Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Ρε παιδιά εμενα με πήραν ΤΘ, στο ναυτικό ενώ με είχαν κόψει ήρθε τώρα σήμα πως πρέπει να είμαι Παρασκευή να περάσω αθλήματα
Ας ευχηθουμε να βγαλουν και τα επομενα χρονια τα σκουπιδια για κυβερνητες. Μακαρι να πεσει χωσιμο τρελο απτην τουρκια και να αναγκαστουν να παρουν τι να πω εκει καταντησαμε
Με 707 μόρια στην ειδικότητα πολυβολητης ειδικών δυνάμεων ρε παιδιά και δεν πέρασα
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
Κανένας ανταγωνισμος φιλε μου. Η μαλλον ναι. Ανταγωνισμος μεταξυ βυσματων. Μετραω μορια φιλου-αδερφου. Ξανά μετράω... Και ειναι 200 πανω. Ισως να τα μετρησε και συγγενικο του προσωπο στο υπουργείο... Και μαλλον εκει ξερουν καλυτερη αριθμητική απο μας.
Δεν ισχύει αυτό με Βίσμα χοντρό είχα καί εγώ και έμεινα έξω 225 θέση και περνει 41 μόρια μόνο μοριααααα... Πάνε τα ψιφουλακια πάνε σε άλλο κόμμα
Και το αστειο ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις ενσταση και να ξερεις οτι εγινε πουστια σε καποιων και μαγειρεμα.
- alexmpss
- Posts in topic: 38
Την μέρα που μας καλούν για τα μόρια θα μας κάνουν και εξετάσεις;
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδια που πέρασαν, εύχομαι καλη επιτυχία και καλή δύναμη ! Θέλω να πω και ένα εξισου μεγαλο μπράβο ομως σε όλα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να περάσουν αλλά προσπάθησαν (όπως κι εγω).
Για όλο το άγχος που βιώσαμε, τα εξοδα, την Εξαντλητική προπονηση, τις ελπίδες κλπ κλπ και το όνειρο δυστυχώς σταμάτησε εδώ... Η ζωή συνεχίζεται ! Δεν τελειώνει τίποτα !
Πάμε δυνατά τα καλύτερα έρχονται ! Καλό καλοκαίρι !
Για όλο το άγχος που βιώσαμε, τα εξοδα, την Εξαντλητική προπονηση, τις ελπίδες κλπ κλπ και το όνειρο δυστυχώς σταμάτησε εδώ... Η ζωή συνεχίζεται ! Δεν τελειώνει τίποτα !
Πάμε δυνατά τα καλύτερα έρχονται ! Καλό καλοκαίρι !
alexmpss έγραψε:Την μέρα που μας καλούν για τα μόρια θα μας κάνουν και εξετάσεις;
Διαβασε το καμια 5-6 φορες και αμα βγαλεις ακρη τι γραφεις πες και σε εμας.
- espapadaki
Καλά ΕΛΔΥΚ εσυ κοιμασαι μου φαίνεται. ΟΤΙ ΒΥΣΜΑ και να εχεις αν δεν εχετε κοντινη επαφη δε θα σε βοηθήσει. Καθημερινή επικοινωνία, φιλικη σχεση και τα σχετικά. Συν το του οτι κάποιες φορες καλυτερα να εχεις βυσμα μεσα παρα πανω.
- espapadaki
Χχχαχαχ var 

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση Ενώ εμένα μου βγάζει κανονικά τα μόρια στο πρόγραμμα των εξετάσεων δεν με έχει;
Πάει να πει πως δεν θα με καλέσουν;
Χαζή ερώτηση το ξέρω.
Χαζή ερώτηση το ξέρω.
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Ώρα ερώτησης και από μένα. Κλήθηκα για την άλλη Παρασκευή να πάω. Ψυχοτεχνικα να φανταστώ έτσι; Όχι τίποτα άλλο να ξέρω τι πράγματα να πάρω μαζί μου γιατί μετά θα πάω δουλειά
Αύριο είναι Σάββατο άνετα προλαβενουνGiorgosM82 έγραψε:Οι μισοι αρχικα δεν θα πανε γιατι δεν θα εχουν τις εξετασεις... Δλδ το πρωτο γκρουπ που ειναι 8/6 εχει μια μερα μονο να βγαλει εξετασεις απο γιατρους. Για γελια ειναι οι μλκες
Upopsifios έγραψε:Παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση Ενώ εμένα μου βγάζει κανονικά τα μόρια στο πρόγραμμα των εξετάσεων δεν με έχει;
Χαζή ερώτηση το ξέρω.
Σε ολους βγαζει τα μορια και απο κατω σου λεει ειτε οτι καλεισαι και ποτε ειτε οτι παιρνεις τα 3 σου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης