Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Navy »

XristosMP, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πιστευω θα γίνει σφαγή. Προσωπικα, ευχομαι να ζητάνε Τ/ΜΗΧ.
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 254

Δημοσίευση από Lk94 »

Σφαγή για ναυτικό δεν νομίζω. Εδώ κλ κλ με το ζορυ μαζεύτηκαν λγκ για οβα. Το θέμα είναι πως και να μπουν, θ φύγουν πιστεύω οι πιο πολλοί στο ναυτικό. Ακριβώς γ τς συνθήκες εργασίας κ γενικότερα ότι θα λείπουν στην θάλασσα. Τώρα θ δείξει τι θα γίνει... Navy το κατάλαβα ότι εννοούσες τον Dyk. 😊

Υπομονη παιδιά✌️

GIRL21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από GIRL21 »

Έχει κάποιος πληροφορίες για το πώς είναι η καθημερινότητα στο ΠΝ;

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Φυσικά και θα γίνει σφαγή και στο ΠΝ και παντου. Ο κόσμος ψάχνει διακαώς να μπει κάπου να σιγουρέψει μια δουλειά. Οι ΟΒΑ είναι οβα και οι ΕΠΟΠ ΕΠΟΠ. Όπως εσύ λκ94 θες χωρίς να έχεις καμία ιδέα. Περι στρατού άλλοι τόσοι περιμένουν σαν τρελοί (και είναι πάρα πολλοί πλεον) να βγει η προκήρυξη μετά την αναγγελία στη ΔΕΘ. Τόσος κόσμος που μισούσε τη θητεία του θέλουν τώρα να μπουν να σιγουρέψουν ένα 800αρι. Το αν θα φύγουν πάνω στο μήνα αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 192

Δημοσίευση από George_Trls »

Χρήστο δεν ξερω αν ισχύει αυτό. Εγω οσους φίλους εχω κ τους λέω για ΕΠΟΠ κτλ, λενε τα χειρότερα (εχουν παει φαντάροι). Ακόμα και σε γενικές συζητήσεις με παρέες παλι ολοι την ιδια άποψη έχουν. Κανένας μέχρι στιγμής που να μου πει το αντίθετο. Μιλάω παντα για ατομα. Γυρω στην. Ηλικια μου 22-25 εκει. Εγω τον Γενάρη μπαίνω για να δω απο μέσα πως ειναι τα πράγματα, αλλά δεν νομίζω να ειναι τελείως διαφορετικά απο οσο τα εχω φανταστεί. Το σημαντικό πιστεύω ειναι να γνωριζεις οτι δεν θα εισαι σπίτι σου, δεν θα έχεις ανέσεις, θα εχεις παντα ανώτερους που θα σου λενε τι να κάνεις.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Και όχι μόνο αυτά φίλε. Γι'αυτό έχω γίνει ο κακος της υπόθεσης και λέω και ξαναλέω να το σκεφτεί καλά οποίος δηλώσει. Δεν είναι ούτε αστυνομία ούτε πυροσβεστική ο στρατός
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ειναι απο τα. Πιο σημαντικά για μενα όπως και να χει. Δηλαδή αν σκέφτεσαι μεταθέσεις πριν μπεις, ε ειναι ολο λάθος απο την αρχη. Θέλει ψάξιμο, υπομονή και άλλα πολλά.
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Χρήστο μου χωρίς παρεξήγηση. Γτ πάλι τονίζεις ότι δν έχω ιδέα. Η παρεξήγηση όλων μας λύθηκε, οπότε μην επιμένεις. Προφανώς δν γίνεται να έχω πάει φαντάρος όπως οι αντρες, αλλά κάποια ιδέα έχω κ γω. Άσχετη δν είμαι. Απλά δν θ βγάζω τα προσωπικά μου στην φόρα για το πως κ από που ξέρω τί.

Σιγουρα πάντως όλοι/ες πρέπει να το σκεφτούν κ ειδικά το θέμα με το ναυτικό, διότι εκεί είναι πιο δύσκολα. Αν πάνε με το σκεπτικό σε όλα αυτά τα σωματα, τσάμπα θέση θα πιάσουν από παιδιά που το θελουν. Όπως λες δεν είναι αστυνομία ο στρατός, ναυτικό κλπ. Δεν θα είναι κάποιος πχ Αθήνα, εκτός αν κάνει συνυπηρετηση με ενστολο.

Αλλα αυτό που λέει κ ο George ισχύει. Κανείς στην ηλικία 22-28 που να ξέρω δν θέλει κ πολύ. Αν κ υπάρχει ανεργία οι αιτήσεις θ είναι πολλές αλλά όχι όπως κ στους ειδ φρουρούς. Κ σίγουρα το μεγαλύτερο ποσοστό θα κοπεί στα αθλήματα που είναι πλ πιο δύσκολα από μια προκηρυξη αστυνομίας!

Loxias316
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Loxias316 »

Θα δηλώσουν πολλά άτομα... Ακόμα και στο ναυτικό... Πάντως πιστεύω η καλύτερη ειδικότητα στο ναυτικό είναι τα όπλα του καραβιού... Ούτως ή άλλως όσοι πάνε προορίζονται για καράβι. Το θέμα είναι να πιάσουν μια καλή θέση... Αν έχει υπηρετήσει κάποιος ναυτικό και ξέρει θέλω αν μπορεί να πει αν έχω δίκιο για τις ειδικότητες.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Lk δεν το είπα με κακή έννοια απλά ήθελα να σου δώσω να καταλάβεις ότι θα εχει αιτήσεις από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα η δεν έχουν πάει καν φαντάροι απλά και μόνο για την "σιγουριά"
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οι πολλές αιτήσεις δεν συνεπάγονται απαραίτητα με υψηλά μόρια. Σίγουρα κάποιες ειδικότητες απαιτούν συγκεκριμένες γνώσεις και ανεβάζουν τον πήχη, όμως δεν αποτελεί κανόνα αυτό.

Μπορεί πχ να γίνουν 10000 αιτήσεις για 500 θεσεις και οι υποψήφιοι να έχουν χαμηλά μόρια.

Ή αντίστοιχα να γίνουν ελάχιστες αιτήσεις και οι υποψήφιοι να έχουν μόρια φωτιά.

Τώρα ως προς το Πολεμικό Ναυτικό, δεν έχει να κάνει τόσο με την ειδικότητα, όσο με τις μονάδες επιφανείας. Το σε τι πλοίο θα υπηρετήσεις δηλαδή. Εκεί θέλει βυσματάκι η δουλίτσα.

Υπάρχουν επίσης ειδικότητες στο ΠΝ που κάνουν από ελάχιστα έως και καθόλου καράβι.

Παράδειγμα;

Η υπηρεσία φάρων του Πολεμικού Ναυτικού. Κοινώς, οι φαροφύλακες.

Υπάρχει ψωμί και στο ΠΝ.

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Navy »

Καλημέρα. Για ΠΝ βασικές προυποθεσεις αντιλαμβάνομαι θα σταθουν, οι ειδικότητες και τα μόρια που θα παιξουν καθοριστικό ρόλο.
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Ααα οκ Χρήστο. Λύθηκε κ η παρεξήγηση. Απλά βρε παιδάκι μ κ συ είσαι λίγο αποτομος😆 βέβαια εδώ είμαστε απροσωπα κ δν βλέπουμε τν άλλον να τν καταλαβαίνουμε πως τα λέει.

Έχεις δίκιο όμως σε πολλά. Όπως είπε κ ο Dyk καμία γυναικα δν είχε περάσει τ αθλήματα στα όπλα, μόνο με μεσο.

Θέτω αυτό το παράδειγμα, γ να δείξω ότι δν πρέπει να πηγαίνουμε απροετοιμαστοι. Κ σίγουρα γ να μην έδωσαν βάση στην προετοιμασία τους, πολλές θ μπήκαν απλά γ τον μισθό κ θα έφυγαν όμως. Βέβαια με 800 κ 900 ευρώ αν παίρνουν τόσα, θ τ βρουν παλούκι στην παραμεθόριο✌️

Εκεί είναι το θέμα ότι θ πιάσουν θέσεις άδικα από αλλες/ους που το θέλουν πραγματικά. Τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή😎

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Νομίζω παραμεθόριο παίρνεις επιπλέον επίδομα (αν κανω λαθος διορθωστε με), αλλα τα λεφτα δεν ειναι τοσο το θεμα. Σκέψου να είσαι τωρα στον Έβρο ας πουμε, μακριά από όλους και όλα και να εχεις και την επιπλέον πίεση εκει. Θέλει τσαγανο κ πολλα ψυχικά αποθέματα. Θέλει αγάπη γι αυτό που κάνεις. Με τα χρήματα αν είσαι εγκρατής και ξερεις να τα διαχειριζεσαι, πιστεύω δεν θα εχεις θέμα.
M1 Abrams
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από M1 Abrams »

Φανταστεται ότι παιδιά που μπήκαν πέρσυ ειδικοί φρουροί και ήρθαν από άλλη πόλη σκεφτονται να ρίξουν χαρτια για ΕΠΟΠ για να πανε στης πόλης τους μου το ελεγαι φίλος μου που μπήκε ειδικός φρουρός που το συζητούσαμε με τους συναδέλφους του.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες