μέχρι 32 όλα τ άλλα είναι περιττα..
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες