Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Hlias1989
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Hlias1989 »

Δλδ στην β κατηγορία μπήκε αυτός μέχρι το 120αα και οι υπόλοιποι 11 δλδ μέχρι τον 131 είναι επιλαχων?
oppi5lepto
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από oppi5lepto »

Glock1996 έγραψε:Γιωταδες κανουν 5μιση λεπτα το χιλιαρι και θελουν και Αστυνομια.Και οι ξευτηλισμενες επιτροπες δε τους κοβουν τους περνανε, λες και οι επιλαχοντες που περιμενουν ειναι *****!

Εχουμε ηδη παει σε δικηγορο για το θεμα των επιτροπων που δε κοβουν αυτους που πρεπει!

Glock μάζεψε τα μόρια που είχανε και μετά μιλα. Εγω κόπηκα πάντως για να μην μου πεις καμία μαλακιά. Επαναλαμβάνω το θέμα είναι τι κάνει κάποιος μετά. Πέρασαν πολλοί γνωστοί μου που εδώ καλά καλά δεν μπορούσαν να συμπεριφερθούν καλά στην πολιτική τους ζωή... Έτσι είναι τα πράματα. Και πέρα του ονόματος που έχω το χιλιαρι το έβγαζα σε 4,25 αλλά δυστυχώς δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δωσω αθλήματα και πέρασαν τα γιωτομπολς

Glock1996
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Glock1996 »

Εκτός από τα μόρια η προκήρυξη λέει ότι πρέπει να περάσεις επιτυχώς υγειονομικά, ψυχοτεχνικα και αθλήματα.Εφόσον δε πιάνουν τα όρια γιατί να μη κοπούν ρε μεγάλε;

Τότε γιατί υπάρχουν οι επιλαχοντες;

Με τη δική σου λογική έπρεπε να πάρουν τους πρώτους 1000 στα μόρια, χωρίς πκε και να τους κάνουν αστυνομικούς.

Είχαν μόρια αλλά δεν είχαν πόδια να τρέξουν.

Άβαταρ μέλους
Greekwarrior1
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Greekwarrior1 »

Για ποτε λετε να ξεκινησει η εκπαίδευση;
Trouxtsidis
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 101

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Trouxtsidis »

oppi5lepto έγραψε:
Glock1996 έγραψε:Γιωταδες κανουν 5μιση λεπτα το χιλιαρι και θελουν και Αστυνομια.Και οι ξευτηλισμενες επιτροπες δε τους κοβουν τους περνανε, λες και οι επιλαχοντες που περιμενουν ειναι *****!

Εχουμε ηδη παει σε δικηγορο για το θεμα των επιτροπων που δε κοβουν αυτους που πρεπει!

Glock μάζεψε τα μόρια που είχανε και μετά μιλα. Εγω κόπηκα πάντως για να μην μου πεις καμία μαλακιά. Επαναλαμβάνω το θέμα είναι τι κάνει κάποιος μετά. Πέρασαν πολλοί γνωστοί μου που εδώ καλά καλά δεν μπορούσαν να συμπεριφερθούν καλά στην πολιτική τους ζωή... Έτσι είναι τα πράματα. Και πέρα του ονόματος που έχω το χιλιαρι το έβγαζα σε 4,25 αλλά δυστυχώς δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δωσω αθλήματα και πέρασαν τα γιωτομπολς

Αλλαξε ονομα και καντο κομμένος Γιώτας4:25. Ειδες τελικα οτι πρεπει να εχεις κατεβασμένο το κέφαλο Γιατι η μαγκιά η κλανια κόβονται με φαπα και κόψιμο; Οταν το μυαλο σου βρισκεται στην ειρωνία οππι5λεπτο και οππι6λέπτο αντι να πας να τρέξεις αυτα ειναι τα αποτελεσματα

oppi5lepto
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Trouxtsidis έγραψε:Αλλαξε ονομα και καντο κομμένος Γιώτας4:25. Ειδες τελικα οτι πρεπει να εχεις κατεβασμένο το κέφαλο Γιατι η μαγκιά η κλανια κόβονται με φαπα και κόψιμο; Οταν το μυαλο σου βρισκεται στην ειρωνία οππι5λεπτο και οππι6λέπτο αντι να πας να τρέξεις αυτα ειναι τα αποτελεσματα

Με τα μυαλά που κουβαλάς εσύ θα κοβοσουν στα ψυχολογικά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δυστυχώς έδωσες με το παλιό σύστημα, μπήκες αστυνομία και το παίζεις κάποιος. Καλά μυαλά εύχομαι γιατί από την ταλάντωση δεν σου έχει μείνει κύτταρο για κύτταρο. Εγώ αγαπητέ μου μπαλουρδε ξέρω πως όσο πιο πολύ σκούζει κάποιος σαν εσένα τόσο πιο πολύ γιωτας είναι. Και επειδή γνωρίζω άτομα από τους 600 στη θητεία τους ήταν κωλοφιδα που χωνάνε τους συμφανταρους τους.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 28, 2022 4:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kwstisi511
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Kwstisi511 »

Μάγκες οι 42 πρώτες θέσεις σε αυτούς που έβγαλε τώρα είναι μέχρι 719 θέση άρα μάλλον αυτοί είναι οι κενές θέσεις από τους 320 που πήραν πρώτα και απλά μπαίνουν μαζί μας άρα οι κενές θέσεις δεν είναι 25 είναι 67 θέσεις
Trouxtsidis
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 101

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Trouxtsidis »

Με τα μυαλά που κουβαλάς εσύ θα κοβοσουν στα ψυχολογικά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δυστυχώς έδωσες με το παλιό σύστημα, μπήκες αστυνομία και το παίζεις κάποιος. Καλά μυαλά εύχομαι γιατί από την ταλάντωση δεν σου έχει μείνει κύτταρο για κύτταρο. Εγώ αγαπητέ μου μπαλουρδε ξέρω πως όσο πιο πολύ σκούζει κάποιος σαν εσένα τόσο πιο πολύ γιωτας είναι. Και επειδή γνωρίζω άτομα από τους 600 στη θητεία τους ήταν κωλοφιδα που χωνάνε τους συμφανταρους τους.

Με τους 400 περασα και απο τους πρωτους και απο σειρα εξόδου στην σχολη. Απο εκει και περα Αφου κόπηκες εξω απο εδω. Οππικομενε.

WURTH123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από WURTH123 »

Kwstisi511 έγραψε: Μάγκες οι 42 πρώτες θέσεις σε αυτούς που έβγαλε τώρα είναι μέχρι 719 θέση άρα μάλλον αυτοί είναι οι κενές θέσεις από τους 320 που πήραν πρώτα και απλά μπαίνουν μαζί μας άρα οι κενές θέσεις δεν είναι 25 είναι 67 θέσεις
Δεν νομίζω φίλε. Λογικά είναι αυτοί που πέρασαν ΠΚΕ μαζί με τους 400
oppi5lepto
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Trouxtsidis έγραψε:

Με τους 400 περασα και απο τους πρωτους και απο σειρα εξόδου στην σχολη. Απο εκει και περα Αφου κόπηκες εξω απο εδω. Οππικομενε.

Ρε τράβα γ**** παιδάκι έλα πεστα μου από κοντά αυτά σερίφη της πλάκας να δούμε που θα σου πάει η μαγκιά. Πρόσεχε μόνο μην πάει στραφει τέτοια διάνοια. Μπετοβλακα

Bkotsos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Bkotsos »

Ας ηρεμήσουμε και ας αφήσουμε τις κόντρες παρακαλώ! Σύμφωνα με τους πίνακες καταλήγουμε οτι χρειάζονται 25 άτομα στην Α κατηγορία και κανέναν στην Β; Ας απαντήσει κάποιος σίγουρα για να γνωρίζουμε όλοι!

ΓΚΑΝΙΑΝ ORIGINAL
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από ΓΚΑΝΙΑΝ ORIGINAL »

Προφανώς επειδή θα φύγουν άτομα από την σχολή περνάνε ΠΚΕ άτομα για να έχουν «κάβα» επιλαχόντες. ΟΠΠΙ του 5λέπτου που Κόπηκες φίλε; Ψυχοτεχνικα ή αθλήματα
oppi5lepto
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

ΓΚΑΝΙΑΝ ORIGINAL έγραψε:Προφανώς επειδή θα φύγουν άτομα από την σχολή περνάνε ΠΚΕ άτομα για να έχουν «κάβα» επιλαχόντες. ΟΠΠΙ του 5λέπτου που Κόπηκες φίλε; Ψυχοτεχνικα ή αθλήματα
Υγειονομικά κόπηκα, δε λέω που ακριβώς γιατί θα κάνω doxed τον εαυτό μου. Αθλήματα αν πήγαινα με τους χρόνους που έγιναν θα έβγαινα πρωταθλητής και ας μην έπιανα το 4,20 ακριβώς. Κάποιοι λέει δεν μπορούσαν ούτε το ύψος να περάσουν

Άβαταρ μέλους
Brabus
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Brabus »

Παιδιά καλησπέρα είναι κανείς από β ομάδα που τον έχουνΚαλέσει για να περάσει πκε και έχει πάρει κάρτα ;

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Δεν νομίζω ότι το νέο σύστημα ψυχολογικής εξέτασης είναι δύσκολο απλές ερωτήσεις σου κάνουν που πρέπει να έχεις όντως πρόβλημα η να θέλεις να κοπείς επίτηδες για να μην περάσεις. Και απλά σου κάνουν μία μίνι συνέντευξη σαν αυτές πού σού κάνουν σε μία σοβαρή δουλειά. Πρέπει να είναι εντελώς ΑΜΕΑ και να παίρνεις αρκετή δόση ζαναξ για να κοπείς.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες