Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Βγήκαν και του ναυτικού!
Ναι του ναυτικού όλα πράσινα σαν τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ αλλά του στρατού ρε παιδιά γιατί δείχνει μόνο τν κωδικό αίτησης; Μήπως γνωρίζει κάποιοΠαιδί;
Σας τα έλεγα ότι θα βγουν σήμερα! Καλη επιτυχία σε όλους
Εγώ ξέρω ότι παίζουν με τον πόνο μας και την υπομονή μας. Ποιος ο λόγος που δεν έβγαλαν τον πίνακα με τους επιτυχόντες κ επιλαχόντες ; Όλα στραβά πάνε με αυτήν την προκήρυξη πραγματικά.7 μήνες λες και είναι το Κυπριακό. Ξανά μανά πάλι από την αρχή με τα τωρινά δεδομένα ενστάσεις κ προσφυγές, ε τότε καλό Σεπτέμβρη τα αθλήματα παιδιά. Θα μου πειτε «τι ήθελες να τρέχεις μες στη ζέστη; ». Οχι, απλώς το νταντεύουν πολύ, πάρα πολύ, αμφιβάλλω εάν ποτέ στα χρονικά, υπήρξε τόση μεγάλη αναμονή για τις θέσεις. Εγώ προσωπικά, δεν ξανά ασχολούμαι κουράστηκα να είμαι μέσα στο άγχος και στο περίμενε.Καλά αποτελέσματα παίδες!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Σε 2 εβδομάδες ξανα ενημερωση για πκε που οπως καταλαβατε θα γινουν σεπτεμβρη και θα τελειωσουν προς οκτωβρη
Παιδια εγω μπαινω τωρα και μου βγαζει error. Μηπως θα ανεβασουν και τους πινακες ως το μεσημερι; Παντως περσυ εγω δεν θυμαμαι να ειχαμε δικαιωμα να κανουμε τοσες ενστασεις! Και ειναι παραλογο ολο αυτο να μην βγαλουν προσωρινους πινακες το λεει και η λεξη ειναι προσωρινοι. Επισης διαβασα κατι για παραβιασεις απο τον τουρκο και επιθεσεις στην ευρωπη. Αν τους ενοιαζε τοσο πολυ και ηθελαν οι ελληνες να συνεισφερουν σε καθε τυπου στρατιωτικη εμπλοκη θα επρεπε να βιαζοταν να μας παρουν οχι να το καθυστερουν τοσο. Ελπιζω ολοι μας να θελουμε να προσφερουμε για το καλο της πατριδας μας. Για αυτο αλλωστε θελουμε να μπουμε στις ενοπλες δυναμεις.
εννοειται έτσι όπως πήγε το θέμα τώρα καλό Σεπτέμβρη και ενημέρωση από 16 Αυγούστου και μετά.Μέχρι Παρασκευή 5 του μήνα έχει κάποιος δικαίωμα για ένσταση, από 8 έως 12 ελέγχουν ενστάσεις.anonymous19970 έγραψε:Σε 2 εβδομάδες ξανα ενημερωση για πκε που οπως καταλαβατε θα γινουν σεπτεμβρη και θα τελειωσουν προς οκτωβρη
15 Αυγούστου είναι αργία δεν ασχολείται κανεις, και από 16 Αυγούστου στην καλύτερη νεότερα, οποτε οι ΠΚΕ για 22 πάνε άπατες!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Κάποιος να στείλει ένα link για τους προσωρινούς ευχαριστώ 🙂
Απολυτήριο 18.6... Οποτε βαζω 19Λοουερ
Μονιμος κάτοικος α. Μ. Θ.
Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου
428 δεν βγαίνουν; Ας μ πει και καποιος αλλος τη γνώμη του π γνωρίζει.
423 μόρια μ έβγαλαν στα αποτελέσματα... Ξερω δεν ειναι μεγαλη απόκλιση αλλα εδω για 1 μοριο μένεις απεξω... Και οσα μορια εχεις τοσο το καλύτερο
423 μόρια μ έβγαλαν στα αποτελέσματα... Ξερω δεν ειναι μεγαλη απόκλιση αλλα εδω για 1 μοριο μένεις απεξω... Και οσα μορια εχεις τοσο το καλύτερο
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Οχι αφερφεδεν λειτουργει ετσι η στρογγυλοποιηση γιαυτο σου βγαζουν λιγοτερα εσυ ειχες18,6 και το εκανες 19*12=228. Το κανονικο ειναι 18,6*12=223,2 και η στρογγυλοποιηση γινεται σε αυτο δηλαδη στο κανρι 223 ενω αν ειχες 223,5 θα στο εκανε 224
μαλλον την στρογγυλοποίηση που κανεις στο απολυτήριο εσυ, αυτοί τα μετράνε κανονικά σαν 18.6 κάπως έτσιfnFAL έγραψε:Απολυτήριο 18.6... Οποτε βαζω 19Λοουερ
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
18.6 δεν γίνεται 19... Οπότε ξανά μέτρα τα μορια σου με απολυτήριο 18.6.
Εγινε παιδια... Σας ευχαριστώ πολυ!
Καλησπερα σε ολη την παρεαΕαν δεν εχετε προβλημα και για να εχουμε μια ιδεα. Θελετε να φραψουμε τι ειδηκοτητα και ποσα μορια εχουμε να κανουμε στο μυαλο μας πανω κατω '' πινακες '' Να δουμε τι παιζει πανω κατω;
εγω για παραδειγμα δηλωσα ολμιστης στα ΤΘ και εχω 410 μορια.
εγω για παραδειγμα δηλωσα ολμιστης στα ΤΘ και εχω 410 μορια.
Παιδιά η τριτεκνεια μετράει στα μόρια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες